- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ediyorum,vakit geçiriyorum. çok mutluyum eşimle şükür.Beyinin yanına gıdıp sohbet etmekle baslayabılırsın takmamaya.
Yani suan adamdan bahsediyoruz beyinle oturmuyorsun ve adam karısıyla cay keyfi yapıyor ya ondan dedimEdiyorum,vakit geçiriyorum. çok mutluyum eşimle şükür.
Ama sabah canım işe gitmek istemiyor. Kafama takma halimden sıkıldım. Her olaya karşı takıntılıyım
Bunları diyen siz, dut yemeye giden de sizAma baş başa dut koparmaya gidemez,gitmemeli
Ben Eşimin gitmesini istemezdim. Ne alaka dut koparmaya gitmek başka insan mı kalmadı.ya bir gören olsa saçma sapan konuşsalar. Başkası ne bilsin bizim niyetimizi
Eşimle oturuyorum, gayet güzel vakit geçiriyoruz. Beni güldürüyor mutlu ediyor. Onun yanında gerçekten mutluyum. O yokken bir tarafım eksik gibi. Allah başımdan eksik etmesin eşimiYani suan adamdan bahsediyoruz beyinle oturmuyorsun ve adam karısıyla cay keyfi yapıyor ya ondan dedim
Amin, Gunlerdır esinden hıc bahsetmeyip abinin uzgun oturmasına odaklandın ya ondan dedim.Eşimle oturuyorum, gayet güzel vakit geçiriyoruz. Beni güldürüyor mutlu ediyor. Onun yanında gerçekten mutluyum. O yokken bir tarafım eksik gibi. Allah başımdan eksik etmesin eşimi
Evet ama ben bu şekilde düşünülebileceğini şimdi anlıyorum. O zaman altı üstü dut koparır geliriz diye düşündümBunları diyen siz, dut yemeye giden de siz
Zaten altı ustu dut koparıp gelmıssınız de, adam sana ilanı ask etmemıs.Evet ama ben bu şekilde düşünülebileceğini şimdi anlıyorum. O zaman altı üstü dut koparır geliriz diye düşündüm
Yazdigimda takildigin tek sey baydigin miBirde baydıysam yazmana gerek yok ki, zorla yazdırmıyorum. Bu konuyu kimseye açamadığım ve burda gerçekten bana faydası olan yorumlar olduğu için tekrar yazdım.
Doğru, hatta eşimede akşam bahsediyorum bu olanlardan.Amin, Gunlerdır esinden hıc bahsetmeyip abinin uzgun oturmasına odaklandın ya ondan dedim.
Başka yorumda yazdım 2 ayrı alıntı yaptım ama diğerini görmemişsinYazdigimda takildigin tek sey baydigim miorada bence uzerine alinman gereken daha ciddi seyler vardi ama sen bilirsin
Eşinizin ismi ne, ne iş yapıyorDoğru, hatta eşimede akşam bahsediyorum bu olanlardan.
Evet fazla abarttım, üzgün oturmasını, masasını değiştirmesini vs
Saçmalıktı
Yani uzgun oturdugunu soyleyen sensin, adamın Belkı midesi agrıyor belki bası.Doğru, hatta eşimede akşam bahsediyorum bu olanlardan.
Evet fazla abarttım, üzgün oturmasını, masasını değiştirmesini vs
Saçmalıktı
Taabii dut da olayı da önemlidir. Karadut muydu?Tabi dut olayı benim için önemli
Normal bir düşünce yapısına sahip bir birey olsaydın 6 aydr samimi olduğun bir adam için arkadaşını satmazdın.. Hadi tamam ilgiyi sen farketmedin farkeden en yakın arkadaşını dinleyip gözlemleyip adam ile arana mesafe koyabilirdin . Adama bunu söyleyip ortalığı karıştırmazdın. İnan ki son yazdığın cümle hiiçç inandırıcı gelmiyor..İlla birinin neden üzgün olduğunu merak etmek için ona karşı birşey mi hissetmek gerekiyor, neden herşey aşka meşke geliyor
Adamın ilgisini fark etsem arkadaşımın söylemesine gerek kalmadan iş buralara gelmeden mesafemi koyardım, şimdi koyduğum gibi.
Cok tatmin edici oldu o zaman ben sizi tutmayayim hic size iyi kafaya takmalar cunku bu gidisle asik degilseniz bile zorla kendinizi asik edeceksinizBaşka yorumda yazdım 2 ayrı alıntı yaptım ama diğerini görmemişsin
Bakın ben ilgisi var yok bilemem.benim ilgim yok, muhabbet etmeyi kötü birşey olarak görmedim.Bak bu psikolojik bir durum karşındakine ilgin olduğu için onunda sana ilgisi olduğunu sanma hali hatta çoğu sapıklar bu şekilde yaparlar. Yanlış anlama ama burada kimse seni tanımıyor adamın milletin onun bunun dediklerini neden bu kadar taktığını kendine sordun mu hiç.Burada hiç birimiz seni tanımıyoruz lütfen kendine dürüst ol itiraf edwmediklerini et ve bu hastalıklı durumla baş edebilmen için bunu yap.Belli ki hayatında pek mutlu değil heyecanlar arıyor bunun içinde en yakınındaki kişiyi seçmişşn erkekler zaten bu tarz heyecanların baş taliplisi.adam senden hoşlanıyor diyelim ne olacak eline geçecek gerçekten istediğin bu mu.Adamı izleyip her hareketinden kendine pay çıkarmaya başlamışın 15 dk önce çıktığını takip edecek kadar senin yer değiştirmen gerekirken madem çok rahatsızsın adam kaçmış gitmiş masasını değiştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?