Merhaba, ya bende katılmak istiyorum. 5 ay önce doğum yaptım ve şu an 86 kiloyum 1.62 boy. Yanlış yerde miyim? Doğum sonrası kilo verenler gibi bi yer var mı bulamadım?
Yarışmaya katılmak istersen 6.takıma gidebilirsin cnmMerhaba, ya bende katılmak istiyorum. 5 ay önce doğum yaptım ve şu an 86 kiloyum 1.62 boy. Yanlış yerde miyim? Doğum sonrası kilo verenler gibi bi yer var mı bulamadım?
6.takıma gelebilirsin cnmiyi akşamlar, bende bir grub'a dahil olmak istiyorum. Başarı hikayalerini okuyup çok motive oldum. Yaklaşık 2 aydır Karatay uyguluyorum
13 e gelebılırsıniyi akşamlar, bende bir grub'a dahil olmak istiyorum. Başarı hikayalerini okuyup çok motive oldum. Yaklaşık 2 aydır Karatay uyguluyorum
Merhabalar Beende katılmak istiyorum. Bu şekilde gidersem çok kilo alacağımm
Aslında ihtiyacı olan yazıyor denk gelen yönlendiriliyor. Sizin de ihtiyaç varsa denk geldikçe size de gönderelim. Herkes kendi takımına çağırınca bazı kaptanlar az giriyor onlar hiç çağıramıyor.Kızlar her kaptan kendi takımına çağırsa yeni üye ne güzel olur öyle dimi?
Nedir bu böyle daima belirli takımlara üye yönlendiriliyor..
Bırakalım yeni üyeler beklesin.. İhtiyaç duyan kaptan gelsin takımına çağırsın.
Ha ihtiyacı var üyeye ama görmedi. Gidelim takımına yazalım, üye var istersen çağır diye.
Ama bu şekilde olmasın lütfen. Nedir bu? Yeni üye bekçiliği yapar gibi.
Akrep kaptanim yukardaki mesajlarda da oldugu gibi talep eden takima yonlendiriyorlar anka kaptanimin soyledigi gibi kaptanlar surekli aktif olamayabiliyor meselaKızlar her kaptan kendi takımına çağırsa yeni üye ne güzel olur öyle dimi?
Nedir bu böyle daima belirli takımlara üye yönlendiriliyor..
Bırakalım yeni üyeler beklesin.. İhtiyaç duyan kaptan gelsin takımına çağırsın.
Ha ihtiyacı var üyeye ama görmedi. Gidelim takımına yazalım, üye var istersen çağır diye.
Ama bu şekilde olmasın lütfen. Nedir bu? Yeni üye bekçiliği yapar gibi.
Aslında ihtiyacı olan yazıyor denk gelen yönlendiriliyor. Sizin de ihtiyaç varsa denk geldikçe size de gönderelim. Herkes kendi takımına çağırınca bazı kaptanlar az giriyor onlar hiç çağıramıyor.
Akrep kaptanim yukardaki mesajlarda da oldugu gibi talep eden takima yonlendiriyorlar anka kaptanimin soyledigi gibi kaptanlar surekli aktif olamayabiliyor meselawendy 5.takimda benim uyem ama bize degil 6 ya ve 13 e yonlendirmis ihtiyaciniz varsa size de yonlendirsin
77 mimerhabalar bende 77/70 kg yim katılmak istiyorummm
13.takıma gelebilirsınMerhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum.
Benide bir takıma alirmisiniz.
6. Takıma gidebilirsinMerhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum.
Benide bir takıma alirmisiniz.
13.takıma gidebilirsin cnmMerhaba, ben de boy 164 kilo 81 iradesiz bir şişko patatesim ne zaman diyete başladam akşamına bozuyorummotivasyonum sıfır beni de alabilir misiniz motivasyona ihtiyacım var ve bu sefer vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?