- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bence tek tek dövelim de zaten bir grammis en azından acikir yemek yer de faydamız dokunurtek tek mi dövelim birlikte mi?
kıyamam bi damlaymış zaten
Ne oldu canin mı cekti istersen ye cuma günü falakaya yatırırım ibret-i alem için aha burdaBen çıktım işteeee
Kız kilo,almaya ne var,o güzelim böreeekleeeer,tatlılaaaar,ekmek arası köööfteleeeer,gece atıştırmalarııııı,kuruyemişleer,kurabiyeleeeer,gecenin bir yarısı soslu makarnalaaar ne güne duruyor
Yi yi şiş,tövbe yarabbi yaaaaaa
Yok yaaa,hiç yermiyimNe oldu canin mı cekti istersen ye cuma günü falakaya yatırırım ibret-i alem için aha burda
Art niyet yoktu valla surekli bu bildirim gelince yazayim dedim sadeceo yuzden kimse kusura bakmasin saglik acisindan sorunu olanlar tabiki ihmal etmesin ama 5 6 kilo fazlam var diyende dert etmesin zayiflikta hos durmuyo kadindaKaç yoksa gelecek şimdi biri
168 boy 64 kiloyum.58 kilo olsam iyiydi aslında.vücudum orantılı kilo alıyor.şimdi de aşırı kilolu görünmüyor um sadece basenlerim biraz incelsin.usengeclikten başlayamıyorum,burdan güç alırım belki
Selam
1.64 ve şu an 76 kg yum
Gecmis yillarda farkli bir nick ile takimlardan biri ile.devam etmis ve sonra sifrelerimi.unutup.birazda keyifsizlikten uzaklasmistim
Gecen yil 90 kg yu tartida gorunce farkli bir konu altinda guzel.arladasliklarla 75 kg ya kadar dustum.
Simdi kalan kilolarimi vermeye cabaliyorum.
Merhaba. Ben 1.66 boyundayım. Şuan 67 kilodayim.hep 62 kilo idim. Geçen yıl 69 à kadar çıktım diyetisyene gittim 59 à kadar düşmüştüm. Diyeti bırakınca çok saldım. Gebelik düşünüyorum diye folik asit içiyordum o benim istahimi çok açmisti. Çok fazla kullandığım için folik asiti bıraktım. Şuan tekrar diyetistene başladım. Bir kaç aya kadar hamiş olmazsam aşılama yada tüp bebek istiyorum. Açilen kilo vermem lazım.
Boyum 167, kilom 90. 34 yasindayim. Son 3 yil icinde 25 kilo birden aldim. Motivasyona vesağlam iradeye ihtiyacım var. Buradan destek alacağıma inanıyorum. Beni de gruba dahil ederseniz sevinirim. Teşekkürler
5 kilo fazlam var diyip çok gelen olmaz genelde 70 'den yüksek olanlar var birde daha önce zayıflamış kilo almış verecek ama korumaya geçecek olanlar var tabiki sağlık sorunu olmayanlar niye 60 kiloya çok desin kiArt niyet yoktu valla surekli bu bildirim gelince yazayim dedim sadeceo yuzden kimse kusura bakmasin saglik acisindan sorunu olanlar tabiki ihmal etmesin ama 5 6 kilo fazlam var diyende dert etmesin zayiflikta hos durmuyo kadinda
Su böreği yemem ekmek.arasi da ekmeksiz olursa yerimYok yaaa,hiç yermiyimkova kova tarçınlı su içiyorum ooh miss
Su böreği,ekmek arası filan da neymiş
Ben de öyle yedim bugün,o palamutlar nasıl da ekmek arası olurdu:))Su böreği yemem ekmek.arasi da ekmeksiz olursa yerim
Ben de öyle yedim bugün,o palamutlar nasıl da ekmek arası olurdu:))
neyse doldurmayalım burayımoni kapacak terliği
Pardon o zaman sahgul kaptanim evime pardon takımıma gidiyorum@tuzsuz_ruhIcimdekiSonsuzDeniz
Kızlar çok tatlı konusuyorsunuz bölmek istemedim
Ancak burda muhabbet yasak
Çünkü kaptanlar takip ediyor ve sürekli bildirim geliyor
Ayrıca yeni üyeler gözden kaçabilir
Anlayışınız için teşekkür ediyorum
Pardon o zaman sahgul kaptanim evime pardon takımıma gidiyorum
Mesaj alındı kaptan@tuzsuz_ruhIcimdekiSonsuzDeniz
Kızlar çok tatlı konusuyorsunuz bölmek istemedim
Ancak burda muhabbet yasak
Çünkü kaptanlar takip ediyor ve sürekli bildirim geliyor
Ayrıca yeni üyeler gözden kaçabilir
Anlayışınız için teşekkür ediyorum
Malesef kiloyla başım derde ergenlik zamanı girdi.İnsan bir kışta 20 kilo alır mı aldım görenler tanıyamıyordu.En düşük kilomu 53 hatırlıyorum.70leri geçmiştim yani...Nasıl oldu bilmiyorum birkaç sene sonra hep 63tü kilom 4-5 sene böyleydi yine kendimi çok kilolu hissederdim bir göbeğim varmış oysa ki..Taşındık kilometrelerce uzağa başka bir şehire yerleştik ve o kış boyu tahinli balkabağı tatlısı yedim durmadan kilom yine 73 olmuştu birkaç sene böyleydim sonra 75 buna bir dur diyecekken bir ilan gördüm.Bize yakın bir okulda bir beden eğitimi öğretmeni haftanın üç günü bir saatlik pilates dersi veriyordu hemen yazıldım toplamda 6-7 ay kadar yapıp 75ten 68lere düştüm ama inanılmaz incelmiştim.Sonra evlilik mevzusu oldu 70 kilo gelin oldum (ben yaptım kimse yapmasın).Bir sene sonunda 80 kiloydum şuan 78,5. beş ay önce Youtubeda izlediğim bir video ile karataya başladım ama çok çuvalladım 75i ucundan görmüşler yine bu kiloya çıktım.Biliyorum ki bu halimle mutlu değilim tek hedefim doğum günüme yani 6 ay sonrasına 55 olmak imkansız değil ama irade gösterip gece yemeyi ciddi şekilde bırakmalıyım.Yarından itibaren inşallah leslie ve Julian yapmaya başlayacağım hergün umarım bir ayın sonunda beni motive edecek bir hale gelebilirim...Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?