- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aslında bu olaydan sonra azda olsa konuşuyordum işle ilgili. Engellediği gün işten çıkarken iyi akşamlar demeden önünden geçtim öyle kaldı zaten o akşam engellemişŞimdi engellemesindeki sebepleri sıralayalım.
1) Gerçekten hoşlanıyor, siz selam vermediniz diye bozuldu, engelledi.
2) Sizin haliniz ve tavrınızdan rahatsız olduğu için yaptı.
3) Eşi bir şekilde rahatsızlık duydu o engelledi.
Engelledi de ne oldu sizin bunu kendinize sormanız lazım.
Algılasan olacakki mesaj mı atacaktın? Engellemesini niye bu kadar kafaya takıyorsun asıl normal olmayan bu. Konu kapandı diye sevineceğine adamın ilgisi bitti diye üzülüyor gibi görünüyorsun. Şu durumu bile göremiyorsan olayları başlatan arkadaşını suçlama hiç belli ki kız görüneni söylemişSaçmalıktı kabul ediyorum ama engellemesini algılayamıyorum.
Engellediği gün nasıl farkettin her gün profilini mi kontrol ediyorsun? Yoksa engellenince bildirim geliyor da benim mi haberim yok. Kocanı duygusal olarak aldatıyorsun seni uyaran kızı suçlayacağına teşekkür etAslında bu olaydan sonra azda olsa konuşuyordum işle ilgili. Engellediği gün işten çıkarken iyi akşamlar demeden önünden geçtim öyle kaldı zaten o akşam engellemiş
Hareketlerimden rahatsız oldu diyelim ama WhatsApp la ne ilgisi varki sürekli aktif olan fotoğraf koyan, yada mesaj yazan biri değilim whatsapp ne alaka onu anlamıyorum
Eşi istediği için yapsaydı 1 ay önce yapardı diye düşünüyorum
Engellediği için kızım bu kadara kadar yani, bana eskisi gibi olalım aramıza mesafe koymayalım diyen kendisi whatsapptan engelleyen de kendisi
Hala anlamıyorsunuzAlgılasan olacakki mesaj mı atacaktın? Engellemesini niye bu kadar kafaya takıyorsun asıl normal olmayan bu. Konu kapandı diye sevineceğine adamın ilgisi bitti diye üzülüyor gibi görünüyorsun. Şu durumu bile göremiyorsan olayları başlatan arkadaşını suçlama hiç belli ki kız görüneni söylemiş
Bakın bunlar oldu bitti artık. Olan olmuş iki taraflı evet okey tamam. Siz neden hala niye engelledinin derdindesiniz???Buralara kadar geliceği hiç aklıma gelmedi. Aslında bunu bana söyleyen arkadaşımla daha samimiydi. Onlarla ilgili böyle söylenti çıkmadı, bende yaptığımın kötü birşey olmadığını düşünmedim ilk önce. Daha sonra 2 kişi bana söyleyince işin öyle olmadığını anladım. İlgi göstermesinin hoşuma gittiğini anladım kabul ediyorum bakın ama tek taraflı değil demek istiyorum samimiyet iki kişi arasında olur diğer türlü nasıl samimi olunur ki zaten
Birimimi değiştirmeyi çok istiyorum her gün yüz yüze bakmak hiç hoşuma gitmiyor, benim birim değiştirme durumum yılbaşından sonra olabilir.aynı ortamda bulunmak istemiyorum
Haftada bir yeni bir gelişmeyle geliyorsunuz hemde bu kadar tepki görürken. Siz ciddi anlamda bu adama takmışsınız, adamın size ilgisi varmış muhtemelen sizde ilgisinden memnundunuz ama çevrenizin dikkatini çekince ikinizde son derece saçma davranmaya başladınız. Resmen eliniz ayağınız birbirine dolandı. Önce sizi uyaran arkadaşınıza düşman oldunuz peşinden masa taşımalar laf vurmalar şimdi engel koymalar pardon ama siz liseli sevgilimisiniz? Ben eşim hariç hiçbir erkeğin bu tarz davranışlarına kafa yormadım, farkettiğim zaman hissettirmeden mesafe mi koydum. Çevrenizdekilerin ilgisini çekecek kadar yakın davranışlarınız olmuş ama ne hikmetse siz bunların hiçbirini anlayamamışsınız. Olmaması gereken ne varsa konunuzda mevcut.
Ben sizin yerinizde olsam hiç engellemeye bile kalkmazdım. Burada yazdıklarınızdan bile biz aranızda bir etkileşim olduğunu anladık, beraber çalıştığınız insanların anlamaması mucize olurdu. Arkadaşınız arkanızdan konuşmak yerine sizi uyarmış suçlu olmuş. Bu konuda ki tek mağdur sizi uyaran arkadaşınızNe kadar tepki göreceğimi bilsem de yine de yazıyorum çünkü bunları kimseye anlatamıyorum
Evet etrafımızdakiler samimi olduğumuzu anladı ve şu an çok saçma davranışlar içindeyiz
Çay koymaya giderken o içerdeyse benim onun çıkmasını beklemem, ben içerdeyken onun beklemesi, dışarıya çıkarken karşılaşmamak için çabalama, benim işim ile ilgili birşey olduğunda bana sormaması, benimde ona değil yanındakine sormam vs o a kadar belli ki küs olduğumuz
Telefonun engellemesi bana abartı geliyor, sanki sürekli görüşüyoruz gibi bir durum oluştu. Panik yapan adamın kendisi benim çekineceğim birşey yok.
Yahu belki eşi engelledi. Yani eşi çok güveniyor ya, sizin WhatsApptan birbirinizi takip etmenize gönlü el vermedi, yüz yüze görüşün istedi. Olamaz mı? Birazda pozitif tarafından bakalım olaya lütfen..Hala anlamıyorsunuz
Mesaj attığım yok, konuştuğum yok. Ben ilgisi bittiği için değil benim yüzüme başka konuşup başka davranması
Bana evet artık seninle konuşmucam, bu olaydan sonra hiç birşey eskisi gibi olmaz deseydi kızmazdım zaten şu an olanda bu, birde engellenecek birşey yapmadım yani sanki ben rahatsız ediyor gibi bir duruma düşüyorum. Halbuki bu kadar samimi olmamızda en çok onun etkisi var
Hanımefendi siz gerçekten destek almalısınız.Ne kadar tepki göreceğimi bilsem de yine de yazıyorum çünkü bunları kimseye anlatamıyorum
Evet etrafımızdakiler samimi olduğumuzu anladı ve şu an çok saçma davranışlar içindeyiz
Çay koymaya giderken o içerdeyse benim onun çıkmasını beklemem, ben içerdeyken onun beklemesi, dışarıya çıkarken karşılaşmamak için çabalama, benim işim ile ilgili birşey olduğunda bana sormaması, benimde ona değil yanındakine sormam vs o a kadar belli ki küs olduğumuz
Telefonun engellemesi bana abartı geliyor, sanki sürekli görüşüyoruz gibi bir durum oluştu. Panik yapan adamın kendisi benim çekineceğim birşey yok.
Yalnız konu sahibinin beklentisinin bu olduğunu düşünüyorum,ciddiyim akdjsjjs.Ne yapalım, adamı bulup kulağını mı çekelim?
Yani tamam adam belli ki tribe girmiş. Türkiye'de kaç kadının başına gelmemiştir istemediği birinin ilgisine maruz kalmak? Belki beni de Whatsapp'tan engelleyen olmuştur, engelledi mi bilmem, hasbelkader gördüysem de maksimum "hdlskfls" derim yani.Yalnız konu sahibinin beklentisinin bu olduğunu düşünüyorum,ciddiyim akdjsjjs.
Daha fazla açıklayamıcam boşver sen önceki dediklerimi, git bi sor neden engellemiş bakalım. İyice bi rezillik yaşamadan anlamamaya yemin etmişsin. Kendi eşine de sor, bu konuyu enine boyuna tartışın. Benden bu kadar, kalanlara selam olsun:))Hala anlamıyorsunuz
Mesaj attığım yok, konuştuğum yok. Ben ilgisi bittiği için değil benim yüzüme başka konuşup başka davranması
Bana evet artık seninle konuşmucam, bu olaydan sonra hiç birşey eskisi gibi olmaz deseydi kızmazdım zaten şu an olanda bu, birde engellenecek birşey yapmadım yani sanki ben rahatsız ediyor gibi bir duruma düşüyorum. Halbuki bu kadar samimi olmamızda en çok onun etkisi var
Ama işte o abi istemediği biri değil. Konu sahibi bir mesajında "bana olan ilgisi hoşuma gitmişti" dedi.. Yani bilemiyorum... Bu yüzden takıyor bence.Yani tamam adam belli ki tribe girmiş. Türkiye'de kaç kadının başına gelmemiştir istemediği birinin ilgisine maruz kalmak? Belki beni de Whatsapp'tan engelleyen olmuştur, engelledi mi bilmem, hasbelkader gördüysem de maksimum "hdlskfls" derim yani.
Bence de ama böyle giderse, ikisinden biri o departmandan ayrılmadan sorun çözülmeyecek. Bu da basbayağı malumun ilamı olacak.Ama işte o abi istemediği biri değil. Konu sahibi bir mesajında "bana olan ilgisi hoşuma gitmişti" dedi.. Yani bilemiyorum... Bu yüzden takıyor bence.
Okb olabilir diye düşünüyorum çünkü diğer yaşadığım olaylarda da kafama çok takan bir insanımKonunuzu okudum, yorumları kısmen okudum ve ilk mesajımı yazıyorum. Siz de okb olabilir. Çok takıntı yaptınız bu abiyi, ya da adamı her neyse.
Whatsapptan engellediğini bile takipte olduğunuz için anladınız. ben yazışma yapmadığım birinin beni engellediğini anlamıyorum mesela. Yazışma yapmıyorum ki. ismini benzer arakadaşa bakarken gördüm demeniz çok inandırıcı değil. İki defa aynı arkasınızla ismini aratarak mı yazıştınız? yok merdivende selam verdi engellememişti, ben selam vermedim sonra baktım engellemiş. Neyi kurcalıyosunuz? Siz adamın size olan ilgisinden hoşnuttunuz şimdi kendini birden geri çekince sudan çıkmış balık oldunuz. Neden niçin kurcalamaya başladınız. İftiraya maruz kaldım diyen biri şükreder ki böyle olay kapanmış bitmiş adam da umursamıyom, ama siz masa, bakış, selam, engel... düşünmekten hızınızı alamıyosunuz. Olay adamın aşkını ilan etmesini beklemekten, aşkınızı ilan etmeye varacak nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?