- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!
Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Geçmişi denemek istediğimi yazmadım geçmişi denemek isteyen kendisiydi annemin ve yakın akrabalarımın ısrarı üzerine acaba olur mu diye düşünürken burada Yazdığım prezervatif konusunu hatırladım evine gidince ve olmayacağını bir kez daha anladımEski konularınızı biliyorum.
Ayrılmışsınız. Mutlu ve huzurlu değil misiniz yeni evinizde ?
Neden tekrar denenmişi denemek için Israr ediyorsunuz ?
Yanlız kalmamak için mi yoksa Çocuğum babasız büyümesin diye mi yoksa sevgisizlik mi ?
Boşanma olmadıysa nafaka tazminat vs sorumluluk bunların hepsi yeni yeni sorumluluklar Olmasın diye eski eşiniz barışmaya çabalıyor olabilir.
Hadi sizi aldattı bunu affettiniz diyelim yediğimiz peynirin bile Hesabını sormazlar bunlar evladınıza yapılmış kötülükler sayılır. Hamile kadını evden kovmalar.
Naçizane fikrim eğer barışacaksanız bile eşiniz iyice tedavi olup düzelmeden barışmayın.
Sen çevreyi boşver bence, bir kere yalan hep yapar. Hiç kafanı karıştırmasın etraf..Geçmişi denemek istediğimi yazmadım geçmişi denemek isteyen kendisiydi annemin ve yakın akrabalarımın ısrarı üzerine acaba olur mu diye düşünürken burada Yazdığım prezervatif konusunu hatırladım evine gidince ve olmayacağını bir kez daha anladım
Daha da sinir bozucu olan cüzdanın prezervatif olan bozuk para yerini aylardır hiç açmamış olduğunu söylemesi ! Insan Aklıyla dalga Geçmek bu.yaptığından çok söylediği uyduruk laflar sıkıyor canımıNe amaçla koyduğumu bilmiyorum mu? Hayırdır kafasına saksı düştü de, hafıza kaybı için bahanesi mi var? Böyle saçmalık az duyulur. Buna en uygun tabirle mıçıp sıvamak denir, af edersiniz ama. Sizi cidden salak yerine koyuyor ama siz aslında her şeyin farkındasınız. Sadece insanın kabul etmek istemediği kadar berbat bir gerçek var ortada. Ne kadar çabuk kabul ederseniz, atlatıp yolunuza bakmanız da o kadar çabuk olur.
Dogruİnsanın içinde olan ve dışarı yansıtmadığı bir durum var ise, zorluklarla karşılaştığında çıkar değil mi?
Bu durum istek değil, tespittir.
Geçmişi denemek istediğimi yazmadım geçmişi denemek isteyen kendisiydi annemin ve yakın akrabalarımın ısrarı üzerine acaba olur mu diye düşünürken burada Yazdığım prezervatif konusunu hatırladım evine gidince ve olmayacağını bir kez daha anladım
inşallah teşekkürler başka kadınlar aldatılmayı nasıl sindirip devsm ediyorlar bilmiyorum ama ben edemiyorum midem benim almıyorBüyükler biraz yuvanı yıkma minvalinde yaklaşıyor Anladığım. Ama en doğru kararı siz verirsiniz. Inşallah pişman olmayacağınız mutlu olacağınız bir seçim yaparsınız.
inşallah teşekkürler başka kadınlar aldatılmayı nasıl sindirip devsm ediyorlar bilmiyorum ama ben edemiyorum midem benim almıyor
Ben3-5 kere yazdım satır aralarında okumuşsunuzdur.
Ama gebelik de kadına bir külfet değil bence , bazı zorgebelikler dışında tabiiki.
Yediğime içtiğime dikkat edip sdce 7 kilo aldım ben 42 haftada. Böylece gebelikte sıkıntı yaşamadım.
Ben kendim istediğim için birlikte oldum eşimle.
Gebeyim deyip sürekli yemeyince el ayak da şişmiyor gaz sorunu da çok olmuyor.
Ama herkesin kendi tercihidir.
aldatacak erkek her şekilde anlatır ona lafım yok. Ama çevremde yıllardır sezdiğim(türkiyede yaşıyorken, ) hep erkeklerin eileri gebeyken ya da çocukları 1 yaş civarındayken acaip eş aldatmaya meyilli olduklarıydı, savunmaları da kendilerince hep buydu. Ben bunu haklı bulduğumu söylemiyorum zaten, ama eşimi seviyorum ve bu şekilde ilişkimizin zarar görmesini istemediğimden daha dikkatli davrandım. O kadar.
Ben bunu yaptıgım için eşim beni aldatmadı falan demiyorum, ya da siz eşinizle birlikte olmadınız aldatılırsanız eşinizhaklı da demiyorum.
Ben de zaten her yazdığım yorumda söyledim bunu..
cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde!
evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum
Ne amaçla ve ne zamsn koyduğunu unutmasını bırak,prezervatifin bulunduğu boxuk para Bölümü'nü de aylardır hiç açmadığını bu sebepten orada oldupunu da unuttuğunu söylüyor! Beyin felci geçiriyor olabilir,inşallah !!!!Prezervatifi siz kullanmiyorsaniz adam ne amacka koydugunu nasil bilmez anlamadim. Suohelerinde haklisin. Umarim tekrar donmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?