Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar...28 yaşındayım boy 160cm kilo 85. Yeni dogum yaptım 70 günlük bebeğim var. Emzirmem sıkıntıya girmeyecek sekilde kilo vermek istiyorum. Hedef 70 yol uzun ben de katılmak isterim
13. Takıma gelebılırsın

Merhaba arkadaşlar , ben 76 kilo ile evlendim. 82 kilo ile hamile kaldım. Doğum yapalı yaklaşık 8 ay oldu ama ben tam 100 kiloyum eşimin artık bundan rahatsız olduğunu biliyorum. Zayıflamam gerektiğinide söylüyor bana. Boyum 168cm. Tek başıma olmuyor. Başlayıp başlayıp bozuyorum. Takım ruhu bana iyi gelir diye umuyorum. Beni de aranıza alır mısınız?

4. Takıma koşşşşş

Selam kızlar ♡ 2 yıl önce kullandığım vitamin iğneleri nedeniyle kilo almaya başladım. Yaptığım diyetleri hep bozdum. Verdiğim kiloları da aldım :/ 77 Kiloyum şu an. Benim de takım desteğine ihtiyacım var

Selamlar benimde yardımınıza ihtiyacım var motivasyon ile hedef kiloma ulaşmak istiyorum 30 yaşındayım boy 170 cm kilo 80,50

Merhabalar 41 yaşındayım boyum 169 cm kilom 85 iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum acil kilo vermem lazım sizlerin yardimina ve motivasyonuna ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…