13. Takıma bekliyorum canım gel tanışalımBeni de alabilir misiniz? 1 65 boyunda 75 kiloyum.
Gel canim 4. Takima bekleriz :) @tuzsuz_ruhMerhabalar bende 165 boyunda ve 75 kiloyum. 1 kez bu gruplara katıldım ancak hastalanınca çıkmak zorunda kaldım. Beni de takımına almak isteyen olur mu acaba ?
Aynen bekleriz tabikiGel canim 4. Takima bekleriz :) @tuzsuz_ruh
6.takıma gelebilirsin canımMerhaba ben de katılmak istiyorum
Canım haşimato isen kilo verme sürecin daha zor biliyorsun degil mi?163 boy 79 kilo. Bayrama kadar kilo vermek ıstiyorum hasimato hastasiyim
Evet biliyorum çok çabuk kilo alıp çok zor veriyorum. Her zaman taze zencefil suyu bulmak çok zor. Ilacimin dozu fazla geliyordu 25 mg. Bırakırdı doktor.Canım haşimato isen kilo verme sürecin daha zor biliyorsun degil mi?
Arkadaşım haşimatoyu sabah akşam birer yemek kaşığı taze zencefil suyu içerek geçirdi...denemenizi tavsiye ederim.
Canım pazarla zencefil dolu bu ara...taze zencefili al, katı meyve sıcağında sık, iç...Evet biliyorum çok çabuk kilo alıp çok zor veriyorum. Her zaman taze zencefil suyu bulmak çok zor. Ilacimin dozu fazla geliyordu 25 mg. Bırakırdı doktor.
Merhaba, 4. takima beklerizmerhabalar 1.63 boy 65 kilodayim. Emziriyorum, bebegim 6 aylik oldu. Kilo vermek istiyorum, beni de takimina alabilecek olan varsa cok sevinirim.
Merhaba 4. takima beklerizMerhaba 162 boy 79 kiloyum bende sizlerle kilo verme konusunda motive olmak isterim beni de alabilecek olan varsa cok sevinirim
Buraya bilgilerinizi yani kaç kiloda olduğunuz gibi bilgileri yazıyorsunuz isteyen takımda sizi çağırıyor.Nasıl katılıyoruz?
Selam pembeliaycan, bizim 4. takima yeni arkadaslar ariyoruz, beklerizNasıl katılıyoruz?
4. takimda yerimiz var katilmak istersen, veya baska gruplarda varsa onlar da yazar K klbk33 @tuzsuz_ruh20 yaşındayım bir ara 52 den 64 e çıktım şu an 57 kilodayım 52 ye inmeye çalışıyorum tekrar beni de zayıflama grubuna alabilecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?