Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar :) hayatım boyunca hep kilolu biriydim.
Bir ara çok iyi kilo verdim.Ama maalesef kusarak
Daha sonra evlendim sonra doğum emzirme derken 23 yaşında 20 kilo fazlam oldu . O yüzden şimdi sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.

Herkese merhabalar ben Meryem nam-ı diğer paranormaltweety. 24 yaşında,yüzü güzel ama kilolu olan,zayıflasa dünya güzeli olacak olan biriymişim. Özetle sonradan kilo alan biri olmadım,hep kiloluydum. Velhasıl kelam çocukluk fotoğraflarımda o zamandan bu zamana yanak ve göbek ivmemde olan artış hayretler içinde bırakıcı şekildedir.
Çocukluğumdan beri günlüğüme her yaz yazdığım en önemli cümlelerden biri 'Allahım lütfen sınıf arkadaşlarım şişkoyum diye benle dalga geçmesinler.Lütfen Allahım'.Şuan bunları okuyunca ilkokul ve ortaokulda ağır travmalar geçirmişim heralde.
Tabikide hayatımın her aşamasında çok yüksek miktarlarda kilo almadım.Bebeklikten 14 yaşına kadar 50 kiloya ulaştım. Belki de 14 yaşında bir çocuk için 50 kilo çok fazla bir rakam fakat o zaman kendimi zayıf görüyordum.Zaten fotoğraflarda da ince duruyordum. Keşke o kiloda kalsaymışım...
Çünkü 50li kiloları 14 yaşımdan beri görmedim. Lisedeyken hala yemeğe devam ettim.Bu arada benim yiyecek anlayışım tamamen abur cuburlar üzerine kuruludur.Sırf abur cubur yemek için yemek yemezdim.Hala da öyleyim.
Lise zamanı sırasıyla 60,65,70,85 bu kiloları gördüm.Sonra üniversiteye geçtim.Kendime bir dur dedim 85'i görmüşsün bu ne hal artık !
Benim gibi kilo problemi yaşayan bir arkadaşımla diyete başladık.Bu benim hayatımda 2.diyet girişimimdi.İlkini lisede yaptım fakat pis boğazım yüzünden başarılı olamadım.Arkadaşımla kalori kısıtlaması yaparak diyet yaptık.Yağ yakıcı meyveler yedik,bol bol yeşilçay içtik,yemekhanede düşük kalorili beslendik.Beraber olunca gerçekten motivasyonunuz artıyor.Ben 2 ayda 7 kilo verdim ve 78 kilo oldum.Bu azimle daha da düşerim diyordum fakat işler öyle olmadı.Cilt problemi çekenlerin kullandığı meşhur bir ilaç vardır onu kullanmam sonucunda 15 kilo aldım. Zaten ilacın oluşturduğu psikoloji beni her yönden mahvettiği için kilo vermek yerine kilo almaya devam ettim.Üniversitede ulaştığım en yüksek kiloya ulaşarak mezuniyetimde ve mezuniyet balomda duba gibi gezdim.İğrenç bir histi. Kilom 102 olmuştu ve beni zorlamaya başlamıştı.Kendimi eve kapatmıştım ve çok çaresiz hissediyordum.Bu yaşıma kadar elbette bir çok kez kan tahlili yaptırdım.Bu zamana kadar demir eksikliği dışında diğer değerlerim son derece normaldi. 102 kilo olduğumda tekrar kan tahlili yaptırdım ve HOMA(insülin direnci) 3,5 olduğunu gördüm.(2,5tan yüksek olmaması gerek). Hem kilomdan hem değerlerimden korktuğum ve böyle giderse sağlığımdan olacağım için 1 ay çok sıkı bir diyet yaptım.Bu diyet insülin direncimin kırılması ve kilo vermem içindi.Sıfır şeker beslendim ve 1 ay sonunda 6,5 kilo verdim.Daha sonra kendi motivasyonumu ilerletemediğim biraz kilo aldım bu yüzden bir diyetisyenden yardım almaya karar verdim. Diyetisyene gittiğimde 99 kiloydum ve o kiloyla diyete başladım.Şubat 2018'e kadar 91 kiloya düşmüştüm. Sonra çok sevdiğim bir yakınımı kaybedince resmen depresyona girdim ve 7 aydır evden çıkmıyorum.Yani geziyorum tabiki,hayat devam ediyor ama eskisi gibi devam etmiyor. Şuan 105,8 kiloyum ve gerçekten motive olmaya ihtiyacım var. Başlayıp başlayıp bırakmak istemiyorum artık.Kötü alışkanlıklarımdan kurtulmak istiyorum. Birlikten kuvvet doğar.Birlikte zayıflayalım birlikte sağlıklı kalalım.Beni takımına alabilecek olan var mı?

6.takıma bekliyorum canım

Merhabalar bende son bir senede 14 kilo aldım. Bir senelik evliyim evlendikten sonra aldım hepsini. Yaşım 23 Boyum 1.60 kilom 68. Eski halime dönmek istiyorum yine 54 kilo olmak istiyorum. Bu diyet gruplarıyla denemek istedim çünkü tek başıma veremiyorum yardımcı olur musunuz

8. takıma buyrun gelin. Birlikte keyifle kilo verelim.

Merhaba bende gruplara katılmak istiyorum. Kendimi bildim bileli kiloluyum. 1 ocakta sağlıklı beslenme ve spora başladım 110 kilo ile şimdi 106 oldum. Ama motivasyon ve desteğe ihtiyacım var. Benide arasına alacak bir grup var mı?

6.takıma bekliyorum canım

merhaba
lutfen bana destek olun.
beni benim gibi 90 li kilolarda olanlarin oldugu bir gruba alir misiniz

Merhaba desteksiz kilo veremeyenlrde bende varim boyum 1.55 kilom 80 oldu.hamilelik planliyoruz zayiflamam lazim.nasil oluyor burda islerr yardimmmn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…