- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
BencedeO soruyu sormasının nedeni ileride seninle birşeyler yaşayabilir mi onu anlamaya çalışıyor. Ayrıca bu işler kapalı veya açığa bakmıyor malesef. Erkekler şansını deniyor sadece, ya tutarsa hesabı.
Terbıyesızlık yapmış .Ama takılmayın.Sevınıp mutlu olun boyle bır ıgrenc zıhnıyetten kurtuldunuzaMerhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Bu erkeklerin sohbeti cinselliğe getirmesinin başka bir yolu sanıyorum, bana da denk geldiDaha dün yaşadım buna benzerini.Ortak bir arkadaşın arkadaşı(erkek) yazdı,havadan sudan konuşurken konuyu burçlara getirdi.Kendi burcunun kötü huyundan girdi konuya.Çok cinsellik düşkünüymüş bu burca sahip olanlar.Bende dedim ki “Bence insan bu konuyu partneriyle konuşmalı.” O da “Kusura bakma haklısın biz daha arkadaş bile değiliz.” dedi bende “Evet bu saatten sonrada olamayız.” diyip engelledim,arkadaşımda bana “Abartmışsın” dedi şok oldum..Adam resmen beni yokladı orda ama ben abartmışım..!! Millet bilmem kaç aylık sevgilisine bile açamıyor bu konuları ama bazıları maşallah daha yüz yüze tanışmadıkları insanlara bile bunları soruyolar,buz gibi soğuyorum.İyi yapmışsınız.Sorun giyiminizde değil inanın,sadece milletçe fazla gevşedik.Olan bu.
Millet kudurmuş kısacaUzun zamandır kime merhaba desem benim eve gidelim miii diyorlar
Böyle seyleri sadece kızlar yapar zannediyordumBazı erkekler maganda asıl kednilerinin bir kadına düzgün bir şekilde yaklaşma konusunda hiç bir fikirleri yok, düzgün bir ortamları ilişkileri olmamış ki, lafın nereye gittiğini, karşınındakinin ne düşüneceğini umursamadan böyle abuk sabuk işler yapıyor.Sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bu aralar yanlış insanlara denk gelmişsiniz.
Canınızı sıkıp kendinizi kötü hissetmeyin. Mesela geçen gün iş ortamında profesyonel network amacıyla saatlerdir yan yana çalıştığım ve o sırada yeni tanıdığım bir erkek arkadaşa "ara verince kahve içelim saatlerdir çalışıyoruz" dedim.
Çocuk bana "Ben kahve sevmem" falan gibi bi cevap verdi şaşırdım, kaba buldum cevabı sonra anladım ki adamın sevgilisi var ve benim ona ofiste "ara verince kahve içelim" lafımı onunla flört etmek istiyorum sanıp yanlış anlamış. Bu onun salaklığı saatlerce yan yana çalışıyoruz her onunla konuşan kız flört mü ediyor yani onunla, inanın çok çocukça ve saçma buldum tavrını. Ofiste arladaşlarla kahve içmek herkesin yaptığı şey sanki "dışarıda buluşalım" dedim. Herşey bizden kaynaklanmıyor karşı tarafın kafasının nasıl çalıştığı da önemli yapacak bırley yok. unutun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?