Daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı ?

O da Akrep burcuymuş ordan açtı konuyu

Saçım mor, kısa, piercingim uçuk(?) bi giyimim falan aklınıza ne gelirse var ve bir anadolu şehrinde yaşıyorum Kaldı ki orda yasamıyorken bile karadelik esprileri yapıldı Yani güya benim vajinam karadelik gibiymis Sonraa reddettiğim erkekler tarafından zührevi hastalık esprisi yapıldı Tek partnerim oldu bugüne kadar ama sık sık aktif bir cinsel yasantımın oldugu ima edildi Ama utanmadım, değişmedim, kaldırmadım Bunlara sahip olsam bile halt yemeleri gerekirdi
Siz de utanmayın Değişmesi gereken şey siz değilsiniz Onların iğrenç varsayımları ve kalıpları

Insanlar fesat ya. Seni düşürmek istedi belki açık sözlü ne diye sordu ilk dk dan rahatsız edici bilinmez fakat , senin fotoğraflarını kaldirman niye. istediğini koy yani neden kaldiriyorsun neysen o'sun sen sonuçta. Askılı giysen nolur kime ne

Seninle birlikte olabilme şansını ölçüyor. Ona göre seninle yazismayi ya sürdürecek ya da senle zaman kaybetmeyecek. Bakış açısı bu, ciddi bir aşk, sevgililik niyeti yok. Sıkıntı senin kiyafetlerin ve sende değil. Onun aradığı şeyle senin aradığın şey farklı. Ama böyle insanlar en azından sinsi değil, kendilerini belli ediyorlar. Bu arada ben de netten tanışarak evlendim 11 yıldır çok mutlu giden bir evliliğim var , ben düzgün bir insana denk geldim. O yüzden insanlarla görüşmekte sakınca görmüyorum nette ama siz kendinizden taviz vermeden, kendiniz olarak ilerleyin, insanların davranışları yüzünden kendinizden şüphe etmeyin. Ve tabii ki her tür insan olduğunu unutmadan temkinli olun. Ben iyice tanıyana kadar hep kalabalık yerlerde, mekanlarda görüşmüştüm eşimle, ne olur ne olmaz diyerek

Bu erkeklere kadınlarla ilk iletişimlerinde cinsel ilişki sorusu sormalarını dikte eden bir birim mi var acaba? Anlayamıyorum bu özgüveni, bu "normalliği". Sizinle direkt cinsel muhabbet açtıktan sonra yüksek ihtimalle birliktelik teklif edecekti. Erken bitirmeniz iyi olmuş.
Ama fotoğraflarınızı neden siliyorsunuz? Yapmayın bunu. Hiç kimsede giyiminizle, ya da başka bir şekilde nasıl bir intiba bıraktığınız, böyle çirkef biriyle tanıştıktan sonra kafanızı kurcalamasın lütfen.

Niyeti belliymiş sizden aldığı tepkiyle istediğini elde edemeyeceğini anlamış

Böyle seyleri sadece kızlar yapar zannediyordum
Hahah bende, ama öyle değilmiş aklıma şarkı geldi "Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var" Kendini nerede konumlandırıyorsa artık "Ben çok dayanılmaz adamım bana selam veren kadın benimle flört etmek istiyor" diyor herhalde :))))))

Eğer Him evet ya gibi onaylayıcı kelimeler yazsaydın sana kesin yanaşacaktı fakat ytavrın ve tarzını belli ederek doğru hamle yapmışsın erkekler sen erkeksin herşey mübah ama sen kadınsın her şey günah denen bir toplumda istediği gibi göle maya çalıyor nasrettin hoca gibi ya tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…