Canım benimkide 3doktor damla verdi günde 10damla içiyorum ne kadar sürede yükselttiniz sadece ilaçla mı?Kızlar d vitaminim 5 yani çok çok düşük bi deger cıkmıstı.drum ampul devit yazdı haftada bir tane toplam 6 tane içtim çok şükür degerim 70 çıktı.
80 normal diye biliyorum drum izinliydi haftaya gostericem.kadın dogumcum gebeliği engeller demişti.düzelince ayda bir içersin diyede eklemişti
Hamile kalamayan ve düşük yapanlar mutlaka d vitamini ölçtürsün
Sadece ilaç içtim benimki ampuldu yukarda yazdım 6 haftada duzeldi.haftada bir ampul içtim.gecmiş olsunCanım benimkide 3doktor damla verdi günde 10damla içiyorum ne kadar sürede yükselttiniz sadece ilaçla mı?
Kızlar d vitaminim 5 yani çok çok düşük bi deger cıkmıstı.drum ampul devit yazdı haftada bir tane toplam 6 tane içtim çok şükür degerim 70 çıktı.
80 normal diye biliyorum drum izinliydi haftaya gostericem.kadın dogumcum gebeliği engeller demişti.düzelince ayda bir içersin diyede eklemişti
Evet canım dahiliyeHangi bölüme gitmemiz gerekiyor canım dahiliye mi test yaptırmak için
Evet canım dahiliye
benimde sebepsiz 15 aydır olmuyor artık doktora gitmek istemiyorum herşey normal diyorlar tedavi uygulamıyorlar bende bayram dönüşü aşılama yaptırcam artık
ama bana hiç demedi doktorum sadece hormon testi yaptık o kadar
benimde sebepsiz 15 aydır olmuyor artık doktora gitmek istemiyorum herşey normal diyorlar tedavi uygulamıyorlar bende bayram dönüşü aşılama yaptırcam artık
Canım en kısa zamanda baktır.d vitamini eksikliğinde bebek tutunamazmış tutunsa bile düşük riski olurmuş.benimde sebepsiz 15 aydır olmuyor artık doktora gitmek istemiyorum herşey normal diyorlar tedavi uygulamıyorlar bende bayram dönüşü aşılama yaptırcam artık
Bir tup bebek merkezindeki araştırmaya göre d vit duzeyi normal olanlarin %78 olumlu sonuç alirken yetersiz olanlar %38 sonuç almış. Ciddi bir oran bu. 2 ampulle 110 a cikardim degerimi esimde 2 ampul kullandi zeytinyagina karistirip icioruz biz.bundan sonra d vit damlanin içine 1 ampul karistirdik. Hergün 2 damla kullaniyoruz. 2000 iu ediyor degeri yaz aylari oldugu icin yeterli. Turk tabiplerine göre 150 uzeri toksik. Dunya d vitamini konseyine göre 200 uzeri toksik. B 12 degerimi de 900 e cikardim. Dunyanin en mutlu insani benim sanki. Simdi de b 9 yani folik asitimi yukseltmeyi hedefliorum günde yarim folbiolle. Insallah bi kac icinden bizde tekrar hamis kaliriz.Kızlar d vitaminim 5 yani çok çok düşük bi deger cıkmıstı.drum ampul devit yazdı haftada bir tane toplam 6 tane içtim çok şükür degerim 70 çıktı.
Günlük 10 damla yukseltmek icin yetersiz olur damla sisesinin içine d vit ampul kırıp dökün 1 adet. Günlük 4 damla alin 20.gunden sonra düzelmeye baslar. Gebelik içinde 4000 iu sorunsuz bir doz.Canım benimkide 3doktor damla verdi günde 10damla içiyorum ne kadar sürede yükselttiniz sadece ilaçla mı?
Bu iki ampulu ne kadar aralıklarla kullandın canım?Bir tup bebek merkezindeki araştırmaya göre d vit duzeyi normal olanlarin %78 olumlu sonuç alirken yetersiz olanlar %38 sonuç almış. Ciddi bir oran bu. 2 ampulle 110 a cikardim degerimi esimde 2 ampul kullandi zeytinyagina karistirip icioruz biz.bundan sonra d vit damlanin içine 1 ampul karistirdik. Hergün 2 damla kullaniyoruz. 2000 iu ediyor degeri yaz aylari oldugu icin yeterli. Turk tabiplerine göre 150 uzeri toksik. Dunya d vitamini konseyine göre 200 uzeri toksik. B 12 degerimi de 900 e cikardim. Dunyanin en mutlu insani benim sanki. Simdi de b 9 yani folik asitimi yukseltmeyi hedefliorum günde yarim folbiolle. Insallah bi kac icinden bizde tekrar hamis kaliriz.
1 hafta arayla 1 cay kasigi kadar zeytinyagiyla beraber ictim.Bu iki ampulu ne kadar aralıklarla kullandın canım?
Benimde demir eksikliğim var 2 ampul ekmekle aldım son ampulu zeytinyağıyla alayım o zaman.. Saolasın canım..1 hafta arayla 1 cay kasigi kadar zeytinyagiyla beraber ictim.
Ekmege kırılıp icildiginde ortalama 10 ng zeytinyagiyla icildiginde ortalama 30 ng yukselio ampul başına.
Saglik durumu da etkili.
Mesela benim ampul basina 45 ng yukseldi
Tiroid ve romatizmasi olan annemin 20 ng
Kansizligi olan kiz kardesimin 40 ng yukseldi.
Günlük 10 damla yukseltmek icin yetersiz olur damla sisesinin içine d vit ampul kırıp dökün 1 adet. Günlük 4 damla alin 20.gunden sonra düzelmeye baslar. Gebelik içinde 4000 iu sorunsuz bir doz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?