Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bemde tip1 diabet hastasi 82 kilo 161 boyundayim ben hep zayiftim sonra seker direncinile beraber kilolu oldum ve veremiyorum malesef

Bemde tip1 diabet hastasi 82 kilo 161 boyundayim ben hep zayiftim sonra seker direncinile beraber kilolu oldum ve veremiyorum malesef
Geçmiş olsun, dilerim kısa sürede hedefine sağlıkla ulaşırsın
14. Takıma gelebilirsin

Selam gençler,
Korkunç bir astım atağından sonra geçirdiğim yoğun steroid tedavisinden hatıra kalan kilolarıma veda etmek için bir takıma girmek istiyorum. Şu an kilom 71.6 hedefim 57. Glutensiz besleniyorum. Çok azimli ve iradeliyimdir ama böyle bir motivasyona ihtiyacım var. Daha önce böyle bir takıma katılmadım. Beni de bir takıma alabilirseniz çok sevinirim. Nereden nasıl takip ediyoruz takım arkadaşlarımızı. Ben ne zaman yazmam gerekiyor kilomu.

Selam wizardmom, gecmis olsun. 4. takima gelebilirsin

Merhaba, iki çocuk annesiyim doğum sonrası eski kiloma ilk hafta dönmüştüm ancak süt olsun gayesiyle tekrar kilo aldım 66,4 üm. Boyum 165 cm. Beni de bir gruba alır mısınız

merhaba 74 kg yum boyun 1 63
doğumdan sonra 5 kg da süt olsun diye aldım :)
tekrar 63 kg olmak istiyorum
yardımlarınızı rıca edeırm dıyet lıstelerı paylaşılıyor mu işler burda nasıl dönüyor kızlar ?

Canım 14. takıma gelebilirsin

Merhaba, aslında 3 kilo vermek istiyorum diye hafife alınıyorum ancak, kilo vermek her şekilde meşakkatli... Ayrıca bölgesel yağlar, egzersiz, sürekli menü hazırlama derken motivasyona ihtiyacım var. Katılabileceğim bir grup var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…