- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi 123pembehayal
-
Ama ben hemen evlenmek demiyorum ki
Ben bana ciddi bir adım atmadı diye üzülüyorum. Eğer bu yaz tanışsalar zaten 23 oluyoruz diğer yaza falan düğün olsa desek 24 25 oluyoruz.hemen evlenmeyecekseniz aileler tanışsa ne olacak? şimdi tanışsalar 6 ay nişanlı kalsanız 22,5 olacaksınız evlenmek için yine erken. aileniz 3 sene nişanlı kalmanıza ses etmeyecek mi?
Ben bana ciddi bir adım atmadı diye üzülüyorum. Eğer bu yaz tanışsalar zaten 23 oluyoruz diğer yaza falan düğün olsa desek 24 25 oluyoruz.
İkimizde çalışıyoruz. Aynı zamanda sınava hazırlanıyoruz. Ama o kolejlerle görüşüyor. Büyük ihtimalle gelecek dönem kolejde işe başlayacak.iş güç?
İkimizde çalışıyoruz. Aynı zamanda sınava hazırlanıyoruz. Ama o kolejlerle görüşüyor. Büyük ihtimalle gelecek dönem kolejde işe başlayacak.
Evet haklısınız ama bana kesin bir şey demiyor. Evet şunu bekliyorum şu şöyle olsun falan demiyor. Ne desem tez zamanda inşallah olur inşallah deyip duruyor.
Benim bölümüm felsefe onun matematik. Haklısınız artık oluruna bırakmak lazım.E seni oyaladigini düşünmediğini de söylüyorsun bi taraftan da sana kesin bisey söylesin istiyorsun. Zaten söyleyemez ki. Ne zaman atanacağını bilmiyordur muhtemelen. Bence sen bu konuya çok fazla takma kafani. Yasin gerçekten çok erken. Tadını çıkar bu gunlerin, sevgili olmanın... Sen atanmaya harcamalısın enerjini bence. Belki bu onu da kamçılar. Branşlarınız ne? Bazı arkadaşlar atanmayı beklerseniz işiniz zor diyor ama bu durumda evlenmeniz ya da ciddi adım atmaniz daha zor. Ben de öğretmenim. Henüz oturmuş bir iş düzeniniz Yok, haklarınız Yok, para biriktirmeye çalışacaksınız ama yeterince gelir henüz yok. Işler ciddiye binince kpss calisma motivasyonu düşecek, hele evlilik olursa tamamen ortadan kalkacak. Sen bebek olunca çalışamayacaksın sonrası zaten artık çocuk iyice büyüyene kadar çok zor senin için. Tatmin edici bir iş hayatı olmayınca evlilikteki ya da ilişkideki sorunlar da daha büyük gelecek gözünüze. " ben zaten hemen evlenelim demiyorum ki" diyorsun her seferinde ama yasin küçük olduğu için nişanlı olmak çok iyi olacak özgür olacağız sanıyorsun Belki, belki de ilişkide 1 level atlamak heyecanlandırıyor seni. Güven bana hayatım. Tecrübe konuşuyor. Erkek gayretli olsun işini eline alsin. Sonrası daha güzel daha kolay. Sen de bu arada çok gayret et
Benim bölümüm felsefe onun matematik. Haklısınız artık oluruna bırakmak lazım.
Ben atandınız işiniz elinizde sandım. Atanmadan evlenmeyin kesinlikle. Ben de öğretmenim esim de öğretmen. Ben atandim yillarca eşimin atanmasını bekledim evlilik icin atanamadı gene de evlendik. Başka is yapiyor. ama cidden işin icine gecim derdi vs girince düzenli gelir olmayınca evlilik ten hiçbirşey anlamazsin
niye erken olaun canm . işi ciddiye bindirmek iatemiyor demekkki henüz. bari söz nisan olsa annen cok haklıİkimize e
ikimizde 22 yaşındayız. Mezun olduk öğretmenlik yapıyoruz. Ama ben hemen evlilik demiyorum Zaten tanışma olsun bir söz olsun en azından
Her şey tam olsun öyle diyor.niye erken olaun canm . işi ciddiye bindirmek iatemiyor demekkki henüz. bari söz nisan olsa annen cok haklı
maddi yöndenmi. haklı belki aserklik bile yapmamıstrHer şey tam olsun öyle diyor.
Evet askerlikte Yok ben tanışma olsun dedim. Ama sizin tecrübeleriniz henüz erken diyor.maddi yöndenmi. haklı belki aserklik bile yapmamıstr
Üç yıl az bir süre değil. Ve haklısınız sanki yanlış bir şey yapıyor gibi gizlenmek saklanmak çok yıpratıcı. Bu durumun seni ne kadar üzdüğünü uygun bir şekilde anlat bence o da hak verecektir. Belki de İnşallah tez zamanda olur dediğine göre bir şeyler planlıyordur :) Şimdiden mutluluklar dilerim...Merhaba hanımlar. Haftalardır kafamı kurcalayan bir şeyler var. Kendi kendime nerde yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Sizlere danışmak istedim. 3 yıllık bir ilişkim var. Güzel gidiyor çok şükür. Aileler kültürler uyuyor. Onun tüm ailesi biliyor benim annem biliyor. Ve ben artık aileler tanışsın aramızda resmî bir şeyler olsun istiyorum. Bunu en çok istememin sebebi her dışarı buluşmaya çıktığımızda annemin aman kimse görmesin falan diye uyarmalarıannem böyle deyince üzülüyorum. Zaten çok görüşmüyoruz ve sanki kötü bir şey yapıyoruz gibi böyle tembih etmeler. Aynı şekilde onunda annesi böyle tembihlerde bulunuyor. Bu benim çok zoruma gidiyor. Asıl demek istediğim ben sanki onu zorluyor gibi hissediyorum. Evlilik söz nişan muhabbetini hep ben açıyorum o hep inşallah tez zamanda olsun deyip duruyor. Annemde bu böyle olmaz artık gelsinler bi tanışalım dedi bunu ona da dedim ama o yine inşallah filan demeye başladı. Ve ben öncesinde bir evlilik teklifi bekliyorum öyle uç şeyler değil. Sizce çok şey mi istiyorum
Çok teşekkür ederimÜç yıl az bir süre değil. Ve haklısınız sanki yanlış bir şey yapıyor gibi gizlenmek saklanmak çok yıpratıcı. Bu durumun seni ne kadar üzdüğünü uygun bir şekilde anlat bence o da hak verecektir. Belki de İnşallah tez zamanda olur dediğine göre bir şeyler planlıyordur :) Şimdiden mutluluklar dilerim...
trk tanısma ise olur bundan kacmaması lazm . bide sen bu adamı bi dene derim neden kacıyor .Evet askerlikte Yok ben tanışma olsun dedim. Ama sizin tecrübeleriniz henüz erken diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?