Asagidaki linke ilk sayfadaki formu doldurup mesaj atarsan seni de ekleriz grubumuza, 2 hafta deneme suresi var (bu deneme suresi tum gruplar icin gecerli)Nasıl katılıcam wp grubu gibi bir şey mi
Sanki askeriyeye giriyorum ya siz çıldırmışsınızAsagidaki linke ilk sayfadaki formu doldurup mesaj atarsan seni de ekleriz grubumuza, 2 hafta deneme suresi var (bu deneme suresi tum gruplar icin gecerli)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/
Kurallar ilk sayfada belirtiliyor zaten ama biz de yardimci oluruz
Keyfin bilirSanki askeriyeye giriyorum ya siz çıldırmışsınızyurtta kalıyorum kendim pişiremediğim için ne çıkarsa yiyorum malesef paylaşabileceğim diyet menülerim yok bana göre değilmiş grup kolay gelsin sizlere
13. takıma gelebilirsin canımbende katılmak istiyorum zaten diyetteyim nasıl katılacağım
Bende 1.65 boyunda ve 87 kiloyum1 çocuk annesiyim lise döneminde kilo almaya basladim geçen sene diyet ve spor ile 76 kiloya kadar indim ama sınavlarım üst üste gelince yine stresten kilo aldim bende mümkün olursa bir gruba katilmak istiyorum insallah olur
Ne yapmam lazım nasıl katılıcam gruba
SağlunEklediğim linke tıklayarak zaten kendini takımda bulursun ♡
kusufa bakmazsaniz linki tgekrar gönderilebilir misinizEklediğim linke tıklayarak zaten kendini takımda bulursun ♡
Çok teşekkürler :)Buraya bilgilerinizi yani kaç kiloda olduğunuz gibi bilgileri yazıyorsunuz isteyen takımda sizi çağırıyor.
4. Takım’ın gün saat ve mekan bilgileri neler?Selam pembeliaycan, bizim 4. takima yeni arkadaslar ariyoruz, bekleriz
Cuma ve ptesileri tarti gunumuz, onun haricinde de hergun aktif olup menu paylasip ayrica elimizden geldigince birbirimize yorum yapiyoruz4. Takım’ın gün saat ve mekan bilgileri neler?
4. Takima gelebilirsin istersen :)23 yaş 163 boy 62 kiloyum
daha önce 6. takımdan mezun oldum
biraz yoğunum ama zayıflamak istiyorum hangi takıma girebilirim :)
13. Takıma gelebilirsiniz ..Merhaba ☀ Boyum 164 kilom 64. Doktorum en az 5 kilo vermemi istedi. Haşimato hastasıyım zor veriyorum bu yüzden motive olamıyorum. Bende bir gruba katılmak istiyorum
MErhaba. Gruba baktım katılım şartlarını okudum. Katılım formunu yorum kısmına mı doldurup bırakacağım. Yoksa özelden mi göndermeliyim.13. Takıma gelebilirsiniz ..
13. Takima yazdim canim bi bak istersen.MErhaba. Gruba baktım katılım şartlarını okudum. Katılım formunu yorum kısmına mı doldurup bırakacağım. Yoksa özelden mi göndermeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?