Dağınık ve pasaklı olmak.

aaah ev işi...gerçekten temiz ve titiz insanlara çok imrenirim...bende salmıştım bi ara kendimi ama şimdi elhamdülillah insanın her an evine misafir gelecekmiş gibi olmalı evi...hem dağıldıkça dağılıyo sonrada salıveriyorsun kendini ama bi hallettinmi kıymetini bilmeli ve korumalısın...sıcakta ütü hiç sevmem diğerlerine bayıldığım söylenemez ama en masumu bulaşık oda misafir olmazsa 2 tabak 2 kaşık bardak tamam...

bence bunu ona söylemelisin ben de çalışıyorum baktım herşeyi biryere atıyor kızdım tabiiki ben çalışıyorum sana yardımcı oluyorum herşey benim sırtımda ütü yemek temizlik çocuk birde sen yapma dedim ciddi ciddi kavga ettim resmen şimdi baş yardımcım :lepi:

canım bende ikizlerim ve tamda anlattıgın gibiyim ::kedi:
ben sıkmıyorum kendımı
dolap odam darma dagınık
saolsun salonu falan kocam uyumadan toplar şööle bi
bide 15 gunde bı abla alıyorum o benı tanıyo artık derleyıp toplayıp bı duzen kuruyo
bozulmuyo 15 gun gıdıyo sırnaşık şey
benimde sorunum duzen kuramamak ılla bırı derleyıp toplucak benı arada bır delikafadulden

Bende ıkızler burcuyum ama gorsen bende pasaklılıga dayanamıyorum yanı,yanımda pıs ınsan gormeye dayanamıyorum hıc cekınmem koyarım kapının onune :) Evımde yardımcım var hala her gun temızlık olur ona ragmen tatmın olamıyorum:)Yavas yavas ogreneceksın,oncelıkle aldıgın her seyı masanın uzerıne koymak yerıne ısın bıtınce anında yerlerıne goturup koysan ıslerını bıraz hafıfleteceksın.

vallahi bende dağınıktım ammma neden geldini şimdi anlıyorum çünki hayatımda düzen yoktu kızım okula başladı hayatımaa düzen geldi sabah 8 de götürüyom geliyom okula sonra uyunurmu tabe hemen bi çay kendime kahvaltı falan bulaşık yemeği koy temizlik öğlene 1 okula almaya gidiyom akşama kadar benim zaman gez dinlen başka uğraş bul vallahi çocuk evdeyken nasıl olsa o dağıtıyo hepsini bi toplarım diye ellemiyodum onla oturuyodum bende koca gelene kadar çalışanlara gelince allah güç kuvvet versin zorrrr yaniii

bende bende geldim aranıza.. o pasaklı olmaktan öte üşengeclik canım benim..
bence de bırak dağınık kalsın mükemmel olmak zorunda değilsin..hayattakii tek gayesi temizlik olan bi bayan olmak mı isterdin yoksa:)

bende temizliği düzeni titizliği çok severim ama bi türlü tam rayına oturtamadım. eşimde düzen hastasıdır ama düzensizdir o ayrı konu. mazeretim var asabiyim ben ama bundan sonra inşallah daha düzenli olacak herşey 3 senede 4. eve taşınıcaz. bilenler bilir ev toplaması yerleştirmesi zaten insanı mahvediyor. taşınıp gideceğim evi niye temizliyim ki diyorum ama duramıyorum da. vel hasıl 1 senenin 2 ayı evi toplamakla, 2 ayı da yerleştirmekle geçiyor. geçiyor kalan 8 aydada oturup temizliğimi yapıyorum işte. 1 ay sonra yine taşınıcaz ben yine toplanmaya başladım. yine taşınıyoruz ruh haline büründüm ama bu son olacak inşallah.

annem hep der aldığın bişeyi yerine koy,o zaman dağılmaz diye...
ama dinleyen kim kaydirigubbakcemile3
hergün odamı toplarım ama akşama kalmadan yine dağılır...
yapı meselesi bence...

Cok guldum okurken yazdiklarinizi, sizi gidi ikizler sizi! Demek bu huy burcunuzdanmis:)) Bekarken kardesimin odasinin kapisinda dikilip on saat nasihat ederdim, ne daginik cocuksun sen diye. E ikimizde buyuduk, yuvalar ayrildi ayni tas ayni hamam. Evlendim, bana yatiya geldiginde yattigi odayi ccenemin korkusundan elinden geldigince toplayip gider. Ailede boylesi yok herkes kime cekmis diye merak eder. Meger ikizler burcu oldugundanmis. Ama titizlikte ustune yok, bir giydigini bir daha giymez, her is oncesi eller yikanir ama daginik anacim, her yer her yerde odasinda. Ama evlenince Insallah duzelicek, yoksa ilelebet evde kalir bence

bu basligi ilk gördügümde ikizler burcunda olan pasakli biri geldi aklima...kaydirigubbakcemile3.........

genelde topluyumdur, ne zaman daginik olsam eve mutlakak biri gelir zati kaydirigubbakcemile3
bazende aman deyip bosveririm

aha ben:1shok:
dağınıklığın içinde kaybolan, ama dağınıklıktan nefret eden; kendisi bi kaç saatte evi ordu geçmişe çeviren, ama bakşası çöp oynatsa kıyameti koparan; kırışık tişörtle bakkala gitmeyen, ama giydiği şeyi çıkarıp ortaya atan, bi daha giyerken tekrar ütüleyen....kafamçokkarıştı

ikizlerim ben de, yükselenim de başak
anlayacaığınız, bi tarafım kalk gidelim dio, öteki tarafım otur b.k yemedelikafadulden

evlendim hala aynıyım, çözümünü ben daha bulamadım, bulursanız beni de haberdar edinzemuszemus

arkadasım ne demısler bılmıyorum cok kaza bela savar bence ogrenmede yapmada bırak dagınık kalsın ıs bılenlerın yapanların sansı olmuyor senın sansın cok olur yapma bılme daha ıyı benden tavsıye....

aynen yaa ben yengeç burcuyum ama yükselenim mı ikizler acep?
odamı topluyorum iki saniyede dağıtıyorum :s çok sınır bı şey bu ya..kıyafetlerimi katlamaya usendigim için temizde olsalar kirliye atıyorum:) dolaba bı seyler tıkıyorum snr bulamıyorum.oof gecen gün erkek arkadasım bile çok daginiksin dedi :) ama buna rağmen aradığımı buluyorum:) pis değilim de daginigim..Çamasirlari asarken corabimin teki olmuyo annem de bu evde tek ayaklı biri var diyo teki yıkanmış teki dolapta fln :))) nasıl evlenicem de ev hanimi olcam bilmiyorum çalışmıyorum da :)))

Pasaklılar pek ben pasaklıyım demez ama... siz ilginc geldiniz bana..lülülülülülü
İlerde tam tersi olursan hiç şaşma....
Valla dağınık biri değilim.. herşeyim yerli yerindedir.. oğlak burcuyum özelliğim bu
Herşeyim yerli yerinde olacak.. yoksa hasta olur yataklara bile düşebilirim..
Gece kafama takılır benim.. uyuyamam..
Ha tabi işyerinde masam hayli kalabalıktır.. mecburen oda
:bbo:

ben de 2 senedir yurtta yaşıyorum ve yatarken kıyafetlerimi yatağımın üstünden pazar malları gibi kucaklayıp masamın üstüne koyuyorum. sabah da hooop yatağın üstüne.. uzun süre kirli bardaklarımı yıkamıyorum.

ama kişisel temizliğe gelince iş değişiyor tabi. pasaklılığım sadece eşyalarım için.

annem hep der aldığın bişeyi yerine koy,o zaman dağılmaz diye...
ama dinleyen kim kaydirigubbakcemile3
hergün odamı toplarım ama akşama kalmadan yine dağılır...
yapı meselesi bence...

aynı benim kızım gibi

ergen ve çok dağınık umarım titiz ve düzen manyağı adama denk gelmez

hayatın kabusu olabilir veya boşanabilir

o toz pembe aşklarda hemen biter

benim burcum başak ama yükselenim kesin ikizlerdir.yazdıklarınızı oluyunca bu kanıya vardım.kendime titizimdir ama evde biraz dağınığımdır.daha doğrusu tembellikten.sonunda itiraf ettim.eşim duysa bu itirafımı gözleri dolardı adamcağızın:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…