Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ama ilgisi hoşuma gitti dedin, bak "ilgisi" dedin. Arkadaşının hala yanlış düşündüğünü düşünüyor musun? Bence o da adamın sana olan ilgisinin farkındaydı. Ama yanan, taşlanan o oldu.
Arkadaşımın doğru düşündüğünü biliyorum zaten. Evet farkındaydı zaten bu yüzden söyledi.sana farklı davranıyor, seninle çok ilgileniyor dedi.

Mesaj yazmıyorum, bayram mesajı dışında bir mesaj yazmadım. Bende bunu anlamıyorum mesajlaşmam yokken neden bir insan engeller
Ben arkadaşımın söylediğini ona anlatırken hareketlerine dikkat etmesi için onu uyardım, işin bu kadar farklı boyutlara geliceğini bilemedim.
Şu an yapılan bu davranışlar benim yaptıklarımda dahil çok abartı. O engelliyor, ben selam vermiyorum vs onun morali o kadar bozuk ki başkaları soruyor neyin var diye.
Kurumdaki kimse bilmiyor, çünkü dışarıda samimi değildik,kimse birşey bilmiyor bölüm içinde samimi olduğumuzu anlamışlar.
Ama şu durumda yapılacak en iyi şey konuşmamak, takmamam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Her akşam normal olucam takmıcam diyorum işe gidiyorum öyle olmuyor

Morelinin bozuk olması seninle ilgili olduğu konusuna nereden vardınız belli başka problemi var adam ne yapsa kendince anlamlar çıkarıyorsun adam yüzüne dönüp hapşursa Yarabbi Şükür beni seviyor göbek atacaksın. Bütün bu olanlar senin kafanda kurduğun olaylar adamın her haraketine anlamlar katıyorsun adam belkide durumun farkında seninle dalga geçiyor olabilir sonra da arkadaşla gir gir yapıyorlardır.

Yazdıklarınızı okur musunuz, bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Tedavi olmanız gerekiyor.

aynı kurumda herkesin gözü önünde, çok basitce hallolacak bir konuyu nasıl da bu hale getirdiniz.
arkadaşınız geldi "x in size ilgisi var" mı dedi, aa farkında değilim, ben biraz mesafeme dikkat edeyim, deyip konuyu kapatıcaksın. bittti gitti.
yapılmaması gereken her şeyi yaptınız. öyle ya da böyle aklınız adama kaydı.
hani yanlış birinden hoşlanılır da sürekli ben istemiyorum ama ben ilgilenmiyorum o ilgileniyor, diye ilgisini tescillemek istersiniz, olmayacağını bilirsiniz. inkar ederek kendi duygularınızı yok saymaya uğraşırsınız.
evinizde mutlu olsanız, bunlarla hiç uğraşmazdınız.
resmen kendi dedikodunuzu kendiniz çıkardınız.

Bozuk plak gibisiniz

Engellemek için msjlaşmak mı gerekir... hayatından tamamen çıkarmak babında engellemiştir. Engellemek bu anlama geliyor zaten.
İş arkadaşının dediklerini hareketlerini düzeltsin diye söylemene gerek yoktu.
Gerçekten bu yakınlık hoşuna gitmeseydi zaten kendin mesafe koyardın yada direk uyarırdın. Senin bu davranışın adam evet senden hoşlanıyorum desin diyeydi bence. Adam anında yan çizdi, panikledi. Adam hangi dünyada yaşadığının farkında ama sen değilsin işte. Başına gelecekleri bal gibi bildiği için eşine kadar söyledi.
Kimse bilmiyor derken ??? Sizin yüzünüze mi soracaklar sanıyorsunuz. Sen kaç senelik memursun? O birimde çalışanların başka birimden tanıdığı yok mu? Böyle böyle yayılıyor işte dedikodular. 12 yıldır kamudayım diyorumki sana ohooo o çoktan gitmiştir heryere. Amirlerinize müdürlerinize gitmiştir. Hiç yüzünü görmediğim adını bilmediğim kişilerin ne dedikodularını duyuyorum mesela
Ama sen ütopik bir şekilde kimse bilmiyor rahatlığındasın.
Hala hala hala engel diyorsun yok selam verdi vermedi diyorsun. Bence bin kezde yazılsa sizin algınızda bir sorun var. Ben diyorum ki artık şu gözünüzü açın. Ama bin kez yazdık anlamıyorsunuz.
Evli değilsiniz bence. evli ve çocuklu bir kadın bu haldeyse durum çok vahim...acınası haldesiniz. Çocuğu varken başka biri için bu kadar kafa yoran bir kadının anneliğinden şüphe duyarım ben. Bir annenin bu kadar boş zamanı olmaz bir kere bunları düşünmeye...
ben sizi çözemedim açıkçası. 3-4 msj yazdım cvp yazıyorsunuz hep aynı şey niye engelledi??? Normal olalım demişti niye mesafe koydu???
Yaa size ne...naparsa yapar adam yakasını kurtarma derdinde. Adam sizin normal olmadığınızı anladı korktu diyorum!!!
İşyerinde başınıza bela gelir diyorum!!!
Adın çıktı diyorum!!!
Dedikodun dönüyor diyorum!!!!
Daha ötesi varmı bir kadın için aklını başına al diyorum!!!
Hala niye engelledi diyorsun :))))))))
Sana son mesajım başarılar diliyorum kafa pırıl pırıl ne güzel. İnsanlar ne derse desin almayan bir kafa var sizde.

Yazdıklarınızı okur musunuz, bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Tedavi olmanız gerekiyor.
Farkındayım aynı şeyleri yazdığımın, ama sanki ben tek başıma yapmışım herşeyi gibi yorum yazılmasına dayanamıyorum ve açıklama gereği duyuyorum

Abinin moralinin bozuk olma sebebi evde karısı ile huzuru bozulduğu için seninle ilgisi yok . Senin kocan fazla geniş ama sanmıyorum onun karısı senin anlattığın kadar anlayışlı olsun hicbir tepki göstermesin. Yani gün gibi ortada flörtleşmişsiniz sonra da hangi akla hizmet gidip eşlere söylemişsiniz. Sence bir kadının kocasının adı biriyle çıkıpta bunu sineye çekme ihtimali var mı? Belki adamın yuvası yıkılacak sen de ikinci çocuğu yaparsın 'abi sen yanlış anladın biz kocamla sevişişiyoruz, çok mutluyuz , kocam aşşırı anlayışlı, 'babında. Adamın morali bozuk olmasın da kimin olsun.

Konu sahibesi arkadaş öncelikle şunu kabullen, sen bu adama aşıksın.
Hiç arabam yan yattı, çamura battı diye savunma düpedüz aşıksın.
Adamda başlarda belki dediğiniz gibi hoşlandı ama sizin takıntılı hallerinizi görünce korktu ve engelledi.
Haklısınız hiçbir şey tek taraflı olmaz ama herkes kendinden sorumludur.
Bence artık uzatmayın, aşkınızı kalbinize gömün, bu işin peşini bırakın.
İşin sonunda ya siz, ya adam işinden ve evliliğinden olacak, bunu da göz önünde bulundurun.

Konu sahibinin kocası aşşırı anlayışlı da o adamın karısı neden birkaç aya bunları unutmasın? Ben çok görmedim öyle birkaç dedikodu uğruna boşanan kadın. Ne boşanması, çocuk bile yapıyorlar. Ama erkek gördüm. İşyeri yıkılıyor dedikodudan, maşallah konu sahibinın eşi beyde tık yok. Ya böyle bi eş yok, ya da bilemiyorum yani.

Olay ilk patlak verdiğinde dördünün oturup konuşmaları, hattâ aman siz muhabbetinizden taviz vermeyin sizi kıskanıyor o kız diye abi ve konu sahibine gaz vermeleri o kadar saçma ki, artık ne düşünsek o durumdan daha saçma gelmiyor .o zirveydi bence . Konu sahibinin sadece kocası olsa iyi sonradan çocuğu da ortaya çıktı ( leylekler getirip konuya bıraktı adeta ) . Bu konu hiç iyi yerlere gitmiyor , konu sahibi ve abi arasında acayip bir enerji birikimi var ve çekim artıyor bence .

Ya bak anlıyorum, gerçekten yazdıklarında çok haklısın. Şu hayatta en korktuğum şeylerden biri adımın çıkması bende buna çok dikkat ediyorum bu yüzden bana işyerinde çok soğuksun diyorlar
Bu adamlada öyle kuytu köşe buluşmadımki, aynı bölümde muhabbet ettik, sadece moralim bozuk olduğunda biraz fazla üzerime geliyordu, evet diğer kişilerden farklı davranıyordu ama buda benden kaynaklı farkındayım ben istemesem be şarkı dinletebilirdi nede ikidebir neyin var diye peşimden gelebilirdi.
İlk ben eşime söyledim, ben söylediğim için oda söyledi. Yakasını kurtarıcak birşey yok işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu şekilde daha çok dikkat çekiyor

Burdaki yorumları çok taktığım zamanlarda tek tek okuyorum, kendime getiriyor beni. Bunun için açtım bu konuyu da zaten. Evliyim de çocuğum da var buna inanın artık

Neden inanmıyorsunuz neden sürekli yalancı muamelesi yapıyorsunuz
Burdaki bir üye çocukta yapar diye konuyu açınca ben de söyledim ne ver yani daha önce yazmadıysam. Eşim ikinci çocuğu istiyor bende düşünüyorum dedim

Düşündükçe utanıyorum, hangi akla hizmet adamın eşiyle konuşmaya ama gitmeseydim neden gelmiyor diye daha çok şüpheye düşerdi
Eşinin çok rahatmış gibi konuşması ve üzerine adamın masasını apar topar taşıması, mesafeli olması, whatsapptan engellemesi çok çelişkili. Ben de buna kızıyorum. Benim eşim çok kıskançtır bundan sonra çok dikkatli olucam desem gerçekten buraya konu bile açmazdım ama yapılanla söylenen birbirini tutmuyor. Sanki peşinde koşan benim gibi bir izlenim oluşuyor. Ben buna kızıyorum.
Ne çekiminden bahsediyorsun sen, selamlaşma bile yok artık, gayet mesafeliyiz

Gidip konuşun rahatlarsınız, o size söylesin eşini sevdiğini bu nedenle yaptığı hatadan döndüğünü. Başka türlü deşmeye, her şeyden anlam çıkarmaya devam edeceksiniz.

Gidip konuşun rahatlarsınız, o size söylesin eşini sevdiğini bu nedenle yaptığı hatadan döndüğünü. Başka türlü deşmeye, her şeyden anlam çıkarmaya devam edeceksiniz.
Ne konuşucam bu saatten sonra hayatta konuşmam. Selam vermeyi kestim diyorum

Eşiniz mi kıskanç? Ahah siz kıskanç adam görmemişsiniz. Kıskanç adam gider o dedikodu yuvası olmuş işyerinin altını üstüne getirirdi. Kıskanç adam karısını da alıp o adam ve karısı ile açık oturum yapmazdı. Direkt o adama gider '' Sen hayırdır birader. '' diye dalardı. Eşiniz kıskanç olsa, elin adamına bu kadar rahat kafayı takıp duramazdınız. Allah' tan kıskanç adam görmüşüz yağnii.

Neden inanmıyorsunuz neden sürekli yalancı muamelesi yapıyorsunuz

siz neden sürekli inanmıyorsunuz falan diyorsunuz herkese?
biz inanıyoruz asıl inanmayan sizsiniz..
adama aşık olduğunuz için bu kadar her davranışını geçtim bakışını bile irdeliyorsunuz. yok neden masasını değişti yok neden engelledi yok mutsuz. mutsuzsa kendine mutsuz size ne?
adamda sizinle ilgileniyordu daha ilk lafından belliydi. evli olmasam dediğinde. ilgisinin derecesini bilemeyiz tabi. sizde gayet farkındaydınız. e şimdi şartlar değişti adam kendini çekmek zorunda kaldı sizin de zorunuza giden bu. nasıl hemen vazgeçti benden diye içiniz içinizi yiyor. zaten mesaj atmıyordum neden engellediye takılmanızın nedeni de bu.
dediğim gibi biz inanıyoruz sizde inkar aşamasını geçin bir an önce.
bozulduğunuzu kendinize engellenmeyi yediremediğinizi kabul edip sorgulamayı bırakın.
adam niye engelledi diye sayfalarca yazacağınıza ben niye bunu bu kadar kafama taktım diye kendinize sorsanız şimdiye cevabı bulmuştunuz.

Offfff
dese yazıcağıma desem yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…