Dağınıklık!

Ben olsam kabul etmezdim

+1
İkiz olsak bu kadar benzerlik olur
Yanlız benim gardırop her daim temiz:)

Allah iyiliğinj versin yaa çok güldüm derler ki usenenin çocuğu olmazmis bende sen gibiyim yemek yapmayı seviyorum bak ama bulaşık yıkamayi sevmiyorum

Cok biriktirme hergüne yay ozaman çok düzenli olursun ben öyle yapıyorum hıc sevmem dağınıklığı mesela hiç çamaşır bırakmam azda olsa yıkar ütüler katlar kaldırırm aldığımı anında yerine koyarım yoksa hayatta uyuyamam ben takintiliyim biraz

Ben Relaxim malesef orta derece diyelim ne pisim ne temizim

Ben Relaxim malesef orta derece diyelim ne pisim ne temizim
Valla.hangisi iyi blemedim bana çocuğun olsun birakirsin dediler ama.ben iyice abarttm hersey gözüme batıyor yipratyrum kendmi bence sizinki güzel :)mesela ev dağınık olsun ben asla dışarı çıkamam hayatta giyinip suslenemem

Bende dışarı çıkacaksam topluyorum tabi oğlum arkamdan hallediyo çamaşırları atıyo sonra pes ediyorum toplamadan çıkıyorum bazen üst komşum var titiz o da baya diyo ki düşünüyorum evden çıkıp bırak donemeyebilirim arkamdan pis demesinler yani güzel bı dusunce bende sizin gibileri takdir ediyorum

uu
giz sen yasamaya usenmiyon dimi

Bak onu ben çok iyi yaparım
Hatta evi mok gotururken bırakıp gidip anneme tamizlik yaptığım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…