- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Temizlik yaparken mi izleyecekmiş? Töbest!Bizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyorCumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi
Aslında kızı sevıyorum. Ama cok gelınce sıkılıyorum ben. Bazen yalnız kalmak ıstıyorumÇok yakın ve candan bulmuş sizi
3 oda fayans. Yerleri klorakladım. Baya kokuyordu. Dış kapı açık kalsın. Ben merdıvenlerde oturup ızlerım dediTemizlik yaparken mi izleyecekmiş? Töbest!bu kadar empatik olmayın derim. Kusura bakma, çok işim var gerçekten ve temizlik yaparken evimdeki misafirle yapamıyorum. Daha sonra ben sana haber veririm kahve içeriz vs diyip savaaklamak lazım.
Ben başka yerde yasayacagım. Ama kardesım yandıŞimdi böyleyse siz taşınınca daha fazla gelir. Bence sınır koymak lazım...
Ama konumuz bu degilKiz anladik nikahin var.
Vallahi anladik.
Kalbini kırmak istemiyorum. Gecen hafta kpssye gırecegım. Sınavım var dıyorum. Ders calısmam gerek dıyorum.Ben gitmezsem o gelıyor oturuyorKapıyı açmayın. Sorarsa müsait değildim dersiniz. Gitmezsiniz veya gelirken bir mesaj at, uygun olmayabilirim dersiniz. Bir şeyden rahatsız olduğunuzda söyleyin. Sakın gücenme ama ben iş yaparken birisi olunca rahat olmuyorum. Başka zaman dışarıda kahve içeriz veya müsait olduğumda kahveye çağırırım dersiniz. Söylemeden durmayın. Belirli sınırlar mutlaka koyun.
Kalbini kırmak istemiyorum. Gecen hafta kpssye gırecegım. Sınavım var dıyorum. Ders calısmam gerek dıyorum.Ben gitmezsem o gelıyor oturuyor
Ben anlamadım. Nesi varmış??? Gelinlik giyilip gidileninden miKiz anladik nikahin var.
Vallahi anladik.
Haklısınız. Kocasının akrabaları var. Mahalleyi de tanıyor o. Yani başka tanıdıkları da var aslında.Bende dakka bası gıdıp gelınce cok sıkılıyorum hem konuscak bırsey olmuyorTam tersi eğer siz dürüstçe, kibar bir şekilde şimdiden sınır çizmezseniz yarın bir gün birbirinize girersiniz. Kibar bir dille söylenince size tavır yapmamalı.
1senelık evlı. Bız eskıyız burda. O gelın geldı. Yenı yenı tanıstık falan. Sımdıde hep bızdeDaha yerleşmediğiniz evde komşuyla nasıl bu kadar samimi oldunuz, ne ara oldunuz? İlginç gerçekten.
Şimdi önünü kesmezseniz yarın sizden çıkmaz.
Bu yeni evli olma durumu tam olarak ne zaman bitiyor, onu da hiç anlamıyorum. Çocuğu varmış nasıl yeni evli olabilir?
Gerçi bu forumda "yeni evli sayılırız, 4 sene oldu" diyeni de gördü bu gözler
Evet ve dış kapı demır kapı. Bız ıcerde kılıtlemeyınce dısardan acılıyor. Acıp dalıyorÇok yüz bulmuş. Çizgi çekin.
Ben gıtmıyorum. Bugun hıc gıtmedım. Ama bu sefer ben geleyım temız yaparken yanında durayım dıyor. Ama rahat yapamıyorum bu seferÇok yüz bulmuş. Çizgi çekin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?