Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese gunaydin. Sabah uyandim egzersizimi yaptim ve koca bir bardak ilik limonlu su icip zayiflamaya niyet ettim beni alacak bir takim ariyorum.

Boy 168
Kilo 91 (birkac gun once tartilmistim)
Yas 26
Hedef kilo 65
13. Takima gelebilirsiniz.

Merhabalar herkese ben yeni üyeyim. Birlikten güç doğar diyerek yıllardır veremediğim kilolarımı atmak için müsait olan bir takıma ben de katılmak istiyorum.

Merhabalar herkese ben yeni üyeyim. Birlikten güç doğar diyerek yıllardır veremediğim kilolarımı atmak için müsait olan bir takıma ben de katılmak istiyorum.
13. Takima bekleriz canim

Bende takım katılmak istiyorum.cezeda tavsiye etti .10.takim.Boyum 1.50 kilom 72 evlenmeden önce 53 idim yine 54 olmak istiyorum.Ama ilk hedefim 64 birde ne gibi kurallar var zamanim oldukça sohbet ederim

Çok güzelmiş ama ben bu kadar zaman ayiramam maalesef iki üniversitete okuyorum birde sınav zamanları çok zorlar beni takımında zora sokarım teşekkür ederim.Sizlere bol sans
Sen gel canım muaf olursun bazı şeylerden.

Merhabaaa..
Bende katılmak istiyorum zaten 3 4 aya yakın diyetteyim fitness plates yaptım şuanda evde leslie yaparak devam ediyorum 6 kilo verdim boyum 1.67 kilom 61.4 61 falan bana yer olursa çok sevinirim hedefim 55 57 :)

Merhabalar bende zayıflamak istiyorum. hangi grup müsaitse hemen gelirim. Bide geçen sene mezun olamadan 3. Gruptan ayrıldım sorun olur mu şimdi bebisini kucağına almış bi anne olarak dondum yine sahalara tabi koca genç ama şişko olarak

Merhaba, bugün leslie ve yeşil çayımla serüvene başlıyorum inşallah. 15 kilo verme gibi bir hayalim var. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Tartımın pilini günlerdir değiştiremedim. Bugün içerisinde onuda halledeceğim. Zayıflamak istiyorum ancak desteksiz yapamıyorum. Daha önce bir gruptaydım ancak okul derslerim çok ağır geldiği için ayrılmak zorunda kalmıştım. Ama buranın yararı uzun zamandır hep aklımın ucunda. Bende tekrar aranıza katılmak istiyorum yeriniz varsaaa????

6. Takıma bekliyorum canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…