Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takımlarda 15 gün minimum deneme süresi uygulanıyor canım sen bu sürede 3 kiloyu verir listeye girdiğin hafta da mezun olursun. aday listesinde takılmak istersen bize gelebilirsin
14.takım

Herkese iyi akşamlar 86 kiloyum 168 boy. 29 yaşındayım ve sanırım şuan kendime gicigim bı turlu kilo veremedim ama hayalim kendimi hep bu hayali kurarken yakaliyorum sonra da kendime gıcık oluyorum. Çünkü bu hayali kurarken yarın başlarım deyip yemeye devam ediyorum yani şuan bir gruba girip motivasyon sağlayıp kiloları vermeye niyetim var Google efendiye " nasıl kilo vereceğim?" Diye yazdım kendimi bu sitede buldum bu bana bir mesaj olabilir mi

13. Takima bekleriz canim

merhaba. 168 boyunda 80 kilodayım ve 26 yaşındayım diyet yapmaya bir hafta önce başladım. ama 20 kilo vermeden asla durmak yok :) Şu an tek sıkıntım etrafımda kimse diyet yapmıyor ve diyet yapan insanlar ile iletişimde olup motive ihitiyacımın olması :) Beni de alırsanız çok sevinirim :)

13. Takima bekleriz canim

merhaba ben önceden gruplardan birine girmiştim ve çokta faydası olmuştu ama telefon ve pc im bozuldu irtibatım gitti çok üzüldüm takım liderim moni ydi. tekrar bir gruba girmek istiyorum şuan tartılmadım ama tahminim 70 e dayandım yine 58 filo hedefim aslında bu hedefe ulaştım ama sonra hem gruptan ayrılmak hemde kıştan dolayı tekrar resmen iştahım olmadığı halde zorla iştahımı açtım ve tabiki kilo aldım inşallah tekrar başlar kilo vermeye devam ederim resmen motivasyonum sıfır

13. Takima gelebilirsiniz.

Merhaba, 23 yaşındayım 72 kiloyum ve 167 boyundayım. İlk kez 70li kilolara çıkıyorum. İş arama sürecinde olduğum için stres ve boşluktan yeme atağı yaşadım, yaşıyorum. Ancak 6 ay içinde nişanlanacağımdan ötürü o günü mutsuz geçirmek istemiyorum. Takımlar için yönlendirirseniz memnun olurum. Motivasyona ihtiyacım var

13. Takima gelebilirsin

Arkadaslar bu ara 13. Takim olarak cok kisi çağırmış gibi duruyoruz.. ama katilim olmuyor bilginiz olsun....buraya katilmak istediklerini yaziyor üyeler cagiriyoruz ama gelmiyorlar ...

Arkadaslar bu ara 13. Takim olarak cok kisi çağırmış gibi duruyoruz.. ama katilim olmuyor bilginiz olsun....buraya katilmak istediklerini yaziyor üyeler cagiriyoruz ama gelmiyorlar ...
Biliyorum canım bende daha önce cok cagırıyordum ama dediğin gibi yazanların cogu gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…