- 14 Mart 2019
- 2.005
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi hanimishalasi
-
Kalbimi kıranlar , bana kasıtlı olarak zarar verenler oldu... ama cezalarını buldular mı bilmiyorum ... ilahi adalete inanmak istiyorum..!Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
Ben de Allah'ın adaletine güveniyorum içimde kin yok ama ne biliyimKalbimi kıranlar , bana kasıtlı olarak zarar verenler oldu... ama cezalarını buldular mı bilmiyorum ... ilahi adalete inanmak istiyorum..!
Çok güzel yazmışsınız böyle yapmak gerekiyor gerçekten32 yaşındayım başıma bir sürü haksızlık geldi. Öğrendiğim şu; derin nefes alıyorsun, allahım bak neler neler oldu, şöyle oldu böyle oldu diye konuşup bir güzel ağlıyorsun. Sana bırakıyorum, en iyisini sen bilirsin deyip gerçekten bırakıyorsun. Aklına hergeldiğinde olay Allahım sana havale ediyorum deyip kafanı dağıtıyorsun. Bir şekilde çıkıyor ve gerçekten haklıysan görüyorsun. 6-7 olay sayabilirim böyle. En sonuncu 3 ay sonraydı hatta.
Esime ettim ve tuttu o gunden sonra bidaha da tobe kimseye ah etmemHiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
Spesifik şeyleri okuyunca aklıma geldi. Bundan 17-18 yıl önce kuzenim felaket ergenlikte, kontrol edemiyorlar. Uyuşturucu kullanan arkadaşları var hırsız arkadaşları var o derece fena. Evden çıkarken teyzem kızmış, bu da teyzemi ittirip düşürmüş, çıkmış evden. Teyzem arkasından inşallah ağaçtan düşer sağ bacağını kırarsında evde bana muhtaç olursun demiş. Kuzen hemen ertesi gün ağaçtan düşüp sağ bacağını kırdıçooooook
hatta spesifik şeyler söylerim tutar bazıları korkar bile bu yüzden benim ahımı alırsa diye
ha bence düşünce gücüyle alakalı ah'a pek inanmıyorum düşmanım iyi bir şey yaşayacak diye korkup dursam onu da yaşar yani ne desem oluyo gibi bi durum var yabi kendime yarayamadım artık elalemi bırakıp kendime döndüm biraz da kendime çalışayım
Gerçekten haksızlığa uğranmışsa tutuyor bence ama bu ikili ilişkilerde karşı taraf sizi istemedi ayrılmak istedi bende ah ettim tutmadı gibi birşey değil insanız fikirlerimiz değişiyor o kişi bizi istemedi diye ah etmek anlamsız.. bir tanıdığımız kız nişanlısı ve en yakın arkadaşı tarafından aldatıldı annesi hastanede öldüğü gün en yakın arkadaşıyla nişanlım dediği adam nikah kıydılar tamda annesinin öldüğü gün... kız onlara öyle bir ah etti ki tam 3 yıl sonra onlar için ne dilediysem harfi harfine tutmuş demişti bize... alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna söylememiş atalarımız... Allah’ın adaleti şaşmaz diye düşünüyorum konu sahibi eğer haklıysak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?