Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. 24 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum. Doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. Hedefim 25 kilo verip ince belli bir kadın olmak Spor yapıyorum fakat diyet listeme çok uyduğum söylenemez. Motivasyona ihtiyacım var beni de aranıza alabilir misiniz

Zayıflamak için ürün gönderiyor musunuz? Nasıl yapılıyor?

13. Takima bekleriz

52 kilodan 7 yılda doğumla beraber 70 kiloya geldim acayip moralimi bozmakta... Emzirdiğim için bilinçsizce diyet yapmak istemedim. Bu grupların oluşturulması harika olmuş benide grubuna almak isteyen var mı acaba? Özellikle göbeğimden kurtulup incecik belime tekrar kavuşmak istiyorum

13. Takima gelebilirsin

Arkadaslar bu ara 13. Takim olarak cok kisi çağırmış gibi duruyoruz.. ama katilim olmuyor bilginiz olsun....buraya katilmak istediklerini yaziyor üyeler cagiriyoruz ama gelmiyorlar ...
yawf herkesi kapmissin, biraz da bize birak. Sizin liste yeterince kalabalik, oysa bize yeni uyeler lazim

Merhaba ben de hep Tombik olanlardanim şu an 73 kiloyum ve tek başıma motive olup sürdürmekte sorun yaşıyorum bu yarışmanın motivasyon desteği sağlayacağına inanıyorum beni takımınıza alırsanız hırslı kilo verecegim

İyi geceler canım 14. Takıma gelebilirsin

Merhabalar bende suan 66.5 kiloyum ve beni diyet yaparken tesvik edebilecek benimde yardimimim dokunabilcek birilerini ariyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…