Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
GÜNCEL ( 26 ŞUBAT 2018)

Sevgili yarışmacı adayları,
Aşağıda listelenmiş olan takımları inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz.

10.takım
Takım kaptanı moni
Takım linki

10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum :) diyete dün başladım, azimliyimdir
bekliyorum canım, üstteki linki tıklayıp gelebilirsin

Surekli zayiflama yarismasi bildirimi geliyo bir kere de kilo alma yarismasi yapsak olmazki ne varki soyle bingil bingil bir hatun olsam
Ahahajjajaj vardır o da mutlaka bi baksana foruma canım biz zayiflicaz diye uğraşalım siz yiyin yiyin yine zayıf yine zayif

Boyum 1.56 kilom 63. Ergenlik bittikten sonra hep çok zayıftım. 36bedenin üzerine çıktığımı hatırlamam. Zaten okul hayatı hareketliydi. Üzerine bir de iş hayatı da hareketli olunca hiç kilo problemim olmadı. 'ta ki evden çalışmaya başlayıp üstüne bir de hamile kalıncaya kadar. Hamilelik süresince 80 kiloya kadar cıktı. Yani 30 kilo aldım. 11 ayda diyet yapmadan ancak 63 kiloya kadar düşebildim. Dizimdeki sakatlık nedeniyle spor yapamıyorum ki o sakatlık da yine aldığım 30 kiloyla bağlantılı. Velhasılı kelam vermem gereken 13 kilo var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…