Canim gruplardan 13. Takima gelip yazman yeterli seni orada etiketliyeyimNasıl katılacağımız konusunda bilgi alabilir miyim
Zayıflamak için ürün gönderiyor musunuz? Nasıl yapılıyor?Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
13. Takima beklerizMerhabalar. 24 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum. Doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. Hedefim 25 kilo verip ince belli bir kadın olmakSpor yapıyorum fakat diyet listeme çok uyduğum söylenemez. Motivasyona ihtiyacım var beni de aranıza alabilir misiniz
13. Takima gelebilirsin52 kilodan 7 yılda doğumla beraber 70 kiloya geldimacayip moralimi bozmakta... Emzirdiğim için bilinçsizce diyet yapmak istemedim. Bu grupların oluşturulması harika olmuş benide grubuna almak isteyen var mı acaba ? Özellikle göbeğimden kurtulup incecik belime tekrar kavuşmak istiyorum
Link verir misiniz?13. Takima gelebilirsin
yawf herkesi kapmissin, biraz da bize birak. Sizin liste yeterince kalabalik, oysa bize yeni uyeler lazimArkadaslar bu ara 13. Takim olarak cok kisi çağırmış gibi duruyoruz.. ama katilim olmuyor bilginiz olsun....buraya katilmak istediklerini yaziyor üyeler cagiriyoruz ama gelmiyorlar ...
Daha oncede acikladim canim uyeler buraya yaziyor ama katilim olmuyor...yawf herkesi kapmissin, biraz da bize birak. Sizin liste yeterince kalabalik, oysa bize yeni uyeler lazim
Bizde de durum aynı maalesefDaha oncede acikladim canim uyeler buraya yaziyor ama katilim olmuyor...
Istikrarli devam ederim diyorsaniz 13. Takima bekleriz.Bende katılmak istiyorum doğum kilolarım yapıştı kaldı üstüme :)
Geliyoruum13. Takima bekleriz
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
İyi geceler canım 14. Takıma gelebilirsinMerhaba ben de hep Tombik olanlardanim şu an 73 kiloyum ve tek başıma motive olup sürdürmekte sorun yaşıyorum bu yarışmanın motivasyon desteği sağlayacağına inanıyorum beni takımınıza alırsanız hırslı kilo verecegim
Teşekkürlerİyi geceler canım 14. Takıma gelebilirsin
Diğerlerini bilmem ama galiba biraz tembelleştim benDaha oncede acikladim canim uyeler buraya yaziyor ama katilim olmuyor...
13. Takima gelebilirsiniz..Merhabalar bende suan 66.5 kiloyum ve beni diyet yaparken tesvik edebilecek benimde yardimimim dokunabilcek birilerini ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?