Dakika başı gelen komşu

Eline verin bezi yardım etsin bari Günde 4 kere gelmek ne demek ya değişik
Keşke 4kere gelse. Yarın nikah var. Bugün cok ısımız vardı. Geldı 10 kez falan en az. Markete falan heryere bizle geldı. Ve herseye karısı. Ve asırı bagırarak konusuyo. Arkadasım dayanamadı onu tersledi

Ama kendi acmazsan cama vuruyor. Bagırıyor. Kapıyı acıyın dırek ıcerı dalıyo. Bugün cinnet gecırdı evdekiler.

Aaay hiç sevmem ikram falan olurda kapıdan dönmelik oturmaya annemler bile gelmez habersiz bence çok saygısız bir tutum ben komşumun bahçesine bile girmem

Keşke 4kere gelse. Yarın nikah var. Bugün cok ısımız vardı. Geldı 10 kez falan en az. Markete falan heryere bizle geldı. Ve herseye karısı. Ve asırı bagırarak konusuyo. Arkadasım dayanamadı onu tersledi
Gerçekten pes yani. Daha bir de sizle gelip her şeye karşı vay be ne insanlar var

Yeni evli birinin nasıl çocuğu oluyor? İkinci evliliği miymiş?

Ver eline bir bez yardım etsin

çok yüz bulmuş madem o kadar meraklı sizin eve işlerin de bir ucundan tutacak acımayın iş yaptırın ne demek yapmıyor banyo tuvalet temizletin bence sizin yüzünüz tutmuyor ona öyle bir surat sallarım ki kapının önünden geçemez

Aynen ya 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var, komşularım hala sohbet ederken çoğu konuda "Sen yeni evlisin ya" diye cümlelere başlıyorlar :'D
Bir de en küçük benim bu lojmanlarda sürekli yaşlı teyzeler çağırırken adımı bildikleri ve samimi olduğumuz halde "gelin, yeni gelin" diye sesleniyorlar jdjdjsjaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…