Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Konuyu bastan beri okuyorum, adamın sana ılgılısı yok. Bazısı ılgısı var demıs dedın ya, ben sahsi fikrimi soyleyım yok.

Yabanci sarki dinletmesi mi ??? yaa ben nasil kacirdim onu yaaa

Arkadaşımı sattığını demeyin ya biraz ağır oldu. Fark etmedim. Etsem niye mesafe koymuyayım. Şimdi koyduğum gibi koyardım

Konuyu bastan beri okuyorum, adamın sana ılgılısı yok. Bazısı ılgısı var demıs dedın ya, ben sahsi fikrimi soyleyım yok.
Ben de konu sahibinin yazdiklarini şöyle tekrar bi okudum da yani bilemedim simdi adamin sadece konu sahibini dut yemeye cagirmasi, yabanci sarki dinletmesi, cay almaya gidince pesinden gelmesi falan yaani olur mu olur. Belki hoslaniyordur belki asik bile olabilir.
Benim eski isyerinde biri vardi o da ben ne zaman çay ocagina gitsem hemen geliyordu. Sonra acildi bu bana.
Yaani birinin birine ilgisi olmasa kimse kimsenin pesinden gitmez neticede.

Sen boyle yazınca bana da mantıklı geldi, en dogrusunu gene konu sahıbı bilir

Yemin ederim bu yoruma güldüm. Ben böyle yorum görmedim. Ya Ne alaka nerden bu kadar uydurdunuz, nerden verdim dut örneğini
Ama haklısınız çok saçma takıntı haline getirdim. Burdaki yorumlar beni kendime getirdi

Arkadaşımı sattığını demeyin ya biraz ağır oldu. Fark etmedim. Etsem niye mesafe koymuyayım. Şimdi koyduğum gibi koyardım
Ya cildiracagummm gercekten siz demediniz mi konusmuyor benimle diye hatta bu konuyu acisinizda ki amac o degil miydi? Nasil mesafe koydunuz? Adam sizinle konusmaya baslamis sizde konusmaya baslamissiniz??? Ver iz di senin koydugun mesefe be canim??

E gittin adama söyledin.. Bildiğin arkadaşını sattın. Yalan mı ki yani bi de arkadaşına kızdın konuşmadın falan. 6 aylık bir adam için bunları yaptn ki arkadaşının tek niyeti seni uyarmaktı ama kötü olan o oldu.. Neden iyi niyeti kötülük olarak görüp kendi doğrularınızın üzerine gittiniz mesela.. Normal yapıdaki bir insan arkadaşı böyle birşey.söyleyince " Ya acaba haklı mı? Dışarıdan böyle mi anlaşılıyor. Kendime biraz çekidüzen vereyim mesafe koyayım" derdi. Siz tam tersini yaptınız. Farketmedim değil; "Farketmek istemedim." demeniz daha doğru olur bence..

Bilmiyorum valla iyice kafam allak bullak oldu. İlgisi var yada yok bilemem ama bundan sonra hareketlerime çok dikkat edeceğim kesin

Kadın kocasına güvenmiyor mu? yoksa size ve sizin gbi olabilecek mevzulara mı güvenmiyor??
Valla yazılacak çok sey varda neyse yazmıyorum.
Ama sunu diyeyim bu kk okudukça psikolojim bozuluyor...

Son düzenleme:
Ya cildiracagummm gercekten siz demediniz mi konusmuyor benimle diye hatta bu konuyu acisinizda ki amac o degil miydi? Nasil mesafe koydunuz? Adam sizinle konusmaya baslamis sizde konusmaya baslamissiniz??? Ver iz di senin koydugun mesefe be canim??
Adam ilk bu olay yaşandığında konuşmadı kaç gün. Sonra benimle bir anda konuşmaya başladı. Bende konuşunca konuştum.
Zaten şimdi masasını taşıdı ve ben sadece selam veriyorum. Konuşsam konuşucak ama mesafemi koydum
Anlatabildim mi, şu an konuşmuyorum

Bilmiyorum valla iyice kafam allak bullak oldu. İlgisi var yada yok bilemem ama bundan sonra hareketlerime çok dikkat edeceğim kesin
Tabi kim olsa kafasi karisir insanin. Kadinlar hissediyor bide erkegin hal hareket ve tavirlarindan.
Siz dikkat edin tabiki ama adam bana da boş değil gibi geldi anlattiklariniz kadariyla.

Ya geçeceksin... böyle tipler o kendilerini ayıktıran kişiler (sattığı arkadası) üzerinden duymak istediklerini duymaya çalışıyorlar sadece
Adam itiraf etsin diye bekledi... Etmedi adam... Üstelik adam evli ya.. Senden hoslansa ne hoslanmasa ne..??
Sana bunu belli etse söylese ne değişecek?
Ben olsam arkadasımdan da böyle bri sey duydumsa haddimi bilir ve haddini bildirir(mesafe koyarak) cekilirdim.
Işık yapıyorsunuz adamlar size karsı cok rahat davranmaya baslıyor sonra da buralara gelip konu açıyorsunuz te Allaaaam

Daha niye selam veriyorsun?

Tabi kim olsa kafasi karisir insanin. Kadinlar hissediyor bide erkegin hal hareket ve tavirlarindan.
Siz dikkat edin tabiki ama adam bana da boş değil gibi geldi anlattiklariniz kadariyla.
İlk zamanlar aklıma bile gelmedi dedim ya arkadaşıma kızdım diye ama bir başkası daha söyleyince düşündüm
Burda anlattıklarım dışında olanlarda var.

Benimle konuşurken keyifli benimle arası bozukken bütün gün başım ağrıyor deyip sessiz sessiz oturuyor, kaç kez göz göze geldim. Bilmiyorum. Aniden masasını taşıması, bir panik halinde olması, eşine telefon dinletmesi, arkadaşım hakkında bu olaydan sonra ileri geri konuşması, neyin var
niye moralin bozuk deyip arkamda dolanması gibi gibi bir çok şey var hepsini yazmıyorum

Bundan sonra mesafemi koydum zaten.hareketlerime de dikkat ediyorum. Belkide arkadaşım haklıydı

Katılıyorum size kesinlikle öyle..Olaydan sonra adam gelmiş konuşmuş konu sahibi de cevap vermiş. Ama mesafe koymuş sadece slm veriyormuş. Yemişim selamını ben o slm bile vermem.. ayrıca bence adam asıl konu sahibirir bakılarına maruz kalıyor takiplerine maruz kalıyor diye masasını değiştirdi.. Konu sahibi biydiğin adamı takip ediyor.. sanane arkadaşım evli barklı adamdn. Başka birisi şu yaptklarını kocasına yapsa kocam beni aldatıyorrr diye ortalığı ve forumu yaygaraya verirdi eminimki. Biraz kendiri tut yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…