Daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.

daha once bırıyle bırlıkte olmadın mı sorusunu nasıl bu kadar normal sorabılıyorlar cok sasırıyorum buna benzer baska konu vardı onda da sasırmıstım sankı aaa hayatında hıc ekmek almadın mı der gıbı
sanane kardesım deseydınız
delı mı ne kendısıne neyse

Çok haklısınız bende beklemiyordum acayip rahatsız etti kendimi kötü hissettim iğrendim çocuktan.

Kimse için degistirmek zorunda degilsiniz kendinizi. Fotograflariniz acik da olabilir. Bu illaki iki konusmada size bu sorunun sorulma hakkını vermez kimseye. Kimseye kendinizi açıklayarak yorulmayın. Direkt bu soruyu gordugunuzde engelleyin. Bu insanın amacı bellidir cunku. Dunyanın en kapali fotografini koyun. Hatta hic fotograf koymayın. Bu insan yine bu soruyu soracak size. Onun karakteri cunku bu

ya bırde kıyafetle gıyımle alakalı degıl yanı bu soruyu sızın yuzunuzden sormadı kara carsafda gıysenız zıhnıyetı bozuk olana bırsey degısmez ordeklerın tecavuze ugradıgı dunyada hıc bır ınsanın bu sekılde tacız veya tecavuze ugramasında sucu yoktur cıplak da gezsenız dogru olan ınsan kotu yaklasmaz o konuda rahat olun kendınızı suclamayın

Yani daha yeni tanıştığı insana böyle özel sorular sorması bende şüphe uyandırırdı. Sanki o amaçla yaklaşacak diye algılardım.

Kendinizi asla suçlamayın. Bu bir zihniyet meselesi. Açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok. Benim bir kız arkadaşım var, kapalı birisi değil ama kapalı giyiniyor. Ona bile sosyal medyadan sulu sulu mesajlar gelmişti. Tamamen karşıdaki erkeğin kendi kötü niyetinden kaynaklanıyor. Ayrıca engellemekle çok iyi yapmışsınız.

Tabii ki giyimle alakası yok benimde kapalı bir arkadaşıma bir çocuk nude atar mısın diye sormuştu kız çok kötü hissetmişti

Ya elin abazanları sorar, önüne gelene atar oltasını kim düşerse tabiri caizse, siz niye askılı resimlerinizi kaldırıyorsunuz hafif(!) kadın imajı çizdim de ondan böyle hadsiz sorular geliyor mu zannediyorsunuz?

Yahu bırakın allaseniz.

Daha geçtiğimiz günlerde çok sevdiğim iki misafirim vardı, pandemi beri görüşememiştik artık dayanamadım çağırdım. Laf eskilerden açıldı, birkaç komikli hikaye derken gençlik zamanları peşlerine takılıp laf atan beylerden açıldı konu, "O zaman nasıl sorgulardım kendimi, ben bu lafı söyletecek ne yüz verdim, nasıl yürüdüm, nasıl giyindim de nereden cesaret buldu derdim nasıl işlemişler bize" diye anlattı. Olay o değil işte, bu abazanlar ya da konuşmayı bilmeyen mağara herifleri denk gele sorarlar, denk gele "Aaa hiç öyle bi kıza benzemiyosuğğn" diye insanın prensiplerine oynarlar ya da överek gömerler ki işte avlansın(!) ceylan(!)...
Takmayın, size özel davranışlar değil bunlar.

Sanırım kadınları giyimlerine göre sınıflandırıyor bazı erkekler . Örneğin türbanlı bir kadına asla böyle bir soru soramazdı böylesi bir şahıs . Maalesef yetiştirilme meselesi . Boşverin siz öyle öküzleri , adam belliki sıfır kültürlü çevrede büyümüş ve sonradan bir takım seyler yaşayınca kendini sözde modern sanalardan ....

Bu onlarin densizliği,sorunu niye kendinde arıyorsun fotoları eleyerek. Kendi kendini yargiliyorsun farkindamisin?
Hayır normalde kimseyi yargılayan biri değilim son günlerde sürekli böyle mesalar aldığım için kötü hissettim ve resimlerimi kaldırdım arşive geri yüklemeyi düşünüyorum tabiiki çünkü kimseyi ilgilendirmez giydiklerim ama cidden kaldıracak kadar rahatsız hissettim

Yok soruyorlar inanın

Cinsel dürtüleri frenleyici hatta kısırlaştırıcı ilaç vermek gerekiyor böylesi sapıklara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…