- 19 Mayıs 2020
- 47.735
- 214.400
- 598
Daha söz nişan bile yokken çok fazla yüzgöz olunmamış mı? İnşallah ayrılırsınız, yoksa bu hikayede yanan siz olacaksınız.Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini
Neden inşallah ayrılırsiniz dediniz?Daha söz nişan bile yokken çok fazla yüzgöz olunmamış mı? İnşallah ayrılırsınız, yoksa bu hikayede yanan siz olacaksınız.
Sevgilin laf taşıyor. Seni ailesine ailesini de sana karşı dolduruyor. Aranızda mesele çıkacak, sen dışında herkesi haklı ilan edecek.Neden inşallah ayrılırsiniz dediniz?
Bence sevgilinde kusur bul sen ablasının söylediğini sana yetiştiren kadar senin soylediklerinden kimbilir neler söyledi aileisneSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba
Eşimin ablası da koca g.tlü demiş biz ilk tanıştığımızda ablasıyla. Sizinki gibi densiz biri. Bizim sözümüzde görümcem anneme kardeşim çalışmayı sevmez, hiç işe gitmez, ev bakamaz sorumluluk almayı sevmez demişSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba
Dedıkoducu bir sevgili .Yok olmamış .Yenisini bul .İnsan abladının dedıgını soyler mı hiç .Şaka gıbı .Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba
Sevgilinin gelip bunları sana anlatması hoşuna gitti ama dimi?Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba
Niye hoşuma gitsin iyi misiniz ya:)Sevgilinin gelip bunları sana anlatması hoşuna gitti ama dimi?
Ben 27 o 28Yaslar kac
Peki gorumce?Ben 27 o 28
Kavga ettik zaten ben dayanamadım ablasının ettiği ayıba çok kırıldığımi daha beni tanımadan böyle bir şey demesinin ne kadar ayıp olduğunu söyledim
35 yasnda 14 yaşında da oğlu varGorumce kucukse hos gorebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?