- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi innocent23
-
Uzak duuuur.Arkadaşlar merhaba;
Biz nişanlımla yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz. Okuldu iş bulmaydı vs. derken 28 yaşına geldik. Yaz döneminde düğünümüz olacak kısmetse... Nişanlımın ailesini çok seviyorum değer veriyorum fakat daha 19 yaşlarındaki kardeşinin sözünü nişanını araya sıkıştırıyorlar, çalışan bir insanım onları kırmak istemiyorum, davet etmelerini bekledim ok ama çarşıdır odur budur, artı insanoğluyuz asla istemem ama ya kıyasa girersem beynimde, soğumak istemiyorum ama bu iş beni çok yıprattı, nişanlımla aramı da bozuyor ister istemez tepki veriyorum.
Ne yapmam daha doğru olur? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada kişilerin mesajlarının sağ alt kısmındaki "cevapla" butonunu kullanırsanız alıntı yapmış olursunuz ve bildirim giderek o kişi de cevapladığınızı görür.Hayır kimse beklemek zorunda değil, ama bizim düğünümüz de bir kez oluyor, ucuz olsun diye öğlen yapalım deyip de aynı zamanda böyle şeyler olması doğru mu sizce? Kimsenin hakkını yiyemem nişanlım senin isteğin önemli benim için istediğin gün ve saatte olsun sen kimseye bakma diyor. Ama insanın hevesi, heyecanları sekteye uğruyor. Ancak yaşayan bir insan anlayabilir bunu.
Shining doğru söylüyorsun, insanın kendi heyecanlarından isteklerinden hele böyle düğün gibi önemli mevzularda 3.şahıslar için vazgeçmemesi gerekir. ama nişanlımı seviyorum onun dışında olan ufak tefek mevzuları da görmemezden gelebilsem hiç bir sorun kalmayacak.
Bu konuda da kararımı verdim, kulaklarımı tıkayıp uzakta durucam, annesi hep sen onun ablasısın sen benim kızımsın der, demek öyle bir dünya yokmuş ben kendimi çok kaptırmışım birşey lafta oluyorsa icraatta da olmalı.
Tüm yorum yapanlara teşekkür ederim en azından başka arkadaşlarıma anlatmamam gerektiğini öğrettiniz. Çünkü insan istediği gibi, düşüncelerinin el verdiği ölçüde veya anlamak istediği gibi yorum yapıyor.
kim senin onurunu kirdi? somut ornek?hiçkimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim, hayatta sevinmek,üzülmek, kıskanmak herşey insanlar için,böyle bir durum yok kıvırdığım hiç yok nişanlım da durumun farkında sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyor. Bunu düşünmekle kalmıyor fiiliyatta da yanımda, hiçbirşey söylemesem de..
kraldan çok kralcı olacak hiçbirşey yapmadım ağzımı açıp tek kelime etmedim kimseye. İsteyen veriyor isteyen oraya gidiyor bundan bana ne, mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? Bu haddime düşen birşey değil diye baştan yazdım zaten
lütfen seviyenizi koruyunuz. Sevgili admin; pek forumlardan anlamam ama burada herkes istediğine istediği biçimde onur kırıcı, şahsiyetine yönelik yorumlarda bulunabiliyorlar mı ???
Shining çok haklısınız. Derim ama kırarım diye demekten çekiniyorum öyle olsun varsın diyorum sonrada bunu kendime dert ediyorum,ya demek lazım ya üzerinde bir daha düşünmemek... dediklerinize hak veriyorum.Bende seviyorum nişanlımı. Ama düğün için beklentilerimden vazgeçmem. Tamam zaten Çırağanda evlenelim demiyorum ama benimde hayallerim var yani. Sende vazgeçme. İlerde ne kadar sevsende bugünleri hatırlayıp keşke diyebilirsin.
Ayrıca sana öğlen yapalım düğünü dediklerinde, ben akşam istiyorum, başka türlüsü olmaz diyemiyor musun?
Ha bir de asla kendi kızı gibi olmazsın. Mesafeni iyi ayarla, maddi olarakta destek olma.
Siz diye konuşuyorum dikkat ederseniz, çocukça olduğunu düşünüyorum yorumlarınızın sırf siz istediniz diye somut, soyut örnek arayışına girmeyeceğimkim senin onurunu kirdi? somut ornek?
benim yorumlarim mi cocukcaSiz diye konuşuyorum dikkat ederseniz, çocukça olduğunu düşünüyorum yorumlarınızın sırf siz istediniz diye somut, soyut örnek arayışına girmeyeceğim
iyi ki cevap vermedin : ) sagol.. akademisyenligin ne alaka anlamadimsen şöylesin böylesin dediğin için şöyle cevap verebilirim ki insan psikolojisinden biraz anladığımı iddia edebilirim akademisyenim, 60 küsur yaşlarında tonla öğrencim var. Biraz kanun ve yönetmelik okursanız söylediğiniz kelimelerle size söylediğim hiç birşey yokken verdiğiniz cevaplara hukuksal bir boyut kazandıracağımı da bilirdiniz. Ama sizin dediğiniz hiçbirşeye cevap vermeyeceğim çünkü vakit kaybı..Hayatta başarılar dilerim
Siz neden görünce biz için para veriyorsunuz ki ailesine. Nisanlı biz versin siz içiniz sen gelirse ufak bi hediye alırsınız o kadar. Siz kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.Yorumlarınızı ölçülü yaparsanız sevinirim;
birincisi elbetteki istediklerini alırlar ben istediklerini alabilsinler diye aileye çalıştığım paradan para veriyorum, görümceme ihtiyaçlarını alıyorum. Burada bir insanın benim gibi yapmayacağından eminim babası nişanlıma düğün için yardım yaparken kızına da yapabilecekmi yoksa biz almayalım bu parayı diyorum. Konu asla para mevzusu değil, görümcemi de kaçar diye korkularına nişanlamıyorlar görücü usülü bir evlilik bu 19 yaşında.
Nişanlıma bir şey söylemedim diyorsunuz ama ilk mesajda tepki veriyorum nişanlımla aram bozuluyor dediniz hangisine inanalım?hiçkimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim, hayatta sevinmek,üzülmek, kıskanmak herşey insanlar için,böyle bir durum yok kıvırdığım hiç yok nişanlım da durumun farkında sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyor. Bunu düşünmekle kalmıyor fiiliyatta da yanımda, hiçbirşey söylemesem de..
kraldan çok kralcı olacak hiçbirşey yapmadım ağzımı açıp tek kelime etmedim kimseye. İsteyen veriyor isteyen oraya gidiyor bundan bana ne, mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? Bu haddime düşen birşey değil diye baştan yazdım zaten
lütfen seviyenizi koruyunuz. Sevgili admin; pek forumlardan anlamam ama burada herkes istediğine istediği biçimde onur kırıcı, şahsiyetine yönelik yorumlarda bulunabiliyorlar mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?