Daha afyonum patlamadan eleştirilmek

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.281
7.694
108
30
Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım

Ne burcu bu adam oğlak mi? Şaşırmıyorum gerçekten de. Benim ayrıldığım erkek arkadaşımda bu şekilde beyaz eşyaci ve nedense işe gitmeden kahvaltısi o su busu olsun isteyen bı tipti bazen bu nedenlerden dolayı kavga ederdik bunlar olmayacaksa anamın evinde daha rahatim derdi. Değiştiremezsiniz malesef. Tatlı bı dille kahvaltı hazırlamanın zorunuza gitmediğini eleştiriye maruz kaldığını anlatmaya çalışın ama gene kendi haklı olacaktır

Siz de çalışıyorsanız eve haftada 2-3 gün falan yardımcı çağırabilirsiniz temizlik ve ütü için

Akrep burcu

Maddi durumumuz iyi değil ev kira maaşlar asgari ücret
Hmm anladım eşinizin bu şekilde eleştirmesi tabiki yanlış ama evlenmeden önce ev düzeni hakkında bir takıntısı var mıydı? biliyor muydunuz? çünkü bazı erkekler böyle düzen konusunda takıntılı olurlar. İşe erken gidiyormuş eğer çok geç saatte gelmiyorsa onun da ev işi yapması gerekir. Sonuçta siz de çalışıyorsunuz yapı gereği düzen takıntılı biri değilseniz yetişmek çok zor oluyor

Annesiyle yaşadığı için aynı eve girmeyince bilemiyorsun. Takıntılı değil ev işinde ama anlamıyorum bazen geliyorlar işte

İkiniz de işte çalışıyormuşsunuz neden evin işleri sadece sizde? Kahvaltısını da bir zahmet kendi hazırlasın peynir ekmek çıkarıp yemek zor değil
Onun çalışma şartları ve saatleri çok ağır. Bugün akşam 10 dan önce çıkamaz dükkandan. Birazcık mecburiyet tabi. Hadi onu geçtim ben yapmasını beklemeiyorumki zaten benim yaptığıma kaf etmesin yeter

Ütü yapmıyorum sadece çok çok elzemse kemdiminkinin yanında o zaman istediği şeyi ütülüyorum.
Kahvaltı kültürümüz sadece pazar günü onu da genelde birlikte hazırlarız. Hafta içi kahvaltı falan hazırlamam ben de işe gidiyorum çünkü..

En azından cumartesi izin gününüzde kahvaltı hazırlamayın bırakın o gün dolaptan peynir zeytin çıkarıp yesin. İşte çalışıyorsunuz sonra o yorgunlukla yemek, temizlik, ütü, çamaşır, bulaşık hepsi sizin omzunuzda. Size yazık değil mi?

Bu bir bahane,herkesin çalışma koşulları kendine göre ağır. Siz de çalışıyorsunuz,adamın eşi değil de velisi gibisiniz. Sabahın köründe mutfak dağınık diye azar isitiyorsunuzAğzınızla kuş tutsanız,laf edecek cinsten.

En güzeli benim yaptığımı yap , ne uykunu bozuyorsun yat uyu kahvaltı falan hazırlama, ben yeni evliyken sabahın 5 inde kalkıp kahvaltı hazırladım baktım daha fazlasını istiyor bıraktım o işleri, ütüsünu kendi yapar, kahvaltısını kendi hazırlar, odasını falan da ben toplamam , yani demem o ki ebeveylik yapma eşine bunu yapmayı bırakırsanız kıymetiniz bilinir , şimdi eşime en ufak iyiliğim dokunsa kıymetini anlıyor neden çünkü saçımı süpürge etmekten vazgeçtim

Çok haklısınız valla en iyisi bu sanırım

Sabah 6da da mutfağı temiz görmeyiversin paşa.
Nasil bir enerjiyle uyaniyor da kavga etme fırsatı buluyor o sersemlikle

Ben tek gözüm kapalı kahvalti yapıyorum bu insanlardaki enerji nerden geliyor?
Değil mi ya zor açmışım zaten gözümü o saatte

Benim eşim elektrik işinde bir gün bir kurumun alt yapısına bir girdiler mi gecenin köründe geldiği bile olur. Hemde kaç kg ağırlığındaki kablolama sistemi ile..
Kusura bakmasın işi ağır diye 6 da kalkıp ona kahvaltı hazırlayamam. Siz hazırladınız diye değer de görmüyorsunuz gördüğünüz üzere..

Tek izin günümde hayatta kalkıp kahvaltı hazırlamam sizde kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…