Hanımefendi ne alaka sizin hayatınız şu an kadıncağız ne halde bi destek arıyo siz de aman biz şöyle yaptık böyle yaptık diyosunuz.
Allah yolunuzu acik etsin ne denir kiOlmuyor zaten hiç içimden gelmiyor.Evden çıkınca huzur buldum zorluğu hiç olmadı
Prezervatif kullandığımız bişey değildi diyosunuz demekki başkasıyla kullanmış.herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!
Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Siz değerli fikirlerinizi sununuz efendim siz daha yardımcı olmuş olur hem bütün puanları toplarsınız belki. Ayrıca bu konu sahibine farklı zamanlarda farklı konularda 45789 tane fikir verildi zaten o ısrarla aldatıldığı evliliğine geri dönmek istiyorsa kim ne diyebilir.
Yorumum sizi niye rahatsız etti onu bi düşünün bence siz de sadakatten uzak bi romantik ilişki içindesinizdir kim bilirBen bilmem
nr yaziik ki aldatmis gibi gorunuyor bunu itiraf etse ne olcak etmese ne olcak onemli olan sizin saglam durmaniniz karariniz ne olursa olsun saglam durun ve size bu kotulugu yapan birini dunyanin merkezi yapmayinherkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!
Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Siz değerli fikirlerinizi sununuz efendim siz daha yardımcı olmuş olur hem bütün puanları toplarsınız belki. Ayrıca bu konu sahibine farklı zamanlarda farklı konularda 45789 tane fikir verildi zaten o ısrarla aldatıldığı evliliğine geri dönmek istiyorsa kim ne diyebilir.
Yorumum sizi niye rahatsız etti onu bi düşünün bence siz de sadakatten uzak bi romantik ilişki içindesinizdir kim bilirBen bilmem
Ben3-5 kere yazdım satır aralarında okumuşsunuzdur.Lütfen böyle düşünmeyin. İhmal etmek değil ki bu. Bende yeni Doğum yaptım ve 6.aydan sonra ilişkiye girmek istemedim, Doğum sonrasında 2 ay da lohusalık vs. Geçti. Hiçte ihmal etmiiim aman aldatır diye düşünmedim. 20 kg almışım Karnım burnumda, elim ayağım şişmiş, yatakta tuvalete zor kalkıyorum, kasıklarımda bebeğin baskısı, nefes alamıyorum bebek kaburgalarıma baskı yapıyor ne ilişkisi? Ha içinizden gelir olur ona bişi diyemem, ne şanslısınız, ne güzel ama ihmal etmemek adına yapılmaz. Aldatılınca ihmal mi ettin demek çok doğru deil. Kimsenin kölesi değiliz sonuçta ilgi sevgi varsa olur yoksa zaten olmaz. Hamilelikte o kadar sıkıntıyı çekerken uçkurunun peşinde karı kız kovalayacaksa da güle güle, o adamdan çocuğuma baba olmaz derdim
Sabahı zor ettim uyanır uyanmaz bebeğimin ihtiyaçlarını karşılayıp hazırlanıp çıktım o evden.pişkin pis nankör yok hazmedemiyorum
Gerçekten bizim de tekrar etmemize gerek var mı? Evet aldatilmissin. Evet kendi evinde belki de kendi yataginda aldatilmissin. ve evet af dilemesine rağmen hala sana karşı dürüst değil. Arti bir kere affedersen gerisi gelecek.herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Neden aldatmasinimi istiyorsunSöylemlerinizi anlayabiliyorum, hamilelik benim için de bir mucize ve hayatımdaki en mutlu olduğum hatta biraz beynimin az çalışmasına sebep olan süreç:)
Ama işte yine de eşim aldatır yok aramızdaki ilişki için vs ‘koca’ adı altında ve ilişkimiz bozulmasın diye istemediğim hiçbir şeyi yapmadım, yapmam da.
Önemli olan, fırsatı varken yapmaması değil mi zaten?
Durumu ve etkenleri ortadan kaldırarak bir adamın güvenirliliği konusunda nasıl emin konuşabiliriz?
Tabi ki uzak durun vs meselesi değil bu ama, bir adam 50 tane kadınla aynı odada olsa, sadakati sebebiyle oradan gözü yerde çıkmayı bilmeli.
Ha diğer gözlemlerinize katılıyorum, benim öngörüm de böyle.
At gibi atik bir hamile ve lohusa olduğumdan, bilmedim ki hiç hamilelik avantajı ya da prenseslik avantajı nedir, bilakis yapamadığım zaman bile ‘nazlanma’ gibi algılandı.
Ama ahdım olsun, yine kazara 3. yü doğurursam premses olacağım ben.
Canım şöbiyet yatağında krema üzeri dilimlenmiş çilek ve erik çekecek ama tadı tuzlu olacak:))
Bir de öylesini deneyip, eşimin emdiği sütü burnundan getiresim var.
Kardeş kardeş 2 sene dayandı aldatmadı, belki bunda dayanamaz aldatır:)
İnsanın içinde olan ve dışarı yansıtmadığı bir durum var ise, zorluklarla karşılaştığında çıkar değil mi?Neden aldatmasinimi istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?