Aynen ya zayıflar için neden yok . Kilo vermek kilo almaktan daha kolay yahuSurekli zayiflama yarismasi bildirimi geliyo bir kere de kilo alma yarismasi yapsak olmazki ne varki soyle bingil bingil bir hatun olsam
Ben şuan 63 kiloyum 55 olmak istiyorum. Hamile kalmadan önce 73 kiloydum doğum yaptığımda 75 kiloydum sonra çocuğum dört aylıkken sıkı bir diyet ve biraz yürüyüşle 63 kiloya indim ama şimdi çok saldım kilo vermek istiyorum artık ellileri görmek istiyorum
ben de zayıflamayı düşünüyorum. 5 6 gun once başladım diyete. bi takıma katılmak iyi olurdu ama menü paylaşmak falan çok daraltıcı geliyor.. erinmeceli bikere.. :) sadece kilo paylaşıp zayıflayacagimiz bi takım yok mu. evet bu erinmeyle zayıflıcam :))
Ben de katilmak istiyorum ama ne yapilacak bilmiyorum. Boyum 160. Kilom 54
hoşgeldiniz kızlar ,takıma gelin bi yazışalım kaynaşalımTakım demek sorumluluk demek aslında.Acayip ihtiyacım var kilo vermeye, 1 hafta 10 gün oldu diyete başlayalı 7 kilo verdim ama ben biraz Allah'a emanet yapıyorum. Sağlıklı değil gibime geliyor yaptıklarım. Bir cesaret girebilsem ne şahane olur.
canımcım, önce bizi kınaman gerekiyorAynen ya zayıflar için neden yok . Kilo vermek kilo almaktan daha kolay yahu
hayırlısıyla kucağına al bebişiniSuan hamileyim dogumdan sonra insaAllah araniza katilirim:)
Nickini "azlakaboluz" okudumBoyum 1.56 kilom 63. Ergenlik bittikten sonra hep çok zayıftım. 36bedenin üzerine çıktığımı hatırlamam. Zaten okul hayatı hareketliydi. Üzerine bir de iş hayatı da hareketli olunca hiç kilo problemim olmadı. 'ta ki evden çalışmaya başlayıp üstüne bir de hamile kalıncaya kadar. Hamilelik süresince 80 kiloya kadar cıktı. Yani 30 kilo aldım. 11 ayda diyet yapmadan ancak 63 kiloya kadar düşebildim. Dizimdeki sakatlık nedeniyle spor yapamıyorum ki o sakatlık da yine aldığım 30 kiloyla bağlantılı. Velhasılı kelam vermem gereken 13 kilo var.
tatlım takımda konuşalım burayı meşgul etmemek adınaHosbuldum da.
Sey tam olarak nasil isliyor.
Kurallar nedir bilmiyorum.
Bilgilendirmisinz acaba
10. Takım / Cuma Zayıflama YarışmasıBir süredir diyet yapıyorum,2 gündür ip atlıyorum günde 50 tane ama tartıdan korkuyorum orda göreceğim rakamdan korkuyorum en son tartı 70 diyordu ve ben 1.55 boyundayım
Ben çıktım işteeeeŞimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor bence
52ysen baya iyiymişsin,ne yapacasın kiloyu kiCanm kilo. 52 boy 164 ama gercekten daha zayif duruyorum soyle giyinince kadin kadin duramadim bir turlu
Merhaba.gruba davet edildim ama kabul edildim mi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?