- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.661
Kızz gece gece derdıne ne oldu uykunu kacıracan ama muhteşem duruyor ya
Valla yemekten sonra çamaşır bulaşık sağı solu topla ancakKızz gece gece derdıne ne oldu uykunu kacıracan ama muhteşem duruyor ya
Yorgan çıkaran tek değilmişim deseneBende dün donmuşum bugün yorganı falan çıkardım
Eşim diyor ki ne yapıyorsun çıkarma daha erkenYorgan çıkaran tek değilmişim desene
Yoruldum kk da takılıyorum sen naparsınNoruyonuz kızceler
Aynen bende cok yorgunum Kızın uyumasını beklıyorumYoruldum kk da takılıyorum sen naparsın
nasılsın canım napıyorsunGünaydın kızlar
Kesinlikle bir anda soğuduKızlar baya hava soğudu ya bende çok sıcaklayan biri olarak battaniye cikardimcorap +patik giyiyorum bazen, o ayaklarım hic ısınmıyor benim ya
zaten ayakların ısınmazsa kendinde ısınamıyorsun sanki giy sen çorap falan bu havalar hasta edici havalarKızlar baya hava soğudu ya bende çok sıcaklayan biri olarak battaniye cikardimcorap +patik giyiyorum bazen, o ayaklarım hic ısınmıyor benim ya
Evet dikkat ediyorum cnm, gerçekten değişik hava ya, sabahtan uzun kollu giydim öğlen kisa akşam üzeri askili yatarken kısa kolluzaten ayakların ısınmazsa kendinde ısınamıyorsun sanki giy sen çorap falan bu havalar hasta edici havalar
Günaydın menekşemsweetgirlcandy burcusami Ssevincli mavikelebek34 Kahve __Kokusu Saliha40 Sadelikherseydir Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
Şu suratla uyanmiyaydin iyiydi kuzusweetgirlcandy burcusami Ssevincli mavikelebek34 Kahve __Kokusu Saliha40 Sadelikherseydir Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
anammm yeni uyandınnn kız öğlen oldu yasweetgirlcandy burcusami Ssevincli mavikelebek34 Kahve __Kokusu Saliha40 Sadelikherseydir Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?