Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ya bende katılmak istiyorum. 5 ay önce doğum yaptım ve şu an 86 kiloyum 1.62 boy. Yanlış yerde miyim? Doğum sonrası kilo verenler gibi bi yer var mı bulamadım?

Kızlar her kaptan kendi takımına çağırsa yeni üye ne güzel olur öyle dimi?
Nedir bu böyle daima belirli takımlara üye yönlendiriliyor..
Bırakalım yeni üyeler beklesin.. İhtiyaç duyan kaptan gelsin takımına çağırsın.
Ha ihtiyacı var üyeye ama görmedi. Gidelim takımına yazalım, üye var istersen çağır diye.
Ama bu şekilde olmasın lütfen. Nedir bu? Yeni üye bekçiliği yapar gibi.

Aslında ihtiyacı olan yazıyor denk gelen yönlendiriliyor. Sizin de ihtiyaç varsa denk geldikçe size de gönderelim. Herkes kendi takımına çağırınca bazı kaptanlar az giriyor onlar hiç çağıramıyor.

Akrep kaptanim yukardaki mesajlarda da oldugu gibi talep eden takima yonlendiriyorlar anka kaptanimin soyledigi gibi kaptanlar surekli aktif olamayabiliyor mesela wendy 5.takimda benim uyem ama bize degil 6 ya ve 13 e yonlendirmis ihtiyaciniz varsa size de yonlendirsin

Bana yönlendirmenızde hıc bır sorun yok
Teşekkür ederım ayrıca
Nıtekım burda 7/24 üye bekleyecek zamanım yok
Denk geldıgımdede hızlı yazan pek olamıyom

Merhaba arkadaslar ben de peşpeşe iki dogum yapıp dogumdan sonra da süt olsun bahanesiyle almış basını gitmiş kilolarla savasmaktayım 86 kilodan 75.5 kadar indim suan tekrar hareketlenmeye ihtiywcım var ilk hedefim 70 ikincisi 65 ben de aranıza katılmak isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…