- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Kaldırtacak kadar kötü hissettim maalesef arşivledim hepsini geri yükleyeceğim aklıma ilk gelen sadece bu oldu erkekler yüzünden sürekli giyim konusunda eleştirilen bireyleriz maalesef ne kapalı ne açık farketmiyor nasılsa hepsi mi abaza olurYa elin abazanları sorar, önüne gelene atar oltasını kim düşerse tabiri caizse, siz niye askılı resimlerinizi kaldırıyorsunuz hafif(!) kadın imajı çizdim de ondan böyle hadsiz sorular geliyor mu zannediyorsunuz?
Yahu bırakın allaseniz.
Daha geçtiğimiz günlerde çok sevdiğim iki misafirim vardı, pandemi beri görüşememiştik artık dayanamadım çağırdım. Laf eskilerden açıldı, birkaç komikli hikaye derken gençlik zamanları peşlerine takılıp laf atan beylerden açıldı konu, "O zaman nasıl sorgulardım kendimi, ben bu lafı söyletecek ne yüz verdim, nasıl yürüdüm, nasıl giyindim de nereden cesaret buldu derdim nasıl işlemişler bize" diye anlattı. Olay o değil işte, bu abazanlar ya da konuşmayı bilmeyen mağara herifleri denk gele sorarlar, denk gele "Aaa hiç öyle bi kıza benzemiyosuğğn" diye insanın prensiplerine oynarlar ya da överek gömerler ki işte avlansın(!) ceylan(!)...
Takmayın, size özel davranışlar değil bunlar.
Milletçe nereye doğru gidiyoruz acabaYok soruyorlar inanın
Hayır gerçekten kimseyi giydiği şeyler konusunda yargılayan biri değilim sadece aklıma bu geldi giyim kuşam yüzünden sürekli eleştirilen bireyleriz yoksa resimlerimi geri yüklemeyi düşünüyorum sadece kaldıracak kadar kötü hissettimBence o açık kapalı herkes soruyordur.
Burada sınıflandırmayı siz yapıyorsunuz. Bana bunu soruyor çünkü açığım, demek ki kapalı olsam soramaz. Vardığınız sonuç çok yanlış.
İyi de profiliniz neden herkese acik ki ?
yani profili açık olunca bu birinin ona böyle özel bir soruyu dingonun ahırına girermiş gibi sormasının ayıbını hafifletiyor mu?Herkese açık değil takipleştiğim biriydi
Kaldırtacak kadar kötü hissettim maalesef arşivledim hepsini geri yükleyeceğim aklıma ilk gelen sadece bu oldu erkekler yüzünden sürekli giyim konusunda eleştirilen bireyleriz maalesef ne kapalı ne açık farketmiyor nasılsa hepsi mi abaza olur
Şansını denemiş. Cevabını vermişsiniz.Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Sesli güldüm akşam akşamPantolonunun fermuarını açık unutmuş vatandaş
Hesabım gizli ? çocuk önceden gördüğüm biriydi o yüzden sohbet ettim böyle biri olduğunu bilmiyordumİnstada fotograflarinizi herkese acip, rastgele yazan insanlarla konuşursaniz karsiniza bunlar cikar, askılı giymeseniz de farketmezdi bisey.
bu devrin erkekleri hep cinsellik peşinde maalesef..Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?