- 24 Haziran 2016
- 7.509
- 26.532
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ee yani haklı olarak bende olsam rahat edemem. Herşeyin bir sınırı var. Ona bunu hatırlatın.I
Ben gıtmıyorum. Bugun hıc gıtmedım. Ama bu sefer ben geleyım temız yaparken yanında durayım dıyor. Ama rahat yapamıyorum bu sefer
Korona var valla aman diyim..bizde de vardı öyle bi tane,kadın grip olmuş ağzı ayrı akıyor burnu ayrı akıyor o haliyle geldi bize saatlerce oturdu..ama ben burdayken gelemiyor..annemlere hakkımda yalan yanlış dedikodular yaptığı için görmezden geliyorum karşılaşsam bile..geçen gün geldi,ısrarla kapıyı çaldı bende tv izliyordum bilerek tv’nin sesini daha çok açtım kapıyıda açmadım görüncede telefonumla oynuyorum selam vermiyorum anladı artık...gerçi sizin komşunuzla böyle bir ortam yok ama “şu an çok işim var sanada ayıp olur kendimi kötü hissederim inşallah sonra görüşürüz” diyebilirsiniz.Ya da “Koronalı biriyle temas ettik şüphelerimiz” var diyebilirsinizBizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyorCumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi
Yeni evli sayılırım ben de. Henüz evlenmedim.Daha yerleşmediğiniz evde komşuyla nasıl bu kadar samimi oldunuz, ne ara oldunuz? İlginç gerçekten.
Şimdi önünü kesmezseniz yarın sizden çıkmaz.
Bu yeni evli olma durumu tam olarak ne zaman bitiyor, onu da hiç anlamıyorum. Çocuğu varmış nasıl yeni evli olabilir?
Gerçi bu forumda "yeni evli sayılırız, 4 sene oldu" diyeni de gördü bu gözler
Kusura bakmayın laftan,halden anlmayam insanın kalbini kırmazsanız, kendi kendinizi yer bitirirsiniz.Kalbini kırmak istemiyorum. Gecen hafta kpssye gırecegım. Sınavım var dıyorum. Ders calısmam gerek dıyorum.Ben gitmezsem o gelıyor oturuyor
Ben 3 gün sonra gidiyorum. Ama kardesımin izin gununde hıc rahat vermiyor. İstıyorkı sabahtan aksama yanyana olalımEe yani haklı olarak bende olsam rahat edemem. Herşeyin bir sınırı var. Ona bunu hatırlatın.
O gelir. Sen iş yap ben oturum kenarda dıyor. Dalar dırej içeri. Gecen tvyı kapadım acmadım kapıyıKorona var valla aman diyim..bizde de vardı öyle bi tane,kadın grip olmuş ağzı ayrı akıyor burnu ayrı akıyor o haliyle geldi bize saatlerce oturdu..ama ben burdayken gelemiyor..annemlere hakkımda yalan yanlış dedikodular yaptığı için görmezden geliyorum karşılaşsam bile..geçen gün geldi,ısrarla kapıyı çaldı bende tv izliyordum bilerek tv’nin sesini daha çok açtım kapıyıda açmadım görüncede telefonumla oynuyorum selam vermiyorum anladı artık...gerçi sizin komşunuzla böyle bir ortam yok ama “şu an çok işim var sanada ayıp olur kendimi kötü hissederim inşallah sonra görüşürüz” diyebilirsiniz.Ya da “Koronalı biriyle temas ettik şüphelerimiz” var diyebilirsiniz
Nereye dıyor. Bende gelıcem dıyorKaban gibi bir şey ve çanta hemen elinizin altında yakın bir yerde olsun, komşu gelince hemen giyinin ve ben de tam çıkacaktım diyin.
Ya nasil cidden anlamiyorum. Muhattap olmasin kardeşiniz cok mu zor ayağınıza mi yapışacakBen 3 gün sonra gidiyorum. Ama kardesımin izin gununde hıc rahat vermiyor. İstıyorkı sabahtan aksama yanyana olalım
O zaman olayın senin nikahla alakası ney kiBen başka yerde yasayacagım. Ama kardesım yandıbirde kardeşimde araba var. Şuraya buraya gıdelım dıyor
deli mi ne virüs var kadın gezme derdinde.ben olsam kovarım ne kibarlığıBizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyorCumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi
Ulan be ne dertler var insanlar gülerek anlatıyor hele gardaşım peh peh pehBizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyorCumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi
Bak bı arkadaş kaybettin başka arkadaş buldun kardeş kardeş geçin isteAma konumuz bu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?