- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Çok haklısınız bende beklemiyordum acayip rahatsız etti kendimi kötü hissettim iğrendim çocuktan.daha once bırıyle bırlıkte olmadın mı sorusunu nasıl bu kadar normal sorabılıyorlar cok sasırıyorum buna benzer baska konu vardı onda da sasırmıstım sankı aaa hayatında hıc ekmek almadın mı der gıbı
sanane kardesım deseydınız
delı mı ne kendısıne neyse
Herkese açık değil takipleştiğim biriydiİyi de profiliniz neden herkese acik ki ?
Yani daha yeni tanıştığı insana böyle özel sorular sorması bende şüphe uyandırırdı. Sanki o amaçla yaklaşacak diye algılardım.Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Tabii ki giyimle alakası yok benimde kapalı bir arkadaşıma bir çocuk nude atar mısın diye sormuştu kız çok kötü hissetmiştiKendinizi asla suçlamayın. Bu bir zihniyet meselesi. Açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok. Benim bir kız arkadaşım var, kapalı birisi değil ama kapalı giyiniyor. Ona bile sosyal medyadan sulu sulu mesajlar gelmişti. Tamamen karşıdaki erkeğin kendi kötü niyetinden kaynaklanıyor. Ayrıca engellemekle çok iyi yapmışsınız.
açık da olabilir yani bu bir güvenlik meselesi namus meselesi değil kiHerkese açık değil takipleştiğim biriydi
Hayır normalde kimseyi yargılayan biri değilim son günlerde sürekli böyle mesalar aldığım için kötü hissettim ve resimlerimi kaldırdım arşive geri yüklemeyi düşünüyorum tabiiki çünkü kimseyi ilgilendirmez giydiklerim ama cidden kaldıracak kadar rahatsız hissettimBu onlarin densizliği,sorunu niye kendinde arıyorsun fotoları eleyerek. Kendi kendini yargiliyorsun farkindamisin?
Yok soruyorlar inanınSanırım kadınları giyimlerine göre sınıflandırıyor bazı erkekler . Örneğin türbanlı bir kadına asla böyle bir soru soramazdı böylesi bir şahıs . Maalesef yetiştirilme meselesi . Boşverin siz öyle öküzleri , adam belliki sıfır kültürlü çevrede büyümüş ve sonradan bir takım seyler yaşayınca kendini sözde modern sanalardan ....
Haklısınızfotograflarını geri yukle bence, olay senin acık olman degil onun hadsiz bir abaza olması
Cinsel dürtüleri frenleyici hatta kısırlaştırıcı ilaç vermek gerekiyor böylesi sapıklara ...Kendinizi asla suçlamayın. Bu bir zihniyet meselesi. Açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok. Benim bir kız arkadaşım var, kapalı birisi değil ama kapalı giyiniyor. Ona bile sosyal medyadan sulu sulu mesajlar gelmişti. Tamamen karşıdaki erkeğin kendi kötü niyetinden kaynaklanıyor. Ayrıca engellemekle çok iyi yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?