- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
13. Takima gelebilirsin canimDaha önce cuma gruplarından birindeydim tekrar gireblr mym bi gruba kilom yuksek
14. Takıma gelebilirsinBende gruplardan birine girmek istiyorum. Mümkün mü acaba?
Geçmiş olsun, dilerim kısa sürede hedefine sağlıkla ulaşırsınBemde tip1 diabet hastasi 82 kilo 161 boyundayimben hep zayiftim sonra seker direncinile beraber kilolu oldum ve veremiyorum malesef
TamamdirGeçmiş olsun, dilerim kısa sürede hedefine sağlıkla ulaşırsın
14. Takıma gelebilirsin
Selam wizardmom, gecmis olsun. 4. takima gelebilirsinSelam gençler,
Korkunç bir astım atağından sonra geçirdiğim yoğun steroid tedavisinden hatıra kalan kilolarıma veda etmek için bir takıma girmek istiyorum. Şu an kilom 71.6 hedefim 57. Glutensiz besleniyorum. Çok azimli ve iradeliyimdir ama böyle bir motivasyona ihtiyacım var. Daha önce böyle bir takıma katılmadım. Beni de bir takıma alabilirseniz çok sevinirim. Nereden nasıl takip ediyoruz takım arkadaşlarımızı. Ben ne zaman yazmam gerekiyor kilomu.
Teşekkürler. Ben de tam 4. takımın sayfasını inceliyordum. :))Selam wizardmom, gecmis olsun. 4. takima gelebilirsin
O zaman muhabbete de katil :)Teşekkürler. Ben de tam 4. takımın sayfasını inceliyordum. :))
Merhaba monarosaa, 4. takima gelebilirsin:)slm bende katılmak istiyorum neyapmaliyim
hemen geliyorum tşklerMerhaba monarosaa, 4. takima gelebilirsin:)
Merhaba balkaymak, 4. takima bekleriz istersen @tuzsuz_ruhMerhaba, iki çocuk annesiyim doğum sonrası eski kiloma ilk hafta dönmüştüm ancak süt olsun gayesiyle tekrar kilo aldım 66,4 üm. Boyum 165 cm. Beni de bir gruba alır mısınız
TeşekkürlerMerhaba balkaymak, 4. takima bekleriz istersen @tuzsuz_ruh
Canım 14. takıma gelebilirsinmerhaba 74 kg yum boyun 1 63
doğumdan sonra 5 kg da süt olsun diye aldım :)
tekrar 63 kg olmak istiyorum
yardımlarınızı rıca edeırm dıyet lıstelerı paylaşılıyor mu işler burda nasıl dönüyor kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?