cüzdanda Unutulan prezervatif !!!

Pes! Adam hem suçlu hem güçlü !
Anlattığınız şeylere göre aldatılmış olarak görünüyorsunuz..

Ne amaçla koyduğumu bilmiyorum mu? Hayırdır kafasına saksı düştü de, hafıza kaybı için bahanesi mi var? Böyle saçmalık az duyulur. Buna en uygun tabirle mıçıp sıvamak denir, af edersiniz ama. Sizi cidden salak yerine koyuyor ama siz aslında her şeyin farkındasınız. Sadece insanın kabul etmek istemediği kadar berbat bir gerçek var ortada. Ne kadar çabuk kabul ederseniz, atlatıp yolunuza bakmanız da o kadar çabuk olur.

Geçmişi denemek istediğimi yazmadım geçmişi denemek isteyen kendisiydi annemin ve yakın akrabalarımın ısrarı üzerine acaba olur mu diye düşünürken burada Yazdığım prezervatif konusunu hatırladım evine gidince ve olmayacağını bir kez daha anladım

Sen çevreyi boşver bence, bir kere yalan hep yapar. Hiç kafanı karıştırmasın etraf..

Daha da sinir bozucu olan cüzdanın prezervatif olan bozuk para yerini aylardır hiç açmamış olduğunu söylemesi ! Insan Aklıyla dalga Geçmek bu.yaptığından çok söylediği uyduruk laflar sıkıyor canımı

Anlattıklarınızdan ve diğer arkadaşların yorumlarından yola çıkarak ben de ne yazık ki aldatıldığınızı düşünüyorum. Umarım boşanıp,yeni bir mutluluk dolu hayat kurarsınız kendinize.

Büyükler biraz yuvanı yıkma minvalinde yaklaşıyor Anladığım. Ama en doğru kararı siz verirsiniz. Inşallah pişman olmayacağınız mutlu olacağınız bir seçim yaparsınız.

Büyükler biraz yuvanı yıkma minvalinde yaklaşıyor Anladığım. Ama en doğru kararı siz verirsiniz. Inşallah pişman olmayacağınız mutlu olacağınız bir seçim yaparsınız.
inşallah teşekkürler başka kadınlar aldatılmayı nasıl sindirip devsm ediyorlar bilmiyorum ama ben edemiyorum midem benim almıyor

Bazi insanlar o kadar gercekci ve soguk kanli yalan söylüyorlar ki bir de seni suclu hissetiriyorlar. Bu adamdan hic bir sey olmaz. Kendine yeni bir hayat ciz cocugunla

inşallah teşekkürler başka kadınlar aldatılmayı nasıl sindirip devsm ediyorlar bilmiyorum ama ben edemiyorum midem benim almıyor

Ekonomik özgürlüğü ya da gidecek yeri olmayan kadınlar genelde mecbur olduğu için kabul ediyor bence yoksa sağlıklı düşünebilen hiçbir kadının Sevdiğim için affettim diyebileceğini sanmıyorum.

Ben dikkat edemedim demek ki 20 kilo aldım 3 aylık oğlum ve sadece 2 kg fazlam kaldı geçici bir dönemdi yani. Önemli olan benim rahatımdı, oğlumun sağlığıydı.

Asıl anlatmak istediğim aldatmak karakter meselesi. Adam cinselliğe aile yaşantısından fazla önem veriyorsa aldatır evet ama aman beni aldatmasın diye de cinsellik yaşanmaz ki. Hiç içimden gelmedi ve zoraki yaşamak istemedim. Hamileliğime özel bir anlam yüklediğim yada kendimi prenses ilan ettiğim için değildi.

Sizin hamileyken aldattığını duyduğunuz adamların mayası bozuk İnan’ın her an aldatabilir sizde bunu söylemişsiniz zaten. Nihayetinde Eşi kanser olduğu için terk eden, aldatan adamlarda var bu ülkede.

Sizi anlıyorum ama konu sahibinin acaba benim yüzümden mi oldu diye kendini suçlamasını yada kendinde bir eksik görmesini istemediğim için yazdım yanlış anlamayın. En nihayetinde özel bir dönemde adamlar uçkuruna sahip çıkabilir ki çıkmalı da. Bunun için kendimizde bir eksik aramayalım bence

Prezervatifi siz kullanmiyorsaniz adam ne amacka koydugunu nasil bilmez anlamadim. Suohelerinde haklisin. Umarim tekrar donmezsin.

Prezervatifi siz kullanmiyorsaniz adam ne amacka koydugunu nasil bilmez anlamadim. Suohelerinde haklisin. Umarim tekrar donmezsin.
Ne amaçla ve ne zamsn koyduğunu unutmasını bırak,prezervatifin bulunduğu boxuk para Bölümü'nü de aylardır hiç açmadığını bu sebepten orada oldupunu da unuttuğunu söylüyor! Beyin felci geçiriyor olabilir,inşallah !!!!

Eşiniz canı sıkıldıkça prezervatif şişirip balon niyetine oynamıyorsa geriye tek ihtimal kalıyor maalesef. Allah yardımcınız olsun

Saç hadi bir şekilde bi yerden geldi diyelim atıyorum komşu gelir arkadaş vs
Ama toka şüpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…