Nazar gelir yazma buralara böyle şeylerSurekli zayiflama yarismasi bildirimi geliyo bir kere de kilo alma yarismasi yapsak olmazki ne varki soyle bingil bingil bir hatun olsam
bu aralar fazla yiyorum valla ama sadece gobusum buyudu popo yok gogus yok puffff yedikkten sonra oturmam gerekiyo sanirim bende oda yok:))Ahahajjajaj vardır o da mutlaka bi baksana foruma canım biz zayiflicaz diye uğraşalım siz yiyin yiyin yine zayıf yine zayif
Gahahah oyle nazara can kurban cocuk gibi duruyom ben yaaaaaNazar gelir yazma buralara böyle şeylerbize de yazık anam
'ye uyu bak nasıl alıyorsunbu aralar fazla yiyorum valla ama sadece gobusum buyudu popo yok gogus yok puffff yedikkten sonra oturmam gerekiyo sanirim bende oda yok:))
dur sana nazar edelim istediğin kiloya kadar gelirsinSurekli zayiflama yarismasi bildirimi geliyo bir kere de kilo alma yarismasi yapsak olmazki ne varki soyle bingil bingil bir hatun olsam
Şimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor benceNazar gelir yazma buralara böyle şeylerbize de yazık anam
Anam ben kaciyom valla :)) kolay gelsin hatunlarŞimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor bence
Kilo boyun kaç gerçekten merak ettimGahahah oyle nazara can kurban cocuk gibi duruyom ben yaaaaa
tek tek mi dövelim birlikte mi?Şimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor bence
Esefle kiniyorum sizi:)))aminnnnndur sana nazar edelim istediğin kiloya kadar gelirsin
bizi kına kınadığın şey mutlaka başına gelirmiş,sonra gel biz seni zayıflatırız
keyifli kilo almalar
kilo almak isteyenler konusu ,tıkla:)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/kilo-almak-isteyenler.906/
ahahaEsefle kiniyorum sizi:)))aminnnnn
Canm kilo. 52 boy 164 ama gercekten daha zayif duruyorum soyle giyinince kadin kadin duramadim bir turluKilo boyun kaç gerçekten merak ettim
Ben bir kosu gidip gelem o zaman:)))))ahaha
kilo alınca gel ,o iş bizde
Puffff kizlar tek tek gelin:)) isin sakasi valla sikayetciyim biraz kilo aldim galiba oda sacma sapan gobek cikti hamilemisin diyolar bazen:)))tek tek mi dövelim birlikte mi?
kıyamam bi damlaymış zaten
Boyum 1.56 kilom 63. Ergenlik bittikten sonra hep çok zayıftım. 36bedenin üzerine çıktığımı hatırlamam. Zaten okul hayatı hareketliydi. Üzerine bir de iş hayatı da hareketli olunca hiç kilo problemim olmadı. 'ta ki evden çalışmaya başlayıp üstüne bir de hamile kalıncaya kadar. Hamilelik süresince 80 kiloya kadar cıktı. Yani 30 kilo aldım. 11 ayda diyet yapmadan ancak 63 kiloya kadar düşebildim. Dizimdeki sakatlık nedeniyle spor yapamıyorum ki o sakatlık da yine aldığım 30 kiloyla bağlantılı. Velhasılı kelam vermem gereken 13 kilo var.
Bende katilmak isterim.
Merhaba,bende katılmak istiyorum.
Boy.167
Kilo.106
20 kasımda diyete başladım.114 kilodan 103 e düştüm.20 ocağa kadaroşan sürede.ancak sonrasında kendimi toplayıp devam ettiremedim bir türlü ve iki kilo geri aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?