Rica ederim :)Teşekkürler kaptanım
Merhaba takıma nasıl katilabilirim
Halihazırda bir gruba üyesiniz ! 2. üyeliğe ne gerek vardı ? Grubunuz bu sebeple kapandı işte. İkili oynayanlar yüzünden.
diger uyeliginin adi neydi soyleyebilir misiniz ?
Ikı üyelıkte aynı takımdamıHalihazırda bir gruba üyesiniz ! 2. üyeliğe ne gerek vardı ? Grubunuz bu sebeple kapandı işte. İkili oynayanlar yüzünden.
Komsu 13 mü acabakomşuymuş yanlış alarm :)
Acaba 12. Takımı bugün acsanızda Kızlar ne yapacaklarını kararlaştırsalar nasıl oluryok yok komşu
13. Takıma gel dıyesım geldıArkadaşlar burada ikinci üyelik yazılan üyeyle bizim alakamız yok. Zaten yanlış anlaşılma olmuş galiba ki üyenin üyeliği de açılmış.
Tatlım 4.takımın durumu nasılArkadaşlar burada ikinci üyelik yazılan üyeyle bizim alakamız yok. Zaten yanlış anlaşılma olmuş galiba ki üyenin üyeliği de açılmış.
Açıklama yapmak istedim zan altında kalmayalım13. Takıma gel dıyesım geldı
Bıldırımı üye sanıyom hep
Bir kaç gün almayacağım canım. Önümüz netleşsin bi karanlıkta yürüyoruz resmen.Tatlım 4.takımın durumu nasıl
Üye lazımmı
Bir kaç gün almayacağım canım. Önümüz netleşsin bi karanlıkta yürüyoruz resmen.
Gelen kalmıyor kıYa canım bi bildirim yollasanda yeni gelen birini yardimci secsek 4. Takima sende kontrol etsen olurmu??
1. Takimdada pek kişi yoktu bildirimden sonra 30 kisi olduk simdi yine 5 6 kişi kaldik.
Canım paylaşımda bu konu konuşuldu üstü kapalı gönderilmesin gibi anladım ben. Bir kaç gün beklemek istiyorum.Ya canım bi bildirim yollasanda yeni gelen birini yardimci secsek 4. Takima sende kontrol etsen olurmu??
1. Takimdada pek kişi yoktu bildirimden sonra 30 kisi olduk simdi yine 5 6 kişi kaldik.
Gelen kalmıyor kı
25 kışı geldı gıttı
Bazısı lısteye gırdı yüzüstü bıraktı gıttı
Liste dıye tutturdularBende bizim takimda az kişi kaldık diyodum sizde hiç kalmamış.
Diyeti yapamadigimiz oluyor ama bırakıp gitmek ne demek.
Burda herkes birbirine yardımcı oluyor bi motivasyon sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?