Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Neden mi
Sürekli evli olduğuna inanmıyorum, çocuğun yoktu şimdi çocuğum var diyorsun, vs inanmadığını gösteren bir çok yorum var doğal olarak inanılmadığını düşünüyorum. Kendimi ispatlamak zorunda kalıyorum
Adama tek başıma sanki ben yanaşmaya çalışıyormuşum gibi yorumlar yazılıyor.burdan böyle anlayan olur ama işyerinde görülse tam tersi konuşmayan selam vermeyi dahi kesen benim
Benden nasıl hemen vazgeçti diye için için içini yiyor diye yazmışsın ya, Vazgeçme diye birşey yok birşey yaşamadık ki vazgeçsin. Bu olay çok samimi olduğumuzu ve karşıdan yanlış anlaşıldığı için kendimize getirdi ama WhatsApptan engellenecek kadar ne yani bunu merak ettim sadece
Ben neden takıyorum bu kadar diye defalarca yazdım, 1 aydır sürekli neden bu kadar takıyorum diye nasıl normale dönücek diye düşünmekten kafayı yicem
Her akşam yarın kafama takmıcam diye karar veriyorum sabah işe gidince sinirlerim tavan yapıyor

Onceki konudan beri ara ara takip ediyorum gelismeleri.konu sahibi cok degisik takintili insani asiri yoran cinsten bir insan.Allah etrafindakilere sabir versin.

bence de adamin tek istegi eslerinize duyurmadan sizinle flort etmekti.ki ilgisine karsilik da buluyordu.ne zaman ki siz ortaligi velveleye verip adama hesap sorunca korkup mesafe koydu.cunku biliyor sizinle gizli sakli birseyler yasayamayacagini.sonra basina bela olacaginizin farkina vardi.

bu tipler boyledir.esini aldattigi kadina sana soyle asigim boyle seviyorum dese de evliginin tehlikeye girecegini hissettigi ilk firsatta satar.sonra afedersiniz kadinin ne hafifligi kalir ne baska seyi.

sizin zorunuza giden bu iste.adamin sizden hemen vazgecmesi.bu kadar kafaya takmanizin sebebi arkadaslarin da dedigi gibi ben de bundan dolayi oldugunu dusundum.

Flört etmek ne demek bana bir açıklar mısın
Bölümde insan içinde muhabbet etmek mi flört etmek oluyor. Bana neyin var neden moralin bozuk diye sorması mı.benim diğer arkadaşımla da samimiydi o adam onunla hatta dışarıda birlikte de oturdu
Ben mi flört ediyorum yani
Beni ne konumuna sokuyorsun.

Senin şu yazından adamla herşeyi yaşamışım, bana seni seviyorum sana ölüyorum vs diye sözler söylemiş, gizli gizli mesajlaşmışım gibi anlaşılıyor.

Senin tabirinle gizli gizli flört etmek hoşuma gitseydi neden ben bunu eşlere kadar duyururdum. Bir an önce bu durum bitsin ve herkes hareketlerine dikkat etsin istedim.

ben yazmadım öyle bir şey..
karıştırdınız sanırım.

vazgeçmek mevzusuna gelince ille ilişki lazım değil. platonik takılmaktan vazgeçmiş.. sizinde sinirinizi bozup olayı temcit pilavı kıvamına getirmenizin nedeni bu.

E siz sürekli onu düşünüyorsunuz, size göre o da kafaya takmış ki masa taşıyor engelliyor falan . En başta da adamın ilgisi olduğunu bir türlü kabul etmiyordunuz, sonra itiraf ettiniz ilgisi vardı hoşuma gitti vs. Şimdi de ne çekimi diyorsunuz yakında farkına varırsınız, e bakın işte sözde sürekli kaçıyorsunuz ama bir şey oluyor ve sürekli ona takıp abi aşağı abi yukarısınız hala . Ya cidden izne falan çıkın kocanızla bol bol vakit geçirin uzaklaşın. Kocanız olduğuna inanmamakta haklı değil mi herkes yani gününüz geceniz abi diye geçiyor. Önce siz kendinize hatırlatın bir kocanız ve çocuğunuz olduğunu.

O kadar çok yalan oldu ki karıştırdım sanırım ama genel anlamda inanmayanlar baya fazla
Platonik takılmak derken anlayamadım
Ben bu kadar abartılı hareketlere girmeye gerek olmadığını düşünüyorum sadece
Eskisi kadar samimi değil ama bu kadar kanlı bıçaklı düşman gibi davranmaya gerek yok

Valla ben burdaki senin anlattiklarindan yola cikarak yorum yaziyorum.benim seni bir konuma soktugum yok da, senin kendini soktugun konumdan haberin yok belli ki.onun icin mi yedi yirmi dort elin evli barkli adamini dusunup duruyosun neden oyle yapti neden boyle yapti diye!!!

Evet ilk önce gerçekten aklıma kötü birşey gelmedi hatta arkadaşımla küsme durumuna geldim ama ikinci bir kişi daha samimi olduğumuzu söyledi, hatta 2 gün önce başka bölümdeki başka bir kız aranız baya iyi dedi adamın ismini vererek. Bunları düşündükçe evet samimi olduğumuzu fark ettim ve samimiyken bunu fark etmedim.çekim diye birşey olduğunu düşünmüyorum ama
Belki de çok samimi olduğumuz için bir anda böyle olmak üzdü bilmiyorum
Birdahaki hafta izne çıkıcam zaten, eşime ve çocuğuma daha fazla vakit ayırmam gerekiyor. Umarım bir an önce eski halime dönerim

Sen yazdın erkekler böyledir seni seviyorum der sonra da bırakır diye örnek verdin, ben bu örneğe uymuyorum.
Benden veya adamdan kimden kaynaklıysa bu samimiyet son bulsun istedim ve selam dahi vermiyorum şimdi
Neden engelledi bu kadara kadar diye merak ediyorum
Başkada yaptığım bir şey yok

Sen boylesin demedim bu tip erkekler boyledir dedim.israrla hep ayni seyi diyosun neden engelledi neden engelledi!!!

Nedense neden niye bu kadar merak ediyosun diyor burdaki herkes zaten.

o kadar cok merak ediyosan sor madem kendisine,hatta bagir cagir agla onceki gibi neden engelledin diye :)

Allah aşkına yazın numarasını soralım neden neden neden engellemiş sizi.

Nedenini öğrenince basınız göğe erer böylece.

Ama sonra takacak başka birşey bulursunuz adamla ilgili ona da şüphe yok.

Son düzenleme:

platonik işte kendi halinizde kendi içinizde..
adam sizinle flörtleşiyormuş kendi çapında siz anlamasanızda ama aslında anlamadığınız durum hoşunuza gitmiş.
e dillenince iş yerinde adam vazgeçmiş riske değer bulmamış. kanlı bıçaklı olmakla ne alakası var?

Bugün cumartesi, yani çalışmıyorsunuz. Çocuğunuzla eşinizle evinizle ilgilenmeniz gerekli, ama siz haaaala burdasınız ve yorumlara cevap vermekle, o adamın sizi neden engellemiş olabileceğini düşünmekle meşgulsünuz.

Neden engellediğini merak ediyorum işte bunun nedeni yok ki, 1 ay geçmiş olayın üzerinden şimdi engellemesi değişik geldi
Bunu hayatta sormam, selam bile vermiyorum diyorum, daha önce hangi akla hizmet gidip bağırdım çağırdım onu da anlamıyorum

Allah aşkına yazın numarasını soralım neden neden neden engellemiş sizi.

Nedenini öğrenince basınız göğe erer böylece.

Ama sonra takacak başka birşey bulursunuz adamla ilgili ona da şüphe yok.
Benim bölümüm değişse de yılbaşından sonra rahatlasam
O zaman ne görürüm nede merak ederim.
Kapıdan dışarı çıkınca bile rahatlıyorum.
Sadece neden engelliğini merak ediyorum

Ne bileyim flörtleşme deyince iki kişi olarak düşünürüm ben hep
Ben birkaç kişiden duyunca ilgi duyduğunu anladım ama flörtleşmeye çalıştığını filan hiç anlamadım
Bu tarz davranışlara girmek için birşey yaşanmış olmadı gerekir diye düşünüyorum, kendinden emin olan bir insan normal olur madem çekineceği birşey yok
Ama iş engellemeye kadar gitti, kanlı bıçaklı düşman gibi işte
Mesela ben şimdiye kadar kimseyi engellemedim

Benim bölümüm değişse de yılbaşından sonra rahatlasam
O zaman ne görürüm nede merak ederim.
Kapıdan dışarı çıkınca bile rahatlıyorum.
Sadece neden engelliğini merak ediyorum
Bugün cumartesi ve siz hala adamın sizi neden engellediğini düşünüyorsunuz.

Bölüm değiştirmek falan kar etmez bu kafayla.

Eşinize yazık sadece su tabloda. Karısı gece gündüz başka adami düşünüyor. .

Son düzenleme:
Emin değil kendinden demek ki.
Aranızda dile gelmemis bir yakınlık olmuş, ortaya çıkmış, eslere kadar gitmiş olay.

Bundan sonrası için farklı şeyler olmasın diye kendince önlem alıyor iyi de yapıyor bana kalırsa.

Siz hala neyi anlamak istemiyorsunuz, kusura bakmayın ama alginizda falan sorun olduğunu düşünmeye başladım.

Eşim bugün çalışıyor, onunlayken çok iyiyim kaşıma gelmiyor ama tek olduğum zamanlarda kafam dolu. İstemiyorum bende düşünmek ama konu açıp yorumlara cevap vermiyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…