yok benimkisi sunu yap demez niye sunu yapmadin der ayni kapiysmi cikiyorki ama suaralar bi hiy edinmeye basladim iki uc gune supurup toz aliyor madallah bana bakalim ne zamana kadarO zaman sesimizi çıkarmayalım çok karışmasınlar yeter bana şunu yap deyince sinir oluyorum ben ne yapacağımı biliyorum söyleme diyorum
Esiniz basak burcu muBen söylüyorum ama işe yaramıyor Korkmaz asla sanmıyorum anca o konuşur bana bence yapı meselesi Asabi bi es benimkisi seninki ni bilmiyorum :)
Bende dışarı çıkacaksam topluyorum tabi oğlum arkamdan hallediyo çamaşırları atıyo sonra pes ediyorum toplamadan çıkıyorum bazen üst komşum var titiz o da baya diyo ki düşünüyorum evden çıkıp bırak donemeyebilirim arkamdan pis demesinler yani güzel bı dusunce bende sizin gibileri takdir ediyorum
Yok aslan başaklar titiz olur evet biliyorum bizimkisi titiz değil kendi yapmaz bişey sadece buyurur:)Esiniz basak burcu mu
Ha hhe hhe aynen öyle ne derlerse desinler demi önemli olan salih amel:)Amaan ben ölüp toprağın altına giricem arkamdan pis demişler kimin
umrumda
Evet oğlum var Allah herkesin evladını bagislasin analı babalı büyüsün ler inşallah
Onu Nasıl beceriyon ya+1
İkiz olsak bu kadar benzerlik olur
Yanlız benim gardırop her daim temiz:)
Niye diye soruyor Bazen de biri geleceği zaman başlıyor bunu yap şunu yap demeye bende kızıyorum çalışmiyo mu esinyok benimkisi sunu yap demez niye sunu yapmadin der ayni kapiysmi cikiyorki ama suaralar bi hiy edinmeye basladim iki uc gune supurup toz aliyor madallah bana bakalim ne zamana kadar
Yine annene toplattir paraylan:)) bende diyorum bi daha daha dikkatli olucam diye duzeltirken sonra yine aynı ölene kadar böyle gider benceOnu Nasıl beceriyon ya
Ben uyuz oluyorum her defasında artık böyle dağıtmicam diyorum ama şuan gör savaş alanı
Eskiden anneme toplattırıyodum paraylan
calismiyor gibi bisey vardiyali yaniNiye diye soruyor Bazen de biri geleceği zaman başlıyor bunu yap şunu yap demeye bende kızıyorum çalışmiyo mu esin
Amin kardeşim insallahhAmin
Allah evlatlarimizi korusun uzun ömür versin
Bizimki de bi gunncalisiyo iki gün evdecalismiyor gibi bisey vardiyali yani
Onların hepsi batıl şeysiAllah iyiliğinj versin yaa çok güldüm derler ki usenenin çocuğu olmazmis bende sen gibiyim yemek yapmayı seviyorum bak ama bulaşık yıkamayi sevmiyorum
En iyisi tek çeşit zaten gözümüz doymuyor çeşit arıyoruz bizde ben yemek yaparken eğleniyorum ama yeni tarifler deneyince meselaOnların hepsi batıl şeysi
Yemek yapmak mı dedin
Ben her gün tek çeşit yemek yapıyorum oda kolay ne Warsa yani prensip olarak tek çeşiti tercih ediyorum.
Yemişim prensibini bende karı olcam
Onu Nasıl beceriyon ya
Ben uyuz oluyorum her defasında artık böyle dağıtmicam diyorum ama şuan gör savaş alanı
Eskiden anneme toplattırıyodum paraylan
Benimde kocam perdelere takıyo düzelt sürekli filan tamam misafir gelince düzeltiyorum işte daha napıyım hehe
uu
giz sen yasamaya usenmiyon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?