Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

13. takıma gel canım, birlikte kurtulalım tüm fazlalıklarından

Merhaba arkadaşlar :)
Aranıza yeni katıldım. Tek başıma bu durumdan kurtulamıyorum ve gün geçtikçede daha kötü oluyorum. Motivasyonum sürekli iniyor. Ben 1.68 cm boyunda ve 68 kilodayım. Yaklaşık 3 sene kadar önce 58 kiloydum. Zamanla yeme içme aşığı biri olarak 10 kilo aldım. Yaklaşık 1 senedir bu kiloyu vermeye çalışıyorum. Kesinlikle 1 kilo bile veremiyorum. Veremedikçe moralim daha çok bozuluyor. Yapmadığım kür, uygulamadığım diyet kalmadı. Saçma bulucaksınız belki ama sağlığımı tehlikeye atarak ilaç bile kullandım. Veremedim. Basen ve bacaklarım öyle kalınki inceltemiyorum. Kilo veremiyorum. Kilomu çok görmeyebilirsiniz belki ama 58 kiloyken daha rahat hareket ediyordum. Daha kolaydı eğilip kalkmak. Vücut ağrılarım daha azdı. Şuan 26 yaşındayım ve 10 kilo vermek tek başıma imkansızmış bunu anladım. Yapamıyorum olmuyor. Temmuzda düğünüm var. O zamana kadar elimden geleni yapmak istiyorum ama resmen bütün yollarım kapalı gibi hissediyorum. Yaptığım şeylerden sonuç alamadığım için. Spor salonuna yazıldım. İş çıkışı 1-1,5 saat spor yapacağım hafta içi hergün. Rica ediyorum bana bir arkadaş olun. Bir yol gösterin. Ben bu 10 kiloyu nasıl verebilirim ? Kendimi eskisi gibi rahat hissetmek istiyorum. Benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler :)

9. Takima gelebilirsib

Herkese gunaydin. Sabah uyandim egzersizimi yaptim ve koca bir bardak ilik limonlu su icip zayiflamaya niyet ettim beni alacak bir takim ariyorum.

Boy 168
Kilo 91 (birkac gun once tartilmistim)
Yas 26
Hedef kilo 65

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…