yorulmuyomusun? :roflol:ya inanin bende daginikligi sevmiyorum hersey yerli yerinde olmali terazi burcuyum ben
her sabah ev süpürülür yerler silinir toz alinir banyo tuvalat temizlenir bi kizim var 3yasinda o hayatta evi kirletmez hatta cokta titiz bi yere bisey dökülse kafayi yer birinin evine gidince ordaki evin kirine tahammül etmez tuvalet güzel kokmuyorsa tuvalete bile girmez
yani anlayacaginiz benim ev hic kirlenmez misafir gelmedigi sürece ama ben hergün temizliyorum kirli olmadigi halde bi gün toz almasam yer silmesem evim bana cok kirli geliyo ama benden daha titizlerde var cok sükür diyorum hastalik derecesinde degilim ama iste hergün sil süpür yika yapilmali benim evde
ya inanin bende daginikligi sevmiyorum hersey yerli yerinde olmali terazi burcuyum ben
her sabah ev süpürülür yerler silinir toz alinir banyo tuvalat temizlenir bi kizim var 3yasinda o hayatta evi kirletmez hatta cokta titiz bi yere bisey dökülse kafayi yer birinin evine gidince ordaki evin kirine tahammül etmez tuvalet güzel kokmuyorsa tuvalete bile girmez
yani anlayacaginiz benim ev hic kirlenmez misafir gelmedigi sürece ama ben hergün temizliyorum kirli olmadigi halde bi gün toz almasam yer silmesem evim bana cok kirli geliyo ama benden daha titizlerde var cok sükür diyorum hastalik derecesinde degilim ama iste hergün sil süpür yika yapilmali benim evde
ya inanin bende daginikligi sevmiyorum hersey yerli yerinde olmali terazi burcuyum ben
AYNIIIIIII İKİZLERİM DAĞINIĞIM VE EŞİM TİTİZZZZZZ BİR BAŞAK AMA BEN BU AŞIRI DAĞINIKLIĞIMI DEPRESYONA BAĞLADIM ONDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ OLDUM EŞİMLEDE BU YÜZDEN ÇOOK TARTIŞTIK ÇÖZÜMÜ DOKTORLARDA ARAYACAMMMMMMM:tomato:
Of bir de annem yıllardır hastaEvin işi falan bende ama cidden çok saygısızca davranıyor. Mutfağı topluyorum ertesi gün yerler ekmek kırıntısı, tamamen çocuk gibi sağa sola yiyecek pislik saçıyor, deliriyorum
Anneniz icin böyle söylemeyin. O kim bilir gencliginde sizin ne daginikliginizi, pisliginizi toplamistir defalarca of bile demeden.
Hastaysa kadin napsin.
Benimde bir yabanci arkadasim vardi tipki sizin gibi. Ben tam aksine daginikliga ve pislige hic gelemem. Ayni yurtta kaliyorduk.Ne zaman benim odaya gelse döker yikardi:) birgün ilgimi ceken su oldu; ayni esyalari yerlerinden almamiza ragmen o alirken darmadagin oluyordu. Sanki elini attigi her yeri yerle bir ediyordu:) Bunun nedenide suydu, ben aldigim seyleri kullandiktan sonra gerekli olan yerine koyarken o rastgele bir yere koyardi:) Canim benim o pisligine ve daginikligina ragmen simdi animsayinca cok özledigimi farkettim...
Sende aldigin esyalari hemen yerine koymayi dene. Böyle böyle asarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?