3 saat de yaparsınız bence. Her gün ayrıntılı uğraşmazsınız günü kurtarır.Sabah 7de basliyoruz calismadigimda da boyle. Cocuklar okula gidiyor malum. Saat 9 da eve gelmis olacagim. 9-12 arasi ev isi yemek vs halletmem gerekecek
Çocuklar kaç yaşında? Ne aktivite oluyor mesela?benzer durumdayiz,
ben bir gunumu bosalttim, carsambalari calismiyorum
o gunumde islere yonelmektense daha cok keyfime yoneliyorum,
sporumu yapiyorum, cocuklarla aktivite planliyorum, onlar da o gun etude gitmiyorlar, erken eve geliyorlar.
oyle haftaici bos bir gun cok keyifli oluyor.
gunlukdense bu sekilde bana daha cazip geliyor.
tavsiye ederim.
Çocuklar kaç yaşında? Ne aktivite oluyor mesela?
Yok ah keske olsaSoruldu mu bilmiyorum ama çocuklar için okul servisi yok mu?
Sanki keyif catiyoz evdeyiz diyeAynen öyle evdesin diye her iş senden bekleniyor bazen kahve yapmaya vakti zor buluyorum gelde anlat bazende hic iş olmuyor tüm gün takiliyorum ama kocam beye cok yorucuydu mutfak sende diyorum
Daha mutlu olacaksanız, yarın yükünüz hafiflediğinde yeniden aynı süreye çıkma şansınız olacaksa geçici bir iş azaltma iyi fikir olabilir. Canınızın kıymetini bilinSelam kizlar.
Hafta ici 9.00 - 5.30 calisma saatlerim. Evden calisiyorum. Sabah 7de kalkip cocuklari hazirliyorum. Cocuklari okula birakiyorum ise kosuyorum. Ogle aramda kostur kostur yemek yapiyorum. Haftasonlarim temizlik, camasir vs geciyor. Isten cikinca da cocuklarla biraz oyalaniyoruz yemek yatirma fasli derken gun bitiyor. Sonrasinda da benim bi ise elimi suresim gelmiyor tv netflix telefon falan takiliyorum.
Calisma saatlerimi 12-5 arasina dusurmeyi dusunuyorum haliyle maasim da %33 oraninda dusecek ama hayat kosturmasi biraz daha yavaslar hafta sonlarim daha verimli olur diye dusunuyorum.
Isi azaltmayip yardimci tutmam da mumkun degil zira saatlik ucretim yardimcinin saatlik ucretini karsilamiyor(bkz avrupa)
Siz olsaniz param biraz daha az olsun kafam rahat olsun deyip bu karari alir miydiniz?
Maddi olarak bu para kenara koyabilecegimiz turden bir para. Yani benim aldigim karar ilerisi icin yatirim haric bizi anlik bir finansal zorluga sokmayacak.
Not: Es kisisini simdilik etkisiz eleman olarak kabul etmenizi rica edecegim zira o bambaska bir basligin konusu.
Sevmiyor ki bebeler de adam da baklagil. Vallahi biktim yaw. Et balik tavuk sebze yedikleri. Makarna corba baklagil kizartma hicbisi sevmezler.Sana konserve yemek yapmani tavsiye edebilirim misal bi paket mercimek corbası kuru fasulye bu tarz sulu yemekleri bir seferde yapip konserveliyorum kavanoza sicakken koyup ters ceviriyorum soguyunca buzdolabina koyuyorum efsane pratik istedigim zaman çikarip 2dk da ısitiyorum çok iyi oluyor
Sevmiyor ki bebeler de adam da baklagil. Vallahi biktim yaw. Et balik tavuk sebze yedikleri. Makarna corba baklagil kizartma hicbisi sevmezler.
Bu çocukları okula niye babaları bırakmıyor? Her gün işe giderken bırakıversin. Siz de o arada ortalığı toplarsınız. Ya da herşeyi boşverip, bir keyif kahvesi yaparsınız.Cocuklar 6 ve 8 yasinda, felaket daginiklar ve hareketliler.
Sevmeyen yemesin deyip çekilin, sizin biraz yeme eğitimi de vermeniz lazım sanırım. Çocuklar yemeği okulda yese, 4.30daki yemek yerine meyve yeseler, yükünüz çok hafifler ayrıca günde 4 öğün her yaş grubu için çok fazla. İnce işçilik isteyen yemekler mi yapıyorsunuz daha basit şeyler seçin. Çocuklarınız küçük değil. Temizliği beraber yapabileceğiniz yaşa gelmişler. Biz haftalık temizliği ailecek yapıyoruz kısa sürüyor. İş yükünüzü azaltın tamam ama bence sizin biraz düzen değişikliğine ihtiyacınız var.Sevmiyor ki bebeler de adam da baklagil. Vallahi biktim yaw. Et balik tavuk sebze yedikleri. Makarna corba baklagil kizartma hicbisi sevmezler.
Kafa rahatlığı çok önemli benim içinSelam kizlar.
Hafta ici 9.00 - 5.30 calisma saatlerim. Evden calisiyorum. Sabah 7de kalkip cocuklari hazirliyorum. Cocuklari okula birakiyorum ise kosuyorum. Ogle aramda kostur kostur yemek yapiyorum. Haftasonlarim temizlik, camasir vs geciyor. Isten cikinca da cocuklarla biraz oyalaniyoruz yemek yatirma fasli derken gun bitiyor. Sonrasinda da benim bi ise elimi suresim gelmiyor tv netflix telefon falan takiliyorum.
Calisma saatlerimi 12-5 arasina dusurmeyi dusunuyorum haliyle maasim da %33 oraninda dusecek ama hayat kosturmasi biraz daha yavaslar hafta sonlarim daha verimli olur diye dusunuyorum.
Isi azaltmayip yardimci tutmam da mumkun degil zira saatlik ucretim yardimcinin saatlik ucretini karsilamiyor(bkz avrupa)
Siz olsaniz param biraz daha az olsun kafam rahat olsun deyip bu karari alir miydiniz?
Maddi olarak bu para kenara koyabilecegimiz turden bir para. Yani benim aldigim karar ilerisi icin yatirim haric bizi anlik bir finansal zorluga sokmayacak.
Not: Es kisisini simdilik etkisiz eleman olarak kabul etmenizi rica edecegim zira o bambaska bir basligin konusu.
Esim cocuklari okuldan 4te alabilmek icin 7de cikiyor sabah. Eger okula o birakirsa benim almam gerekecek.calisma saatlerine denk geliyor o da.Bu çocukları okula niye babaları bırakmıyor? Her gün işe giderken bırakıversin. Siz de o arada ortalığı toplarsınız. Ya da herşeyi boşverip, bir keyif kahvesi yaparsınız.
Iste 7de ilk yemeklerini iyecek olsalar sorun degil ama 4 30 civari okuldan gelir gelmez yemek yiyorlar.Çocuklar okula gidiyorsa çalışma saatleriniz çok iyi, iş yerine gitseniz bir de yol vaktinizi alacaktı. Öğle arasını kendinize ayırıp 5:30’dan sonra yemek yapsanız yetişir. İstanbul’da yaşadığınızı düşünseniz eve gelmeniz 7’yi bulurdu. Ama her halükarda zor evi idame ettirmek.
Oglan cok zayif. Kilo veriyor oyle. Kiz da ac kurtSevmeyen yemesin deyip çekilin, sizin biraz yeme eğitimi de vermeniz lazım sanırım. Çocuklar yemeği okulda yese, 4.30daki yemek yerine meyve yeseler, yükünüz çok hafifler ayrıca günde 4 öğün her yaş grubu için çok fazla. İnce işçilik isteyen yemekler mi yapıyorsunuz daha basit şeyler seçin. Çocuklarınız küçük değil. Temizliği beraber yapabileceğiniz yaşa gelmişler. Biz haftalık temizliği ailecek yapıyoruz kısa sürüyor. İş yükünüzü azaltın tamam ama bence sizin biraz düzen değişikliğine ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?