- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ay bayılazaaaam.Napsaydım ya adamın haberi yokken bir anda mesafemi koysaydım ortada birşey yokken ne diye mesafe koydu diye düşünmücek miydi ki ilk önce o şekilde yaptım neden soğuk davranıyor diye düşündüm dedi, eğer söylemeseydim dahada saçma olmucak mıydı, ilk önce samimi olmamam gerekirdi
Diğerlerinde adamı çağırıp bağırmam vs eşiyle görüşmem Saçmalıktı kabul ediyorum ama engellemesini algılayamıyorum.
Evli olduğunu anlaması için bütün bunların yaşanması mı gerekirdi yani, samimi olurken de evliydi bende öyle
Düşününce kendimden utanıyorum gerçekten
Ya birde 6 aydır tanıdığın bir iş arkadaşı neden mesafe koydu diye düşünse ne olur ki zaten, sanki nikahlı kocası da mesafe koymak bu kadar zor gelmiş adama saçma sapan şeyler söylemeden önce.Ay bayılazaaaam.
Yahu engellemiş işte, engellemiş daha niyesini nedenini niye bu kadar sorguluyorsunuz ya? Ne hali varsa görsün deyin geçin. Sonra da buradakilere çemkiriyorsunuz ama adama aşık değilseniz, hoşlanmıyorsanız niye bu kadar üstünde duruyorsunuz engellemesinin? Hey Allahım ya.
Ayrıca eşinize(sahiden varsa hayal ürünü değilse) acıyorum, adamı resmen zihnen aldatıyorsunuz. Aklınız fikriniz bu adamda, ayıp artık ya.
İlgisi hoşuna gittiyse sende boş değilsin demektirHoşlanıyorum filan demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedim
Ay bayılazaaaam.
Yahu engellemiş işte, engellemiş daha niyesini nedenini niye bu kadar sorguluyorsunuz ya? Ne hali varsa görsün deyin geçin. Sonra da buradakilere çemkiriyorsunuz ama adama aşık değilseniz, hoşlanmıyorsanız niye bu kadar üstünde duruyorsunuz engellemesinin? Hey Allahım ya.
Ayrıca eşinize(sahiden varsa hayal ürünü değilse) acıyorum, adamı resmen zihnen aldatıyorsunuz. Aklınız fikriniz bu adamda, ayıp artık ya.
Adamı elde edene kadar durmayacakçünkü neden üstünde durmasın ki..
yazmış ya inada bindi diye.
ben selam vermem ben mesafe koyarım ama adam nasıl beni bir kalemde siler diye. çocuk yapmaya karar verdiğini bile adama hırsından yazdı.
Siz bu konuyu uzattıkça beyninizde iyice yer edecek ve takıntınız bayağı bir aşka bile dönüşebilir. eğer gerçekten kurtulmak istiyorsanız hemen psikolojik destek almalısınız.Napsaydım ya adamın haberi yokken bir anda mesafemi koysaydım ortada birşey yokken ne diye mesafe koydu diye düşünmücek miydi ki ilk önce o şekilde yaptım neden soğuk davranıyor diye düşündüm dedi, eğer söylemeseydim dahada saçma olmucak mıydı, ilk önce samimi olmamam gerekirdi
Diğerlerinde adamı çağırıp bağırmam vs eşiyle görüşmem Saçmalıktı kabul ediyorum ama engellemesini algılayamıyorum.
Evli olduğunu anlaması için bütün bunların yaşanması mı gerekirdi yani, samimi olurken de evliydi bende öyle
Düşününce kendimden utanıyorum gerçekten
Aaaa burda ne varmış, gözden kaçırmışım. Bu abey ilk değilmiş meğer. Son da olmaz bu gidişle.Arkadaşımda bunun üzerine bana söyledi. Adam ben söyleyince kızıyor ama sen söyleyince küsüyor sana ilgisi var deyince ben olan herşeyi düşündüm
İlgilenmesi, konuşması hoşuma gitti belki bilmiyorum normal değil bu kadar takıntı haline gelmem
Başka kişileri de kafama taktığım çok oldu, yapım böyle ama bunda farklı bir durum var. En iyisi hiç konuşmamak, zamanla takıntım azalır
Ayrıcada evliyim defalarca yazdım
HaklısınAy bayılazaaaam.
Başka kişileri derken erkek anlamında söylemedim. Ailemden, arkadaşlarımdan bahsettimAaaa burda ne varmış, gözden kaçırmışım. Bu abey ilk değilmiş meğer. Son da olmaz bu gidişle.
Neden saf yerine koyayımNeden buradaki insanları saf yerine koymaya çalışıyorsun?
Konu sahibi neden engelledi; çünkü senden hoşlanıyor, sana aşık. Bunu duymak istiyorsun sen
Ayrıca benim iş arkadaşım bana ilgi duysa benim hoşuma gitmez, üstelik ikimizde evliyken. Senin hoşuna gitmiş, e bu demek oluyor ki sizde adama karşı boş değilsin.
Amaninnnn, Allah sizin gibi iş arkadaşından, komşudan, akrabadan korusun o vakit. Kime nerde ne zaman tetikleneceğiniz belli değil. Üstelik insanın öyle ahım şahım birşey yapmasına da lüzum yok.Başka kişileri derken erkek anlamında söylemedim. Ailemden, arkadaşlarımdan bahsettim
İşyerinde müdürü de kafama takıyorum
Takıntılı bir insanım
Seninle dalga geçtiğim yok. Adamdan hoşlandığın ortada yani, bunu sadece ben değil herkes anlamış.Neden saf yerine koyayım
1 aydır yazıyorum, ne olduysa içimden ne geçtiyse yazmak suç mu ben anlamıyorum.
Senin gerçekten beni anladığını düşünmüştüm yazdıklarından ama hala neden bizimle dalga geçiyorsun, yok adam sana aşık vs ben bunlar için açmadım ki konuyu
Evet saçma biliyorum çok saçmaHaftada bir yeni bir gelişmeyle geliyorsunuz hemde bu kadar tepki görürken. Siz ciddi anlamda bu adama takmışsınız, adamın size ilgisi varmış muhtemelen sizde ilgisinden memnundunuz ama çevrenizin dikkatini çekince ikinizde son derece saçma davranmaya başladınız. Resmen eliniz ayağınız birbirine dolandı. Önce sizi uyaran arkadaşınıza düşman oldunuz peşinden masa taşımalar laf vurmalar şimdi engel koymalar pardon ama siz liseli sevgilimisiniz? Ben eşim hariç hiçbir erkeğin bu tarz davranışlarına kafa yormadım, farkettiğim zaman hissettirmeden mesafe mi koydum. Çevrenizdekilerin ilgisini çekecek kadar yakın davranışlarınız olmuş ama ne hikmetse siz bunların hiçbirini anlayamamışsınız. Olmaması gereken ne varsa konunuzda mevcut.
Yanlış yazdım sen dedin bizimle dalga mı geçiyorsun diye özür dilerimSeninle dalga geçtiğim yok. Adamdan hoşlandığın ortada yani, bunu sadece ben değil herkes anlamış.
Ne farkeder ilk adımın kimin attıği?Yanlış yazdım sen dedin bizimle dalga mı geçiyorsun diye özür dilerim
Paranoyak muamelesi görüyorum sanki ben samimi olmak istedim.
Bu kadar samimi olmak için ilk adımı atan adamdı ama hala buradakilere anlatamıyorum
Kız, ne fiskoslar dönüyordur şimdi o kurumda. Adamın morali bozuk olmasın da benim mi olsun?Ne farkeder ilk adımın kimin attıği?
Sizde karşılık vermişsiniz ki samimiyet diğer çalışanlarin dikkatini çekecek kadar ilerlemiş.
Adam aklınızdan çıkmıyor işte geldiğin sonuç bu.
Ama ilgisi hoşuma gitti dedin, bak "ilgisi" dedin. Arkadaşının hala yanlış düşündüğünü düşünüyor musun? Bence o da adamın sana olan ilgisinin farkındaydı. Ama yanan, taşlanan o oldu.Yanlış yazdım sen dedin bizimle dalga mı geçiyorsun diye özür dilerim
Paranoyak muamelesi görüyorum sanki ben samimi olmak istedim.
Bu kadar samimi olmak için ilk adımı atan adamdı ama hala buradakilere anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?