Ooo fitne fucur bir sevgiliSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya
Evet ablasının arkadaşılarina göstermiş beni onlarda ne güzel kız niye kusur buluyorsun demişler bunu anlatırken söylediSana bunu sevgilin mi yetiştirdi?
Ooo fitne fucur bir sevgiliderhal bosan ay pardon ayril. Gorumcem deyince evli sandim
Kaşlarından gelin beğenmemek kaçıncı level ya. Ayrıca bu lafı koştur koştur getiren sevgiliniz de çok masum değilSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya
Bence sen once sevgiline kiz gelip sana bunu soyledigi icin.Bize geldi ailemle tanıştı bende şimdi onlara gidicem ama ablasıni görmek istemiyorum
Sana kim dedi
Ben 27 o ,28Ah şu önyargılar
O size kaşı güzel değil demis siz de yüzünü bile gormek istemiyorum.diyorsunuz
Ondan ne farkınız kaldi ki?
O cocuktan da es olmaz yarin evlenseniz laf tasir duzgun giden aile iliskilerini bile bozabilir.
Yaslar kac yaa 18-20?
Mikser deyince aklima bir hikaye geldi orada gorumce icin "arada gelir ortaligi karistirir gider" denirdi sevgili gorumceden daha görümceYine asıl sorun yerine yan soruna odaklanmılmış. Görümcenin bunu demesi yan sorun, yani fotoğraftan soğuk bulmuş sevmemiştir ama tanışınca sever bu önemli değil.
Önemli olan sevgilin, yemeyip içmeyip sana mı yetiştirdi? Yarın sen görümcen, kayınvaldien hakkında birşey dediğinde gidip onlara mı yetiştirecek? Yetiştirir çünkü adam bildiğin mikser, çırpıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?