• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

Ben bu gelinleri anlamıyorum.Hergün bi dolu konu açılıyor burda kaynanalarla ilgili.Ama biliorumki ben herkes bişileri birazda kendi açısından anlatıyor..

Valla ben eşinizede kaynananızada acıdım.1 gün gelip kalıcağım evde istenmediğimi hissetsem ölürdüm heralde.Valla yazık diyorum dahada birşey diyemiyorum....

konu sahibi burda okuduğu kayınvalide konularından çok etkilenmiş olmalı tesiri altında kaldığı için kendi kayınvalidesinide kötü sanıyor muhtemelen şimdiden mesafeyi koymalıyım 5 ayda bir gün olsada gelip gitmesin diyor :27:

insallah senin gibi gelinimiz olmaz.Bekar kardeslerim var .Ben 1 haftalik evliydim, gelip 1 hafta kaldilar.hediyesini alip gönderdim.:)

doğrusu şaşırdım diyebilirim.bir haftalık evliyim kalmaya geliyorlar falan desen anlardım da altı ay olmuş şimdiye kadar gelmemiş olması bile düşünceli bi davranış.bilemiyorum belki sana karşı kötü davranışları olmuş olabilir.bu yüzden sevmeye debilirsin.ama oraya geliyor ve diğerlerinde de kalcakmış tabi oğlunun evinde de kalcak.kalmadan gitse garip zaten.bence sakin ol ve eşinle bunun için aranı bozma sakın

ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim

canim bence de cok normal karsilaman gereken bir durum hele de benimkinin yaninda..soyleyeyim de icin rahatlasin:)
esimin ailesi sehir disinda oldugundan dolayi daha evlenmeden 1 hafta once esimle gorumcem filan kaldilar yani yeni evimizde..halbuki butun akrabalari ablalari filan da bize yakindi ama rahat edemeyeceklerini dusunduler:( kinadan sonraki gunde esim-esimin anne-baba-erkek kardesi kiz kardesi filan kaldilar yani benden once evde onlar kalmisti zaten..hem istememistim uzulmustum hem de evleri orda olmadigi icin oglunun evinde kalmak istediler diye bir sey diyemedim.biraz sinir olmustum tabi..

senin oğlun evlense onun düzenini evini görmeden 5 ay durabilecekmisin bakalım.
:kkk:yada senin annen bulunduğun şehre gelip teyzande kalsa bozulmazmısın?
kaynanan eli öpülesi insanmış.şimdiye kadar gelmemiş.

Benim kaynana 4 gün sonra damladı ve her hafta sonu ona gelmemiz için duygu sömürüsü yaptı ağladı ki ben çalışıyordum 8 evde oluyordum hafta sonu ona gitme mecburiyetimiz vardı benim ev b...k götürüyordu sende şikayet ediyorsun bana komik geldi

yazık dıyorum baskada bırsey demıyorumm ben anlatsam ohh dunya varmıss beee ne ıyı kaynanam varmıs dıyeceksın ..
:47:

:)) msjlari okurken güldüm resmen..bu kizimizin derdi incir cekirdegini doldurmaz bence:) ama sanirim kendisi biraz citipiti biri biraz olgun düsünmesi lazim..cok cocuksu geldi yazdiklari..bak cnm benim tavsiyelerimde sunlar olucak..bende yeni gelin sayilirim 1 sene oldu daha..esinle sorun yasamak istemiyorsan senin ailen söle böle laflarini unut..ben cok sükür esimle bu konularda ters düsmedik peki neden? ben zaten merhametli ve saygili biriyim öle olunca kaynanada sever seni,esinde..ben kaynanama laf diyemem beni üzmedikten sonra cünki ucu esime dokunur..esim herzaman sen önce gelirsin der,onlar ne derse o olur demez ama ben bunu kötüye kullanmadim hic..ama gün gelir anasina bi laf etsem eminimki karsima dikilir..ki öle yamasida normal deilmi cnm? ilerde sende erkek evlat evlendirebilirsin..bunlari düsün..biraz sakin ve anlayisli ol..hersey cözülücektir..

daha 5 aylık evliyim" derken daha 5 günlük evliyim dermiş gibisin..bir de 5 günlük olsan nolcak?! kayınvalidemler 20 saatlik ötede oturduklarından bidaha gelemiyeceklerinden bizim düğünden 4 gün sonra bize gelip 1 gün kalıp gittiler..hiç aklıma bile gelmedi benim "geliyorlar" diye...5 ay olmuş 1 gün kalacakmış onun lafını yapıyorsun!senin olduğu kadar oğlunun da evi ...elbette ki oğluna gelecek bu kadın!!!ah ah Allah ıslah etsin şimdiki gençlik ne halde..sen zorluklarla taşı karnında büyüt çilelerle elendir..sadece 1 gün kalmak için oğlunun evine gitmek iste gelin hanımın sinirleri bozulsun..1 gün ya altı üstü bi gün..kadın çekiniyor belli ki herkeste bi gün sırayla kalacakmış..yani senin başına kalmıyor korkma....
ama unutma sen de bi gün çocuk evlendireceksin nasibinde varsa...umarım senin gelinin ya da damadın da böyle düşünmez...

Sizin kendi anneniz gelip evinizde kalmak istese, onu en güzel şekilde karşılamak istemez misiniz?

aynen..
damadın yerinde olsam ben de konu sahibinin annesini eve adım attırmazdım bu konuyu okusa ...eğer kaynanan iftiracı şirret kötü niyetliyse tamam 1 saat bile isteme ama 5 ay boyunca gelmeyip herkeste 1 gün kalacakmış zaten..

Bende 5 aylık evliyim,düğünden 5 gün sonra görümcem,ondan iki gün sonra da kayınvalidem ve kayınpederim geldiler kalmaya.aynı zamanda kuzenimde geldi... Evet benimde moralim bozuldu biraz ama yapacak birşey yoktu,istanbul dışında oturuyorlardı sonuçta.hemde kayınvalidem biraz kendi eviymis gibi davranmaya bile başlamıştı,sanki ben hiç birşey bilmiyormuşum gibi :)

gerçektende yat kalk dua et bence arkadaşım :)

keşke benimde kaynanam 1gün kalıp gitseee .Konu sahibi arkadaşım birde kaynananla beraber oturduğunuzu düşünn!!! sen 5.ayında birgün kalmaya geldi diye çıldırıyorsan benim kendimi öldürmem lazım evlendiğimiz ilk günden beri kaynanamla aynı evde kalıyoruz neler var bakk şükret haline:20::20::20:

bence bu kaynana milleti ağzıyla kuş tutsa yaranamaz gelinlere. ve çoğu bunu bildiği için amaaan napsam yaranamıycam geline deyip yapmadığını bırakmıyo. :))
eşinin aranızın bozulacağına dair bi endişesi varsa bunun oluşmasında senin de payın vardır. ve yok etmek de yine senin elinde. belki biraz zaman alır ama atlatılır. :34:

bence sen de kayınvalideni annen gibi görmeye çalış. ki zorlanmazsında bence. anlattığına göre cadı kaynanalardan değil. tabi ki annen gibi sevemezsin ama en azından ona olan hürmetin artar. adı kaynana diye 1 güncük bile tahammül edememeni gerçekten anlayamıyorum... hiç bişey tek taraflı olmaz. sen ona saygıda sevgide kusur etmiyceksin ki o da seni sevmeye devam etsin. böyle küçük şeyler yüzünden eşini de kırma. kendini de üzme. hem unutma ki aşık olup, ömrünün geri kalanını geçirmek için seçtiğin insanı o kaynana büyüttü...

aynen..
damadın yerinde olsam ben de konu sahibinin annesini eve adım attırmazdım bu konuyu okusa ...eğer kaynanan iftiracı şirret kötü niyetliyse tamam 1 saat bile isteme ama 5 ay boyunca gelmeyip herkeste 1 gün kalacakmış zaten..

nerden biliysun canim belki hoslanmiyodur belki emir vaki yapmistir 5 aylik evlilik neki su gibi giciyor zaman.damadinda zaten okuma sansi olcaginini sanmiyorum zaten bizlerde zaten yanlizligimizi veya herkese söleyemiyecegimiz seyleri buraya yazmiyomuyuz??????? cok önyargi yapmissinnnn yaniii

bende 5 aylık evliyim,düğünden 5 gün sonra görümcem,ondan iki gün sonra da kayınvalidem ve kayınpederim geldiler kalmaya.aynı zamanda kuzenimde geldi... Evet benimde moralim bozuldu biraz ama yapacak birşey yoktu,istanbul dışında oturuyorlardı sonuçta.hemde kayınvalidem biraz kendi eviymis gibi davranmaya bile başlamıştı,sanki ben hiç birşey bilmiyormuşum gibi :)

gerçektende yat kalk dua et bence arkadaşım :)

eftelyacım yaşadıklarını az çok biliyorum çok sabırlısın gerçekten seni tebrik ediyorum
5 ay geçmiş 1 gecenin lafını yapıo üstelik bi de bi problem yok kaynanamı çok seviyorum diyo bu ne yaman çelişki

Yeni evliyim muhabbetini hiç anlamadım, anlamıyorum da. İnsan evlenince mutasyona mı uğruyor ? Misafir ağırlama yetisini mi kaybediyor ?

Back
X