- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
HaklısınızSosyal medyada birçoğu herkese her şeyi söyleyebileceğini düşünüyor. Nam-ı diğer "siber zorbalık". Bu durumu neden içselleştiriyorsunuz ki? Hatayı kendinizde aramayın, mizacı size ters gelen insanlarla iletişiminizi keserek yolunuza devam edin :)
Aynen öyle.Cinsel dürtüleri frenleyici hatta kısırlaştırıcı ilaç vermek gerekiyor böylesi sapıklara ...
Bu soruyu soracak zihniyetteki adamlar için üzerinizdeki kıyafet, verdiğiniz poz, yaptığınız bir yorum sadece paravan olur ancak. Zira asıl problem kadının olmanın ta kendisi. Bu kafadaki adamlar kadınlara düşük zekalı, düşük ahlaklı, cinsel açlığını ya da fethetme arzusunu tatmin etmek için faydalanabilecekleri bi çeşit yaşam formu olarak bakıyorlar.Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Hesabım gizli ? çocuk önceden gördüğüm biriydi o yüzden sohbet ettim böyle biri olduğunu bilmiyordum
Benim böyle bir düşüncem hiç olmadı asla hak etmez kimse giydiği şeylerden dolayı sadece kötü hissettim anladınız mı ? kaldırma gereği duyacak kadar kötü hissettim olan şey buydu zaten engelledim onu.Benim hesabımda bikinili fotoğraflarım var yani sizin düşüncenize göre ben böyle fotoğraflar paylaştığım için taciz içerikli mesajlar almayı hak etmiş mi oluyorum?
Erkekler bu yaşlarda hormonların etkisiyle daha bir hadsiz olabiliyorlar maalesef. Bir de flört olarak mesajlaştığı bir kızla nasıl konuşması gerektiğini bırak, günlük hayatında bile düzgün bir diyalog kurmayı beceremeyen bir sürü erkek var. Aynısı kızlar için de geçerli olabilir tabii ki, ben bunu yaşlarımızın küçüklüğüne bağlıyorum. Konuştuğunuz çocuk nerede ne konuşacağını bilmeyen tiplerdenmiş. Ben bu konularda rahatça konuşabilen biriyim ama kim olursa olsun böyle bir soru soramaz. Erkekler bazen destursuz konuşup beklediği cevapları alamayınca da kızlara 'kezban' damgası yapıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorum. Siz de üniversiteye geçmişsiniz (ben bu sene tekrar hazırlanıyorum) bu tarz muhabbetleri daha çok duyarsınız sizlik bir durum yok kendinizi suçlamayın.
Yok genellikle hepsi arkadaşlarımla ortak bu yüzden şaşırıyorumSon zamanlarda böyle mesajlar aliyorum dediginiz icin başkalari da goruyor diye dusundum fotograflarinizi ya da tanimadiginiz ekleyenleri kabul ediyorsunuz .
Gördüğüm biriydi böyle olacağını tahmin etmemiştim zaten engelledim direk kötü hissettim gerçektenHiç tanımadığın görmediğin birini mahremine girmek, öyle bir soru sormak mide bulandırıcı iğrenç
Öte yandan sosyal medyadaki random tiplerle konuşmayı ben doğru bulmuyorum, çeşit çeşit insan var saygısızı sapığı manyağı abazası ... gerek yok bence tanımadık insanlarla konuşmaya. Karşı tarafın ağzını büzemezsin sonuçta.
Başka bir mesele de asklı bluz gayet normal bir giysi giydiğim için asla kendimi saygısızlık yapılabilir, tacizde bulunabilir, hafif görülmesi normal vb olarak düşünmedim. İstediğimi giyerim, bu karşıdakine asla saygısızlaşma hakkı vermez.
Toplum ahlakımız o kadar çarpık ve kadınları suçlayıcı ki kadınlar fotomu koydum o yüzden mi oldu diye kendilerini suçluyorlar maalesef. Erkeğe suç bulmak en son maddede geliyor her zaman tacize uğrasan da, aldatılsan da.
Kötü hissetmenizi gerektirecek hiçbir şey yok şimdi olay yeni olduysa sinirlerinizi bozmuştur sadeceBenim böyle bir düşüncem hiç olmadı asla hak etmez kimse giydiği şeylerden dolayı sadece kötü hissettim anladınız mı ? kaldırma gereği duyacak kadar kötü hissettim olan şey buydu zaten engelledim onu.
evet yeni oldu sinirlerimi bozdu evetKötü hissetmenizi gerektirecek hiçbir şey yok şimdi olay yeni olduysa sinirlerinizi bozmuştur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?