- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.552
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.681
Ay bu nesweetgirlcandy @burcusami Ssevincli mavikelebek34 @Kahve __Kokusu Saliha40 @Sadelikherseydir @Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
Bende zor uyandım hala uykum varGünaydın menekşemBende zor uyandım bugün
Şok gecırdım saatı görünce bi sanıyorum daha 10 bucuk 11 olmusturGünaydın menekşemBende zor uyandım bugün
Heee ne varmıs suratımda gel bi öpem o dudaklarla senıŞu suratla uyanmiyaydin iyiydi kuzu
Evettt sımdıde kahvaltımı yapacağımanammm yeni uyandınnn kız öğlen oldu ya
Benim canım bi gecede bu hale geldimAy bu neSen olamazsın bu
Evettt sımdıde kahvaltımı yapacağım
Dolunay retro falan mi var kiBende zor uyandım hala uykum var
Anasayfa yazmıslar var dıe.Dolunay retro falan mi var ki
Allah seni inandırsın hemen baktim yeni ay mis dahaDolunay retro falan mi var ki
O zaman sorun bizde aya suç atmayalımAllah seni inandırsın hemen baktim yeni ay mis daha
Yeni aymış sorun bizde bacımAnasayfa yazmıslar var dıe.
Şimdi gelde çık etkısınden çıkabiliyorsan
Hiç iyi bi yanı etkılemez ki
Yani her zamankı gıbı bizde yaniYeni aymış sorun bizde bacım
Benım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.Ayda suç yok evet dengesiz olan bizizHep bu hormonlar
bence sorun baştan beri bizde dolunay yeni ay hikayeYani her zamankı gıbı bizde yani
Birgebeningunlugundeki masajı yapıyor musun? Herkes çok etkili hemen geliyor diyorlarBenım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.
Bu ay yıne 2.5 ayı gectı hala regl olamadım patlatacak benı yıne
Anaaaam kız sende mi dengesiz oluyosun ben gibiBenım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.
canım çok mu stres yapıyorsun acabaBenım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.
Selam.canim cok şükür iyiyim sen nasılsınnasılsın canım napıyorsun
çok şükür bende iyiyim canımSelam.canim cok şükür iyiyim sen nasılsın
Aklıma geldıkce yapiyorum ne yalan söyleyim. Bı kere daha tavsıye etmistin ordan bıliyorum. Ama cok sık yapmıyorum aklımdan cıkıyor yaBirgebeningunlugundeki masajı yapıyor musun? Herkes çok etkili hemen geliyor diyorlar
Aynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında olduguAnaaaam kız sende mi dengesiz oluyosun ben gibiKendimi bildim bileli hep gecikir düzenim yoktur benimde 10 15 20 bazen 1ay gecikir ve bana kafayi yedirtir hormonlar
Onunda etkısı var galıba maviş.canım çok mu stres yapıyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?