- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Ben bir kaç kez yazdım ama tekrar yazayım hadi.Ama girenin de dedikodusunu yaparım aşağılarım diyorsunuz
Pijamayla mı gelsin. Ben de çok sade ve salaş giyinirim ama şıkır şıkır giyinen biri de gözüme batmaz. Bence sizdeki bu fesat ve açık arayan tavrı gördü ondan almadı gruba.Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
Ama mutfağıma girdiğimde gözü çaydanlıktan başka yerdeydiYani basit bi misafirlikte olan normal şeyler bunlar. Kalkıp çay almak çocuğun sessiz olmasını sağlamak falan.
Ben bir kaç kez yazdım ama tekrar yazayım hadi.
Ben evime çok misafir davet ettim mutfağıma dalan biseyler alan
Vs hiç öyle düşünmedim
Kendim de gittim bulaşık bile yikadim hiç gucunmadom severek yaptım
Ama hani hissedersiniz ya bazılarının gözlerinde bile belli olur
Aaa evet anladım siz ev sahibi olarak izin verince çocuğun annesi hanımefendinin müdahale etmemesi gerekiyordu. Oyuncağı siz açıp çocuğun eline verip ev sahibi olarak ben izin veriyorum diyip patronun kim olduğunu gosterseydiniz keşke tüh ya.Çocuk çok heves etti ben izin verdim ev sahibi olarak
Kimsenin gözünden bişey belli olmuyor, beğenmediğiniz için her hareketi batmış.Ben bir kaç kez yazdım ama tekrar yazayım hadi.
Ben evime çok misafir davet ettim mutfağıma dalan biseyler alan
Vs hiç öyle düşünmedim
Kendim de gittim bulaşık bile yikadim hiç gucunmadom severek yaptım
Ama hani hissedersiniz ya bazılarının gözlerinde bile belli olur
Kendince kısır dolmayı dedikoducu, eğitimsiz, ev hanımı gün teyzesi menüsü olarak kodlamış, amaç aşağılamak. Kısır yapmadığı için ve evinde kütüphane olduğu için kendisi ordinaryüs profesörü. Dedikodu da yapmıyor tabi ki burda biz bizeyiz.Herkesin görgüsü farklı. Bizde artık alışkanlık olmuş çat kapı gelen misafire bile çay yanına mutlaka bir şeyler yapıp çıkarırız, arkadaşımızın menü bilgisi yetersiz gibi geldi, sanki çay yanına sadece kısır dolma çıkarmak gerekir 1 saatte de onları yapamam diye düşündü belki de
Yani bütün bunları birleştirince çok uzak ihtimal değil dedikoducu olduguPijamayla mı gelsin. Ben de çok sade ve salaş giyinirim ama şıkır şıkır giyinen biri de gözüme batmaz. Bence sizdeki bu fesat ve açık arayan tavrı gördü ondan almadı gruba.
Başkasına bahane buluyorsunuz ama sizin de odağınız açık aramak ve aşağılamakAma mutfağıma girdiğimde gözü çaydanlıktan başka yerdeydi
Olabilir ama hiç öyle kurulmadım kiKimsenin gözünden bişey belli olmuyor, beğenmediğiniz için her hareketi batmış.
Kişi kendinden bilir işi diyorum.Yani bütün bunları birleştirince çok uzak ihtimal değil dedikoducu oldugu
Kendinizden biliyorsunuz tabi, kim dedikodu yapar şıp doğru anlarsınız bence deYani bütün bunları birleştirince çok uzak ihtimal değil dedikoducu oldugu
Maşallah sen de hemen hiç üşenmemiş takip etmiş üstüne dedikodumu yapıyorsunKendince kısır dolmayı dedikoducu, eğitimsiz, ev hanımı gün teyzesi menüsü olarak kodlamış, amaç aşağılamak. Kısır yapmadığı için ve evinde kütüphane olduğu için kendisi ordinaryüs profesörü. Dedikodu da yapmıyor tabi ki burda biz bizeyiz.
İsim gücüm yok böyle şeylere hiç ilgim yokKişi kendinden bilir işi diyorum.
Maşallah sen de hemen hiç üşenmemiş takip etmiş üstüne dedikodumu yapıyorsun
Madolyon verecek sana galiba bu kadar aşkla yazdığına göre
Belliİsim gücüm yok böyle şeylere hiç ilgim yok
Belli belli. İkidir insanlarla ilgili konu açıp, dedikodu yapiyorsunuz ama aslında hic işiniz olmaz.İsim gücüm yok böyle şeylere hiç ilgim yok
Anlarım evetKendinizden biliyorsunuz tabi, kim dedikodu yapar şıp doğru anlarsınız bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?