Tabi ben de isterimTamam cnm orayada göndereyim
Merhaba 4. Takıma bekkerizMerhaba.30 yasindayim.boyum 162 kilom 68.5
Bugunden itibaren saglikli beslenmeye ve hareketlerimi artirmaya basliyorum bu konuda motive olmak icin ve devamliligin saglanmasi icin uygun olan gruba girmek isterim.
2takima gel canımMerhaba, kızım doğalı 5 ay oluyor. Aktif olarak emziriyorum. 165 boy bugün tartı sonucu 85,4 kilom var. 79 kilo ile hamile kalmıştım. Hedefim 59.yıllardır bu kiloda olmadım ve artık kilolu olmaktan çok sıkıldım. Beni de aranıza alır mısınız?
12. Takıma gel canım.Ben de uygun bir takıma katılmak isterim
5 ay önce doğum yaptım boyum 1.55 kilo 68 ve 70 arası gidip geliyor zayıflamak istiyorum bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Kendimi şuanda çok berbat hissediyorum ve birilerinin bana yardım etmesini istiyorum zayıflamak istiyorum ama nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum en kısa zamanda sizden haber bekliyorum.
Merhaba
1.53 boyum 90 kilom var
31 yasındayım 1 cocugum var
hashimatoluyum ayrıca çok yüksek oranda insülin direncim var
referans değeri en yüksek 24.9 olması gerekirken bende 83(( glukofen kullanıyorum
muhasebeciyim oturarak çalışıyorum
eğer bu kiloları veremezsem çok yakında öleceğim gibi geliyor
çünkü artık nefes almakta zorlanıyorum
lütfen bana yardımcı olabilecek bir takım davet etsin.Motive edilmeye çok ihtiyacım var
mrb. ben evlendiğimde 72 kiloydum 80 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğum yaptım doğumdan hemen sonra 15 kilo verdim ama devamını getiremiyorum şu an 87 kiloyum ve 70 kiloya inmek istiyorumdaha önce böyle bir şeye katılmadım ama denemek istiyorum tek başıma olmuyor çünkü. ve bel fıtığım var bir tane sadece yürüyüş yapabilirim yapabildiğim kadar mekik falan hareket yapamıyorum ters hareket yapmamam lazım çünkü fıtıktan ötürü :'( alan olur mu grubuna bilmiyorum ama yazmak istedim. teşekkürler şimdiden :)
teşekkür ederim :)5. Takıma gel canım.
Ay bendede hasimota ve pkos var en son gittigimde insülin direncim sinirda cikti doktor 1000 mg glifor yazdi kullanamadim.Merhaba
1.53 boyum 90 kilom var
31 yasındayım 1 cocugum var
hashimatoluyum ayrıca çok yüksek oranda insülin direncim var
referans değeri en yüksek 24.9 olması gerekirken bende 83(( glukofen kullanıyorum
muhasebeciyim oturarak çalışıyorum
eğer bu kiloları veremezsem çok yakında öleceğim gibi geliyor
çünkü artık nefes almakta zorlanıyorum
lütfen bana yardımcı olabilecek bir takım davet etsin.Motive edilmeye çok ihtiyacım var
Ay niye alan olmasin öyle dediniz herkes birbirine ihtiyac duyuyor akil veriyor.mrb. ben evlendiğimde 72 kiloydum 80 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğum yaptım doğumdan hemen sonra 15 kilo verdim ama devamını getiremiyorum şu an 87 kiloyum ve 70 kiloya inmek istiyorumdaha önce böyle bir şeye katılmadım ama denemek istiyorum tek başıma olmuyor çünkü. ve bel fıtığım var bir tane sadece yürüyüş yapabilirim yapabildiğim kadar mekik falan hareket yapamıyorum ters hareket yapmamam lazım çünkü fıtıktan ötürü :'( alan olur mu grubuna bilmiyorum ama yazmak istedim. teşekkürler şimdiden :)
Tesekkur ederim 5.takima gittim bennAy bendede hasimota ve pkos var en son gittigimde insülin direncim sinirda cikti doktor 1000 mg glifor yazdi kullanamadim.
Bende çok zor kilo veriyorum.
71 ile hamile kaldim ikiz 110 ile dogurdum tüp bebek 89 kiloyum.
1. Takima gel benimde motive olmaya ihtoyacim var
Iyi yapmışsın bizim takimdaki kizlar zayıf bide hasimotoluyum yazinca kolay gelsin cabucacik veririz ins kilolarımiziTesekkur ederim 5.takima gittim benn
32 yaşında 158 boyunda 63 kiloyum (belki 62 olmuşumdur ama ) 3 cocuk annesiyim 32 yasinda bekar biriyle tanistim( 3 çocukla bekar bir erkek nasıl olur demeyin olcak inşallah öğretmenim seviyor beni ) evlencez insallah yaza o zamana kadar citir bi gemc kiz gibi gorunmeliuim hedef kilom ilk etapta 55 sonra 50 olsam super olcak . 5 kilo verdim ben tek başıma sıkılmaya başladığı mi hissediyorum azmim kırılıyor çünkü veremiyorum 2 haftadır bu yüzden beraber diyet yapacağım arkadaşlar istiyorum . sabirsizlikla bekluyor olacagimiçeren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?