Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama girenin de dedikodusunu yaparım aşağılarım diyorsunuz
Ben bir kaç kez yazdım ama tekrar yazayım hadi.
Ben evime çok misafir davet ettim mutfağıma dalan biseyler alan
Vs hiç öyle düşünmedim
Kendim de gittim bulaşık bile yikadim hiç gucunmadom severek yaptım
Ama hani hissedersiniz ya bazılarının gözlerinde bile belli olur

Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya
Pijamayla mı gelsin. Ben de çok sade ve salaş giyinirim ama şıkır şıkır giyinen biri de gözüme batmaz. Bence sizdeki bu fesat ve açık arayan tavrı gördü ondan almadı gruba.

Siz bu kadınları biliyordunuz peki neden evinize çağırdınız. Belli ki aşağılamak için çağırmışsınız. kimse size zorla kendini davet ettirmedi. Bundan önceki konunuzda zaten bu kişiler ile olumsuz konuşmuştunuz. Daha neden evinize çağırıp insanları aşağılayıp dedikodusunu yapıyorsunuz

Çocuk çok heves etti ben izin verdim ev sahibi olarak
Aaa evet anladım siz ev sahibi olarak izin verince çocuğun annesi hanımefendinin müdahale etmemesi gerekiyordu. Oyuncağı siz açıp çocuğun eline verip ev sahibi olarak ben izin veriyorum diyip patronun kim olduğunu gosterseydiniz keşke tüh ya.

Kimsenin gözünden bişey belli olmuyor, beğenmediğiniz için her hareketi batmış.

Kendince kısır dolmayı dedikoducu, eğitimsiz, ev hanımı gün teyzesi menüsü olarak kodlamış, amaç aşağılamak. Kısır yapmadığı için ve evinde kütüphane olduğu için kendisi ordinaryüs profesörü. Dedikodu da yapmıyor tabi ki burda biz bizeyiz.

Maşallah sen de hemen hiç üşenmemiş takip etmiş üstüne dedikodumu yapıyorsun
Madolyon verecek sana galiba bu kadar aşkla yazdığına göre

Maşallah sen de hemen hiç üşenmemiş takip etmiş üstüne dedikodumu yapıyorsun
Madolyon verecek sana galiba bu kadar aşkla yazdığına göre

Dedikodu olmuyor o çünkü muhatabına söylüyor. Arkanızdan uğraşmıyor sizin komşunuza yaptığınız gibi. Çat çat söylüyor yüzünüze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…