- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
Herkese gunaydin. Sabah uyandim egzersizimi yaptim ve koca bir bardak ilik limonlu su icip zayiflamaya niyet ettim beni alacak bir takim ariyorum.
Boy 168
Kilo 91 (birkac gun once tartilmistim)
Yas 26
Hedef kilo 65
13. Takima gelebilirsiniz.Herkese gunaydin. Sabah uyandim egzersizimi yaptim ve koca bir bardak ilik limonlu su icip zayiflamaya niyet ettim beni alacak bir takim ariyorum.
Boy 168
Kilo 91 (birkac gun once tartilmistim)
Yas 26
Hedef kilo 65
tesekkur ederim. Hemen geliyorum5. Takıma bekleriz gelin tanışalım:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Ilk 5. Takim mesaji dustu ekrana cok tesekkur ederim .13. Takima gelebilirsiniz.
Bekliyoruz, sevgiler :)tesekkur ederim. Hemen geliyorum
Ilk 5. Takim mesaji dustu ekrana cok tesekkur ederim .
Evet ayni anda yazmisiz .. keyifle kilo vermelertesekkur ederim. Hemen geliyorum
Ilk 5. Takim mesaji dustu ekrana cok tesekkur ederim .
13. Takima bekleriz canimMerhabalar herkese ben yeni üyeyim. Birlikten güç doğar diyerek yıllardır veremediğim kilolarımı atmak için müsait olan bir takıma ben de katılmak istiyorum.
teşekkür ederim geliyorum :)13. Takima bekleriz canim
Hoşgeldin canım, gel tanışalım.Bende takım katılmak istiyorum.cezeda tavsiye etti .10.takim.Boyum 1.50 kilom 72 evlenmeden önce 53 idim yine 54 olmak istiyorum.Ama ilk hedefim 64 birde ne gibi kurallar var zamanim oldukça sohbet ederim
Çok güzelmiş ama ben bu kadar zaman ayiramam maalesef iki üniversitete okuyorum birde sınav zamanları çok zorlar beni takımında zora sokarım teşekkür ederim.Sizlere bol sansHoşgeldin canım, gel tanışalım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
Sen gel canım muaf olursun bazı şeylerden.Çok güzelmiş ama ben bu kadar zaman ayiramam maalesef iki üniversitete okuyorum birde sınav zamanları çok zorlar beni takımında zora sokarım teşekkür ederim.Sizlere bol sans
Tamam o zaman geliyorum elimden geldiğince yazar cizerimSen gel canım muaf olursun bazı şeylerden.
3.takima gidebilirsin cnmMerhabaaa..
Bende katılmak istiyorum zaten 3 4 aya yakın diyetteyim fitness plates yaptım şuanda evde leslie yaparak devam ediyorum 6 kilo verdim boyum 1.67 kilom 61.4 61 falan bana yer olursa çok sevinirim hedefim 55 57 :)
5. Takima bekleriz gelin tanisalim, birlikte zayiflayalimMerhabalar bende zayıflamak istiyorum. hangi grup müsaitse hemen gelirim. Bide geçen sene mezun olamadan 3. Gruptan ayrıldım sorun olur mu şimdi bebisini kucağına almış bi anne olarak dondum yine sahalara tabi koca genç ama şişko olarak
6. Takıma bekliyorum canımMerhaba, bugün leslie ve yeşil çayımla serüvene başlıyorum inşallah. 15 kilo verme gibi bir hayalim var. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Tartımın pilini günlerdir değiştiremedim. Bugün içerisinde onuda halledeceğim. Zayıflamak istiyorum ancak desteksiz yapamıyorum. Daha önce bir gruptaydım ancak okul derslerim çok ağır geldiği için ayrılmak zorunda kalmıştım. Ama buranın yararı uzun zamandır hep aklımın ucunda. Bende tekrar aranıza katılmak istiyorum yeriniz varsaaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?