- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi innocent23
-
sizin sorununuz kızın yaşının küçük olması ve yanlış bir evlilik yapma endişenizmi.Yorumlarınızı ölçülü yaparsanız sevinirim;
birincisi elbetteki istediklerini alırlar ben istediklerini alabilsinler diye aileye çalıştığım paradan para veriyorum, görümceme ihtiyaçlarını alıyorum. Burada bir insanın benim gibi yapmayacağından eminim babası nişanlıma düğün için yardım yaparken kızına da yapabilecekmi yoksa biz almayalım bu parayı diyorum. Konu asla para mevzusu değil, görümcemi de kaçar diye korkularına nişanlamıyorlar görücü usülü bir evlilik bu 19 yaşında.
Sana ne kızın nişanından anlayamadım?Arkadaşlar merhaba;
Biz nişanlımla yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz. Okuldu iş bulmaydı vs. derken 28 yaşına geldik. Yaz döneminde düğünümüz olacak kısmetse... Nişanlımın ailesini çok seviyorum değer veriyorum fakat daha 19 yaşlarındaki kardeşinin sözünü nişanını araya sıkıştırıyorlar, çalışan bir insanım onları kırmak istemiyorum, davet etmelerini bekledim ok ama çarşıdır odur budur, artı insanoğluyuz asla istemem ama ya kıyasa girersem beynimde, soğumak istemiyorum ama bu iş beni çok yıprattı, nişanlımla aramı da bozuyor ister istemez tepki veriyorum.
Ne yapmam daha doğru olur? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
belki kızın nişanlısı çok özeldir. ailede bu kısmeti kaçırmak istememiştir. yani o yüzden olabilir.Kesinlikle böyle bir endişem var fakat ailesinin ve kendinin kararı saygı duyuyorum.
Hazmedemediğim noktalar ayrı, kız o yaştayken ve bizim böyle bir durumumuz varken aile apar topar kızını sözleyip nişanlaması 15-20 gün içinde ki görücü usulü...
O benim kişiliğim ile ilgili laf eden insanlar veya kıskandığımı söyleyen insanlar; benim nişanım olurken, 15 yıl önce evlenen yengem abime, ama sen bana tektaş takmadın sen bana 130 tane gül almadın diye benim yanımda söyledi. Lütfen biraz gerçekçi olun der miyim bunları aklıma getirmeyi istemiyorum diye??? Fikirlerim hakkında istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz, ama kimse kimsenin kişiliğine saldırıda bulunamaz.
Sen olsan ne yapacaktın demiş bir taneside benim nişanımdan 20 gün önce ablamın oğlunun sünnet düğünü oldu ayıp olur takıda insanları zora düşürmeyelim diye annem hiç kimseyi nişanıma çağırmadı. Sevdiğim, akrabam neredeyse kimse yoktu yanımda.
Çok beklentiye girme bence çok üzülürsün, demek ki çocuğu kaçırmak istemiyorlar sen istediğin hiçbirşeyden vazgeçme fedakarlık yapma mecbur değilsinsizin için hayat bitmeyebilir evet haklısınız, burada herkes bilgisayarın başında başkalarına yaptığı yorumlardan kendi düşüncelerini ortaya koyuyor, yazın farketmez
aynen öyle bencede o yüzden çok iyi bir kısmet olduğunu düşünüyorlar... istenirken bile çağırmadılar biliyormusun? ilk sözde gördüm kendini ve ailesini, şimdide ayıp olmasın diye çağırdılar nişan alışverişine,herşeyini almışlar birkaç parça birşey kalmış annesi de diyorki başka işlerin vardı onları hallet istersen gelme... aslında çok iyi insanlar ama bu konu hakkında neden böyle davranıyorlar bilmiyorum
hayir, bu, CEVİR KAZI, YANMASİN..sizin sorununuz kızın yaşının küçük olması ve yanlış bir evlilik yapma endişenizmi.
eğer öyleyse sadece bunu diyebilirdiniz. konuda bu olurdu.
yorumlari olculu yapin demissin de, 'yardim yaptim, burda kimse benim gibi yapmazdi, eminim' gibi biseyler diyorsun, sen nerden biliyosun ki burdaki insanlarin yaptiklari/yapabilecekleri fedakarliklari.. ben de seni haddini bilmeye ve olcuye davet ediyorumYorumlarınızı ölçülü yaparsanız sevinirim;
birincisi elbetteki istediklerini alırlar ben istediklerini alabilsinler diye aileye çalıştığım paradan para veriyorum, görümceme ihtiyaçlarını alıyorum. Burada bir insanın benim gibi yapmayacağından eminim babası nişanlıma düğün için yardım yaparken kızına da yapabilecekmi yoksa biz almayalım bu parayı diyorum. Konu asla para mevzusu değil, görümcemi de kaçar diye korkularına nişanlamıyorlar görücü usülü bir evlilik bu 19 yaşında.
Arkadaşlar merhaba;
Biz nişanlımla yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz. Okuldu iş bulmaydı vs. derken 28 yaşına geldik. Yaz döneminde düğünümüz olacak kısmetse... Nişanlımın ailesini çok seviyorum değer veriyorum fakat daha 19 yaşlarındaki kardeşinin sözünü nişanını araya sıkıştırıyorlar, çalışan bir insanım onları kırmak istemiyorum, davet etmelerini bekledim ok ama çarşıdır odur budur, artı insanoğluyuz asla istemem ama ya kıyasa girersem beynimde, soğumak istemiyorum ama bu iş beni çok yıprattı, nişanlımla aramı da bozuyor ister istemez tepki veriyorum.
Ne yapmam daha doğru olur? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ben birisi sende yardım et dediği için zaten ediyorum anlamında dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?