Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takım demek sorumluluk demek aslında. Acayip ihtiyacım var kilo vermeye, 1 hafta 10 gün oldu diyete başlayalı 7 kilo verdim ama ben biraz Allah'a emanet yapıyorum. Sağlıklı değil gibime geliyor yaptıklarım. Bir cesaret girebilsem ne şahane olur.

Ben de katilmak istiyorum ama ne yapilacak bilmiyorum. Boyum 160. Kilom 54

hoşgeldiniz kızlar ,takıma gelin bi yazışalım kaynaşalım
bekliyorum

10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması

Suan hamileyim dogumdan sonra insaAllah araniza katilirim:)

Nickini "azlakaboluz" okudum

Bir süredir diyet yapıyorum,2 gündür ip atlıyorum günde 50 tane ama tartıdan korkuyorum orda göreceğim rakamdan korkuyorum en son tartı 70 diyordu ve ben 1.55 boyundayım

Şimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor bence
Ben çıktım işteeee
Kız kilo,almaya ne var,o güzelim böreeekleeeer,tatlılaaaar,ekmek arası köööfteleeeer,gece atıştırmalarııııı,kuruyemişleer,kurabiyeleeeer,gecenin bir yarısı soslu makarnalaaar ne güne duruyor
Yi yi şiş,tövbe yarabbi yaaaaaa

Bende araniza katılmak istyrum 1 45 boyum kilo 60. Gecen haftalarda dıyet yaptım 3 kilo kadar verdım sonra devam edemedim destege ihtıyacım var birbirimize destek olarak daha iyi verecegmızı dusunuyorum .bebegım de var ama emzitmiyorum dıyete engel degıl yanı sadece sık sık gıremeyebılırım hepinize bol şans dılıyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…