Cumartesi çalışmak zorunda olmak..

Aynı sendromu ben de yaşadım canım. 2,5 evliyim. Eskisi gibi özenmiyorum.

Ancak ben kendimce nedenini biliyorum. Evliliğim istediğim gibi huzur dolu yolunda gitmiyor. Ondan...

Aynı sendromu ben de yaşadım canım. 2,5 evliyim. Eskisi gibi özenmiyorum.

Ancak ben kendimce nedenini biliyorum. Evliliğim istediğim gibi huzur dolu yolunda gitmiyor. Ondan...

doğru söylüyosun insanın keyfi yerinde değilken hiçbir işe elini süresi gelmiyor, gerçi ben önceden daha özen gösteriyordum ama her temizlikten sonra eşimin her yaptığımı eşinde ıslak bezle kontrol edip açık bulmaya çalışması, bulursa da sürekli çene yapması vs ler yüzünden soğudum yada belki de bahane bilemiyorum, ama çocuğumuz yok ayrıca akşamdan akşama evdeyiz hatta çoğu zaman orda burda gexziyoruz vs o yüzden çokkirlenmediğini düşünüyorum ve wc harici hiçbiryere pek özenmiyorum

uuu bu kadar temizlik yapınca hayat akıp gidiyor kaçıyor gibime geliyor :)

Haklısın canım sadece hayat kaçıp gitmiyor,sağlıkta zaman içinde bedeni yıprattığın için kaçıp gidiyor.Deli gibi çalışıp para kazanmaya çalışıyorsak kendimizi ödüllendirmekte hakkımızdır.Kendimize ve sevdiklerimize kaliteli zaman harcamak için en mantıklısı haftada 1 yarım günde olsa yardımcı almaktır.Ben öyle yapıyorum herkesede tavsiye ederim

aynen öyle ben de yardım alıyorum...

bende bazen yetemedıgımı dusunuyorum yardımcı almayı düşünüyorum ama evım kucuk annem mıllet güler kızım dıyor vazgecıyorum

Ahhhh Ahhh hep el alem ne der diye yaşamıyor muyuz!! aslında yaşatılıyoruz başkaları tarafından...canım sen kendi iyiliğin için yaşa boşverin kim ne der.Onu diyenler senin kadar yorucu çalışma hayatı geçiriyor mu acaba !!

Al bir mağdur da benim ama yapacak ne var?
Ya bu deveyi güdeceksin ya da…..
Ya da kısmını yapmaya cesaret istiyor işte..

ben napayım ben cumartesi 6 ya dek calısıyorum

evlenince hem iş hem ev düzenini ne yapacagım bilmiyorum..

üstelik nişanlım cumartesi 12 ye dek calısıyor.

hay massalllaaah :)))

ben sahsen ev isinden nefret etmekle beraber pislik ve daginikliktan da nefret ederim o yuzden careyi bir yardimci bayanda buldum :) haftada bir gelir siler supurur utulerimi yapar nevresimimi bile degistirir

ben de arada yemek yaparim arada disarida yeriz

kadin gelmeden yikayip astigim camasirlar bile kulfet gibi gelir

allahim erkek olmam lazimmis

yeni evliyim daha alisamadim ondan midir acaba??

ev isi bana omurden calinmis saat olarak geliyo ben bu tembellikle nasi cocuk yapiam onu bilmiyorum iste

valla benim de cumartesi-pazar, bayram filan farketmeden sürekli çalışıyorum
millet tatil yaparken işe gitmek pek güzel deil.
bacım sen ne iş yapıyosun ki :26:
nasıl olcak ben sana söyleyim tatlım tek alternatif sporu çıkaracaksın hayatından

ama o zaman da koca diyecek ki evlendin kilo aldın fit değilsin bilmemne dırdırdır çeneleri kapanmaz biliyosun :)) hem insanın canı sıkıldığında kaçıp sığınabileceği bi hobisi olmalı,malum evlilik hep tozpembe değil

Son düzenleme:
Canım çalışan kadınsan herşeyden önce planlı olacaksın.
Evden çıkmadan önce mutlaka evi topluyorum. Sonra eve gelince yemeğimi yiyorum.
Ertesi günün yemeğini hazırlıyorum. Hafta içi bazı şeylerden ödün verip çamaşır, ütü, v.s. bırakmıyorum hafta sonuna.
Gezmezsem, ki yalnız olduğum için evde çatlarım:)) Ama abla varken o ayrı tabii:)) sadece duş alıp yatıyorum:))
Yaşasın yalnızlık nidaları eşliğinde:))

Temizliği sevsem de bana da yemek yapmak işkence gibi geliyor.

Mesela saatlerce uğraş yaprak sarması yap, 5 dakikada ye kalk.

Saatlerce uğraş atıyorum pilav, cacık, kuru fasülye yap 5 dak.ye kalk.:)

Bende yemek yapmaya ayırdığım zamana nedense üzülüyorum ve bunu gerçekten söylüyorum.

Belkide çok boğazıma düşkün olmadığım içindir.

bende sabah 8 aksam 18 calısıyorum ve buna ctslerde dahil.ayrıca cts de 18-19arası cıkıyorum bide yemekli misfirim bitmez.2 saatte makine gibi hazırla et.yensin içilsin kaldır götür bulasık camasır agzım acık kalıyor artık.yatmak için can atıyorum.2de kedim var hergün işten gelince mutlaka temizliğim oluyor.evim sobalı ilk iiş soba yanıyo.sonra kos mutfaga işte.eşimde 20:30da falan geliyoda Allahtan o geldiğinde hersey hazır oluyor.oofff ben anlatırken daraldım.bebiş yok bu arada.

2 kedi ve bebiş yok. uu zor. ben de kedileri çok severim ama evin içinde çok temiz bir durum olmaz diye düşünüyorum.

cumartesi günleri de mi çalışıyorsunuz. bu saçmalık ! yasa dışı bir durum... ! hafta arası sabah 8 akşam 18 gibi çalışıyorsanız cumartesi olmaması lazım

Bende genelde calısıorum aslnda ıkı hftada bır gelmem lazım ama bızım müdürün keyfıne baglı kı esım her cmt ewde yarım gun 2 ye kdr ama ewe gtmem 3 .. Tekgun ızın yetmıor keske cmt heryer kapalı olsa poff herks ıkıgun ızın yapablse bende cok yoruluorm

yasa dısı mı nerde neye gore herkes busekılde calısıor malesef bende 9 dan 18:00e calısıorum ve hftasonlrıda

yasa dısı mı nerde neye gore herkes busekılde calısıor malesef bende 9 dan 18:00e calısıorum ve hftasonlrıda

tabiiki. Hafta arası sabah 8 akşam 18 e kadar çalıştıran bir firma cumartesi çalıştıramaz. bunun yasal bir dayanağı var.

Fazladan çalıştırdığu saatler mesai ye girer ve ücretini vermesi gerekir bu durumda. Bunu araştıran yok. Herkes 3 kuruş için yarabbi şükür diyor

Siz atlı karınca gibi birşey olmuşsunuz. Maşallah size:)) Okurken ben yoruldum valla. Şimdi ben yakında eş durumu tayiniyle eşimin yanına gideceğim işallah. Şuanda küçük bir şehirdeyim, akşam 5 te evdeyim, cumartesi pazar tatilim. Yol, trafik derdim yok. 80 metrekare evim var, doğru dürüst eşya yok, ztn sadece 1 odasını kullanıyorum pislenmiyor bile. Yemekte yapmıyorum tekim diye. Eşimin yanına gidince en erken 7 de evde olacağım, 150 metrekare evi ve eşyayı temizlemem gerek, 2 banyo 1 tuvalet var temizlencek. kendi kıyafetlerimin üstüne eşiminkilerle 2 katına çıkacak, yemek yapmam gerekecek Gözümde o kadar büyüyorki bu tembellikle anlatamam. Ben alıştım her akşam bir dizi izlemeye, internette boş boş dolanmaya. Akam 5 ten 12 ye yan gelip yatıyordum. Nasıl alışcam ben

büyük ve ani değişim olacak. Eşinizi eğitin ve size yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…